Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieszczoty ucha

Czy mogę ubrać swoją suknie ślubną na wesele kuzynki? Przełamie ją paskiem

Polecane posty

Gość zazaa
To typowa suknia ślubna więc kolorowy pasek i tak tego nie zmieni.Tym bardziej że wiele panien młodych dobiera kolorowe dodatki do sukien. No chyba że ją przefarbujesz.

Gość hmmm??
nie.Zalozenie suki w kolorze, ktory tego dnia nalezy tylko do panny mlodej to fa pa, przelamanie paskim nic nie da.

Ależ to chamstwo że w ogóle przyszło Ci to do głowy

chyba pomysla ze cie opuscilo, w sukni slubnej na cudze wesele?toz to bedziecyrk na kolkach, powaznie mowie, ludzie do konca zycia nie zapomna, chyba ze chcesz byc glowna atrakcja i zrobic maly skandalik najlepiej sprzedaj ja i kup za to jakas neutralna

owszem sa takie slubne co wygladaja na wieczorowe kreacje, ale ta jest w 100% slubna

Gość oczywiście21
tak i dopie*dol sobie do tego jeszcze swój welon ze ślubu możesz dorzucić do Niego jakieś kwiatki w kolorze paska:D Jak by mi tak ktoś zrobił to bym wyjeb*ała z wesele bo to mój dzień i ja mam wyglądać najbardziej zjawiskowo. A jak tak bardzo chcesz iść gdzieś w niej drugi raz to zapłać komuś niech zabije Ci męża i wyjdź drugi raz za mąż w tej samej sukni:D

Gość ka ta li na
gdyby Twoja sukienka była krótka to wtedy kolorowe dodatki mogłyby sie sprawdzić, ale ta suknia jest slubna i nawet dziecko nie będzie miało tu watpliwości - ośmieszysz się tylko

Gość pieszczoty ucha
A GDYBYM dobrała cytrynową marynarkę, pasek w kolorze jasnej zieleni i takie pantofelki, plus jaskrawą torebkę....nadal nie :(?? Strasznie chce jeszcze raz się w niej pokazać bo BAJECZNIE wyglądałam :(

Gość zazaa
Ale to nie twoje wesele więc bajecznie ma wyglądać ktoś inny i tyle. Odpada jak dla mnie. Marynarkę zdejmiesz i od razu widać że to slubna kiecka.

jedyną opcją jaką widzę to farbowanie. Przefarbuj na zielono, różowo i nie będzie problemu

To tylko przestawićiel szarej masy może być na innym ślubie w tym samym co był na swoim, nie płeć piękna:-)

Gość ka ta li na
butów i tak nie będzie widać, torebkę bedziesz miała tylko na slubie, a na weselu rzucisz ją w kąt - zostanie Ci pasek i marynarka (o ile jej nie zdejmiesz, bo za goraco) Myslę, że najlepszym wyjsciem byłoby kupienie sukni w podobnym fasonie ale KOLOROWEJ.

Gość zazaa
No właśnie pisałam o przefarbowaniu

Gość oczywiście21
To Ci przecież dobrze radzę zapier*dol męża i sie chajtnij drugi raz w tej sukni:D

Gość aqfrdgthyjuk
ktoś chyba chce po prostu zareklamować to suknie albo mu się nudzi, bo nie wierze że jest ktoś tak głupi że na wesele nie swoje chce zakładać suknie ślubną i w dodatku tak zdobną

To Ci przecież dobrze radzę zapier*dol męża i sie chajtnij drugi raz w tej sukni " hahahah, zwłaszcza że wyglądała "BAJECZNIE" ;d

Gość Wiśniewska
a ta kuzynka nie była na waszym ślubie? ciężko byłoby jej zrobić gorsze świństwo, cała uwaga byłaby na Tobie zamiast na pannie młodej

Gość oczywiście21
hgg Chó*j z mężem ważne żeby wyglądała bajecznie:D:D:D

Gość NINI 83
Też myśle,że to reklama albo autorka ma iloraz inteligencji 8 latki

Gość oczywiście21
O i jeszcze jak Ci się trafi jakiś pogrzeb to też w niej idź załóż do niej czarny pasek i będzie git:D

Moja rada jeszcze taka podrzuć ten żakiecik i torebkę pannie młodej, po cholerę goście mają się zastanawiać która z was wychodzi za mąż. Jedna troska mniej

Gość ewttertytytry
Przefarbuj ją CAŁĄ, np na zielono, wiśniowo, granatowo.

ależ po co, przecież w BIAŁEJ wyglądała BAJECZNIE ;D

Gość ale slabe prowo
ziewwwwwwww

Gość Olga2132322
Daj spokój nie wystawiaj sie na posmiewisko ... To typowa suknia ślubna , jest tyle pieknych sukienek w innych kolorach i nie typowo slubnych tylko weselnych ,że możesz wygladać zjawiskowo w innej sukni balowej

Gość Wiśniewska
jak koniecznie chcesz ją jeszcze założyć to schowaj ją ładnie w szafie, założysz na rocznicę albo odnowienie przysięgi jak Cię korci straszliwie i nie możesz wytrzymać, to zawsze możesz ją przełamać czymś błyszczącym i wystąpić na zabawie karnawałowej albo na imprezie na halloween - wtedy na pewno nikogo nie doprowadzisz do płaczu, bo jak się w niej wybierzesz na ślub kuzynki to na pewno no chyba ze sie chcesz skłócić z całą rodziną. a mnie się ta sukienka kompletnie nie podoba (na wypadek gdyby to jednak była reklama)

faktycznie piękna suknia i kazda z nas czuła się najpiękniej na własnym slubie. ale to nie znaczy, że mamy paradować w sukniach slubnych przy byle okazji. tym bardziej na czyimś ślubie. nie wypada. bedziesz wyglądać może i ładnie ale nikt tego nie oceni pod względem ładności, tylko nietaktu.

Gość albo zaloz ja
i skocz do biedry po bulki, wszyscy padna z zachwytu :O :D