Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno tu.....i cicho

wywiało wszystkie fajne mamy;(

Polecane posty

jak w temacie, nagonka na wiosenną mamę, gratke, toksyczną, arszenike... i wiele innych. a ja uważam,że to normalne fajne kobitki. i z przyjemnoscią czytałam ich wypowiedzi. teraz po mnie pojedziecie...

Gość Bądź sobą
uroki kafe...

nie robie im reklamy, ale szanuje ze dziewczyny potrafiły pod czarnymi nickami wyrażac swoje zdanie pomimo nagonki na nie.

Gość niedobrze mi....
Mam dwie wiadomosci:dobrą i zlą...... -zła:jeden z politykow zarazil sie chorobą wściekłych krów. -dobra jest taka że wybić trzeba będzie całe stado...

Gość wszystkie ok poza
Gratką, głupi matoł z niej

też jestem mamą, ale jak czasami czytam wypowiedzi tutejszych forumowych mam to jestem przerazona.. pełne agresji, nienawiści, zazdrości... jeju, kobiety co się z wami dzieje? dlatego zrezygnowałam z czarnego nicka, bo kilka razy zostałam "zjechana" od góry do dołu za swoje poglądy,sposób życia. smutne to

jestem, jestem hehehe buhahahha zawsze czarna taki urok kafe, ale to tylko forum

asiamt - własnie, bo ludzie się niepotrzebnie przejmują opiniami ludzi, których nawet nie znają. Dziewczyny wyluzujcie, to tylko forum, które służy notabene do wyrażanie opinii na dany temat, a to że mamy inny pogląd a komuś innemu się on nie podoba, no to jego problem

Ja tez mam wywalone na to czy komus sie nie podoba to co pisze. Nikt mnie tu nie zna ja nie znam nikogo wiiec przejmowac glupimi opiniami tez sie nie bede:D

Gość lovelaski pl
up

Gość Bądź sobą
z jednej strony nie chcesz się przejmować tym co piszą, z drugiej co się odezwiesz to wklejają twoje odpowiedzi albo cię jadą, a to nie jest normalne... I nie da się pisać. Ja jak kiedyś napisałam że u mnie lekarz powiedział że ból jak na atak wyrostka mógł być zagnieżdżaniem, a mama mając problemy z jajnikami miała bóle pod łopatkami, to zaraz jakaś panna pisała, że ja napisałam że u mnie było zagnieżdżanie w jajniku? Dlatego jestem pomarańczowa, zmiana nicka to nie problem...

Gość katastrofffa
sfrustrowane matki polki ,ktore uwiazuja swoje dzieci do nogi na 24 godziny na dobe a siebie do garow i odkurzacza to one zawsze najwiecej "szczekaja" bo w zyciu normalnym nikt ich nie slucha ,nie zauwaza.chyba juz w kazdym temacie mozna znalezc nasycona jadem mumuske "idealna" :( az czasami " strach " cos napisac ;)

Arszenika jest fajna babka ale kilka dni temu gdzieś pisała to chyba jej nie wywiało:) Asiamt - masz rację:)

Gość nieprawda, codziennie
widze asiamt czy Toksyczna.Asiamt w ciagu dnia, Toksyczna wypiwiada sie wieczorami. Widzialam tez wiosenna mame kilka razy i przy okazji z wrazenia nie moge wyjsc jaka ona jest ładną kobietą. Arszenika sie zbłaźniła ostatnio, był temat na jej temat ;), wytknieto jej z kultura wszytskie kłamstweka.Wybrionila sie, na wszytsko miala gotowa odpowiedz ale od tamtej pory milczy.Mysle, ze jej troche glupio. Gratki nie znam za dobrze, widzialm ze dwa tematy gdzie ja wyzywano a ona bez sensu sie broniła, po chamsku odpisywała. Nie wiem czy sie udziela na stale gdzies ?Ogolnie nie mam zdania na Jej temat, ale do fajnych mam nie zaliczylabym jej.Raczej młoda, niedoswiadczona za to z wygadana Nie dziwie sie, ze niektore kobiety nie wytrzumuja tego poteznego chamstwa na kafe i zaczynaja mliczec lub udzielac sie na pomaranczowo. Mozna tutaj dostac zjebki za doslownie wszytsko

Jestem, jestem ;-) nieprawda, codziennie-> nie wiem czym niby się zbłaźniłam i o jakie kłamstewka chodzi? O to, że ktoś coś tam coś sobie domniema? Nie, nie jest mi głupio bo niby czemu miałoby by być. Czasami jednak coś robię w tej pracy więc nie zawsze mam czas, w przeciwieństwie do tego co ktoś sobie naskrobał. A fakt dużo fajnych mam "pouciekało" albo pisze na pomarańczowo. Nie ma już adalis86 a też całkiem sensownie pisała. Szkoda, ze jak laskom brakuje racjonalnych argumentów to zaczynają sie wyzwiska i plucie jadem.

Gość nieprawda, codziennie
Arszenika - ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5473375 wybacz ale sie zbłazniłaś, udajesz że było inaczej ale ktos Ci wypuntkował dokładnie jak sie ma opisywana przez Ciebie rzeczywistosc do faktów.Absolutnie nie chce z Toba wchodzic w dyskusje, mam swoje zdanie, Ty swoje na ten temat

A ja odpisałam również w punktach więc nie wiem nadal gdzie się zbłaźniłam. Równie dobrze mogę napisać, ze siedzisz na kafe 24 h/doba i masz na imię stefan ;-) Ale owszem masz prawo mieć swoje zdanie i guzik mi do tego.

Dziewczyny więcej luzu i dystansu-również do siebie. Mało macie prawdziwych problemów? Po co sobie tworzyć dodatkowe-wirtualne?

sa i nasze zguby;) bo juz myslalam,że pouciekałyście wszystkie.ja niestety nie pisuje juz pod czarnym nickiem, zbyt wiele razy oberwałam. wiem,że to tylko wirtualny swiat,ale później bylo mi w duszy przykro,smutno, zbytnio analizowalam wszystkie wypowiedzi chamskie

Gość sasanka z mielna.
wszytsko ok tylko gratka to idiotka

Gość i po co ten temat autorko?
Za chwilę będzie 500 komentarzy z krytyką osób, które wymieniłaś..już się zaczyna

Gość Bądź sobą
mi to rybka, jakoś jak wyłączam internet to się odcinam, chodzi mi bardziej o płynność wypowiedzi :) można mieć tu 100000 nicków pisać o swoim życiu na 100 różnych sposobów. Dla mnie to jest świat wirtualny wchodzę tu, żeby się zrelaksować, w końcu ostatnie dni mam na to :) Więc po co mam się denerwować jak ktoś będzie mi się w zdanie wpierniczał nie na temat??

Gość bo to prawda,ze...
kazda gratka czy nie gratka sie tu odnajdzie,,,

Gość gratka gratka
gratka się dawała sprowokować, taki typ. są ludzie, którym nie trzeba wiele, żeby się wciągnęły w idiotyczną dyskusję. założę się, że i tak tu siedzi i pisze na pomarańczowo o czym wy nawet pojęcia nei macie! I dam se łeb upirdolić że z nie jedną wypowiedzią się zgadzacie a pod swoim czarnym nickiem byłaby zjechana z góry na dół :D ot kafeteria