Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieszczoty ucha

Czy mogę ubrać swoją suknie ślubną na wesele kuzynki? Przełamie ją paskiem

Polecane posty

Gość sylwuska kochana
ale wy wszystkie tepe jestescie XD przeciez to perfidna prowokacja .... nikt nie jest tak zjebany w glowe - albo jest ? ale i tak uwazam ze to prowokacja a wielu sie dalo nabrac XD hehee

Gość a czy pasuje iść
tylko z butami jest taki problem że mam wąską stopę i muszę mieć z paskiem a takich butów jest niestety mało w sklepach :( jestem załamana

Gość oczywiście21
Na allegro na pewno coś znajdziesz:)

Gość franiamania
Ja bym wybrała buty w kolorze nude , no i oczywiście rajstioki nie czarne

Gość wow........
oczywiscie21 ja swoja suknie trzymam u mamy w domu na pamiatke ale do glowy by mi nie przyszlo zeby ja ubrac hehe. Ta dziewczyna jest psycholem

Gość a czy pasuje iść
tylko właśnie wole buta przymierzyć - jak mi się chodzi więc internetowe odpadają... też myślałam o nude z paskiem może znajdę a rajstopy?

Gość oczywiście21
jak będą złe to odeślesz jaki problem:)

Gość a czy pasuje iść
ładne te buty tylko jest za zimno bym szła bez rajstop ... a do nich rajstop nie włożę :/

Gość oczywiście21
To zawsze możesz iśc do kościoła w zimowych a na sali zmienic i ściągnąć rajstopy:)

Gość głupia baba chce kochać
bo zaraz umrę.. pogięło Cię???? ja bylam kiedys na takim weselu gdzie laska miala biala sunkienke i wcale nie byla typowo slubna ale wprowadzala zamet - nie wiadomo bylo ktora to panna mloda i od tamtej pory (w sumie sie nie dziwie) panna mloda nie utrzymuje z ta pania kontaktu :)

Gość a czy pasuje iść
muszę mieć rajstopy :(

Gość wow........
dokaldnie ja bym nie wiedziala do kogo sie ustawiac w kolejce z zyczeniami...... nawet by to nie musiala byc piekna slubna, ale biala..... W ogole ten kolor odpada. Mysle ze ecru tez nie powinno sie zakladac bo panna mloda moze mie suknie tego koloru.

Gość oczywiście21
czemu musisz?

Mam nadzieję,że to prowo ;/ Chyba bym wyprosiła taką osobę ze swojego ślubu, dla Twojej kuzynki to będzie jeden z najważniejszych dni w życiu a Ty chcesz jej to zepsuć bo chcesz się poczuć wyjątkowo. Masakra.

nie wiem, które komentarze są zabawniejsze :) Czy autorki czy osób, które wyprosiłyby z wesela taka osobę albo, które twierdzą, że dziewczyna przepłacze w kącie wesele X to jakieś dzikie kompleksy trzeba mieć, żeby się tak zachować, żeby się przejmować takimi pierdołami w ogóle, żeby czuć się źle albo ryczeć na swoim weselu, bo ktoś inny popełnił faux pas i sam się po prostu skompromitował nie ogarniam, naprawdę, X ja bym pewnie miała niezły ubaw, gdyby ktoś przyszedł na moje wesele w sukni ślubnej - ale raczej nikt by nie przyszedł, bo nie znam w sumie osób mających aż takie problemy z dobrym smakiem X pomijając fakt, że zjawiskowość wyglądu od sukienki rzadko zależy a raczej od urody i figury, a w typowej sukni ślubnej mało kto wygląda bardziej zmysłowo i zjawiskowo niż np. w małej czarnej i pięknych szpilkach