Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieszczoty ucha

Czy mogę ubrać swoją suknie ślubną na wesele kuzynki? Przełamie ją paskiem

Polecane posty

Gość Jooooolietka
Ja tez uwazam ze sa I nienormalni ludzie... A w ich glowach.... Mamy tu przyklad

Gość wow........
w ich glowach totalna pustka!!! ZERO. Ja naprawde bym sie nie uzerala z taka osoba i bym nie plakala, poprostu bym wygonila z wesela.

Gość oczywiście21
wow........ Ja bym zrobiła to samo i nie to że po cichu tylko przez mikrofon niech wszyscy słyszą a co!:D

Gość Jooooolietka
Ja to samo:/ zal :/ a autorko co twoj maz na to ? Nie przemawia ci do rozumu??? Nie moge cie pojac sorry

Gość oczywiście21
Jooooolietka Chłop pewnie już ma dość i się nic nie odzywa my tu tylko słuchamy jak ona wygląda bajecznie w tej sukni i co z nia może zrobić a ten biedny człowiek musi to oglądać głupotę swojej żony możemy mu tylko współczuć:D

Gość oczywiście21
Oj biedny biedny człowiek:D

Gość Na na na na na na
Autorko opamietaj sie !!! Ja na weselu siostry bylam w dlugiej sukience o kolorze brudny roz, wygladalam ladnie I czulam sie swietnie przy czym w niczym nie przypominalam panny mlodej, czyli mozna :) panna mloda byla najpiekniejsza to jej dzien- poszukaj dlugiej sukienki w jakims kolorze odpowiednim I tez mozesz sie czuc bajecznie I nikomu nic nie psuc .... Co ty dajesz???????

gdybym to ja była kuzynką autorki to chyba wybuchnęłabym śmiechem na jej widok ;-) ale fajna, fajna historia...będzie gościom wesoło

Gość Jooooolietka
No moze I tak byc z tym facetem - wspolczuc :/ nie wierze po prostu ze ktos moze tak zrobic...

Gość wow........
oo ja tez przez mikrofon bym oglosila zakonczenie dla tej osoby wesela. Posmiewisko z siebie zrobisz autorko i nie bedziesz wygladac bajecznie tylko smiesznie i zalosnie.

Gość wow........
jak chcesz ja jeszcze ubrac to idz na bal przebierancow

Gość oczywiście21
Ja bym jej jeszcze coś wylała na tą suknie żeby się od prać nie dało ale autorka zaraz by sobie pewnie jakąś łate naszyła i dalej by w niej śmigała po weselach:D

Gość wow........
oczywiscie 21 a pewnie ze late by przyszyla. Wylanie nic by nie dalo, jak ktos ma pustke w glowie to tak juz pozostanie. Szkoda tego meza musi sluchac glupiego gadania swojej zonki, ktora nie rozumie ze zjawiskowo w takie sukni wyglada sie tylko 1 dzien. No jeszcze na zdjeciach slubnych jesli sie robi po paru dniach (ja robilam po tygodniu)

Gość sdfad
komedia :D a to zdjęcie 2 panien młodych :D jak podwójne wesele, chyba trzeba mieć jakieś kompleksy i niedociągnięcia z własnego ślubu. No i w życiu nie dałabym sobie zrobić fotki z fałszywą panną młodą

Gość oczywiście21
wow........ Ja robiłam po 3 dniach a później odsprzedałam sukienkę koleżance męża i ta dziewczyna również wyglądała w niej bajecznie nie tylko Ja:D

Gość oczywiście21
sdfad A później ,,zbieranie na wózek'' i taniec z panną młodą a goście nie wiedzą za którą się kuwa brać hahaha:D

Gość alecooztego
ja nie wiem o ktora sukienke chodzi, na glownej jest 1 2zdj z przodu i 2 z tyłu.

Gość oczywiście21
alecooztego Ślubna suknia doris 5 ta ostatnia z tyłem z koronki:D

Gość sdfad
ktoś tu pisał o przefarbowaniu, ale tę suknie to chyba na czarno trzeba by było przefarbować żeby nie wyglądała na ślubną :)

suknia typowo ślubna rozumiem że się sobie podobałaś w dniu swoje ślubu ale ty idziesz na czyjś ślub jako gość nikt więcej nie ty będziesz najważnijsza i to nie na ciebie mają patrzeć goście ośmieszysz się

Gość a czy pasuje iść
w eleganckiej sukience koloru czarnego na ślub rodziny partnera? SUkienka ma złoty zamek z tyłu i taka będzie torebka - złoto czarna , reszte jeszcze dokupię

Gość to MUSI być prowo
nie wierzę, że można być tak głupim i beznajdziejnym, żeby w sukni ślubnej, swojej czy nie swojej (to nie ma znaczenia) iść na czyjeś wesele... :( Denne prowo

Gość oczywiście21
a czy pasuje Czarna może być ale z jakimś kolorowym dodatkiem w sukience np paskiem ps; dobrze że nie chcesz iść w sukni ślubnej:D

Gość oczywiście21
to MUSI być prowo To nie pro ja byłam na takim weselu jako osoba towarzysząca zdjęcie jest dodane gdzieś wcześniej w komentarzach poszukaj:)

Gość a czy pasuje iść
czarna bez paska ale będzie; złoto czarna torebka sukienka z tyłu ma złoty suwak myślę nad złoto czarnym naszyjnikiem czarne buty rajstopy niestety nie wiem jakie co BY zmienić niestety nie wiem :(

Gość franiamania
Ja też już pisałam , że byłam na dwóch takich , więc to nie prowo . Widocznie jakiś nowy trend nastał :D A to zdjęcie jest rewelacyjnie , aż myślałam , że piszemy o tym samym weselu ;) Ale nie , suknie inne hihihihi

Gość oczywiście21
franiamania Kuwa a Ja głupia swoja sprzedałam a nie długo ślub siostry mogła bym w niej wyskoczyć ech:( haha:D