Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieszczoty ucha

Czy mogę ubrać swoją suknie ślubną na wesele kuzynki? Przełamie ją paskiem

Polecane posty

Gość Olga2132322
także możesz sobie kupic tez długą , iekna suknie do ziemi byle by nie byla biała i typowa dla panny młodej ;)

Gość albo zaloz ja
juz nie wspomne o tym, jaki to wsty bedzie jak sie beda lac z ciebie, ze w swojej sukience slubnej na czyjs slub przyszlas. Boze, no tragedia

Gość pieszczoty ucha
Z jednej strony rozumiem wasze argumenty, ale z drugiej...suknia jak dla mnie jest zjawiskowa, bajeczna, wyjątkowa. Czy naprawdę TYLKO RAZ W ŻYCIU mogę tak wyglądać?! Nie chcę doprowadzić do jej płaczu, do kłótni, ale chciałabym poczuć się zmysłowo.

to chodz w niej codziennie na spacer. Niech każdy zobaczy tę bajkę

Gość a jjaaaa
Co wy kobiety macie za skrzywienie na punkcie tych sukni ślubnych . Szczerze to nigdy tego nie zrozumiem , a jestem kobietą ;-) Przecież jest tyle fajnych kreacji , świetnie wyciętych , skrojonych , w pięknych soczystych kolorach lub cudowna klasyczna czerń . Suknia ślubna wygląda tylko ładnie na pannie w dniu ślubu i tyle . Powiem tak , byłam w swoim życiu na różnych eweselach , ale jeszcze nigdy nie powaliła mnie na kolana kreacja panny młodej . Aż głupio pisać , ale to pojedyńcze kobiety na tego typu imprezach wyglądają zjawisko .

Gość eh kobieto
w slubnej moze byc tylko TYLKO panna mloda bikini se naloz bo brak słów szkoda ze na twoj slub zadna sie tak nie ubrala w swoja suknie:/ najwyzej przefarbuj na zywy kolor i skroc przed kolano albo zachowaj dla corki moze kiedys oddasz na jej slub i koniec dyskusji dyskutowanie ze masz swietna suknie ichcesz ja zalozyc jest bezszczelne

Gość albo zaloz ja
daj se spokoj kobieto! zaloz ja w domu, polaz przed mezem. Chcialas sie czuc zjawiskowo na swoim slubie to daj komus innemu tak sie poczuc!! co bys zrobila, gdyby na twoim slubie pojawila sie twoja kolezanka czy ktokolwiek w swojej sukni slubnej, bo chciala sie czuc zmyslowo ???? Ile ty masz lat, ze nie masz taktu za grosz?????? Moja suknia wisi w szafie i tyle. Po to taka suknia jest, na jeden raz. Farbnij se ja i do teatru idz, albo na gale oskarow i nie psuj komus wesela. Najlepiej nie idz tam wcale. Skoncz wascpani wstydu oszczedz:O

Gość a jjaaaa
i bynajmniej nie są to panny młode :D

Gość oczywiście21
pieszczoty ucha No żesz ku*wa ile razy mam Ci mówić żebyś zaje*ała męża i chajtneła się drugi raz w tej sukni:D Albo jak ktoś Ci doradził wcześniej do biedronki po bułeczki w niej śmigaj:D

Gość zazaa
A co masz tylko jeden ciuch w którym wyglądasz bajecznie i zmysłowo? :O

Gość a jjaaaa
Teraz może będzie to troszkę nietaktowne , ale zawsze możecie je sobie do trumny zostawić wtedy też dużo ludzi będzie patrzyło na Was ;) Nie mogłam się powstrzymać

Gość oijfoifjoifjf
oczywiście21 - autorka jest glupia, ale ty jeszcze gorsza :o kazdy juz przeczytal raz twoj "dowcip" i naprawdę raz wystarczy. jakiś wielce górnolotny to nie jest, zeby co chwila pisać to samo :o

Gość a jjaaaa
Osobiście znam osoby , które brylują na weselach . Gdzie młoda w tej bieli nie ma szans bo one spijają całą śmietankę. Pomyślcie czasem jak facet i zastanówcie się :) Przecież facet spojrzy na kobiętę w świetnej kiecce z gołymi pleckami , czy rozcięcie od dołu aż po pas w kolorze czerwieni ;) niż powłóczysta kieca w kolorze białym .

Gość oczywiście21
oijfoifjoifjf Może i wszyscy ale nie autorka skoro w kółko powtarza że wygląda w niej bajecznie i czemu je założyć nie może każdy jej mówi dlaczego a ona dalej swoje jak dziecko a wiadomo że dziecku też kilka razy trzeba powtarzać:D

Gość eh kobieto
niech idzie najwyzej ja zjeb... oczami i słowami jak usłyszy, potem ja nikt na wesela nie zaprosi juz wiecej :D

Gość za wcześnie!!!!!!!!!!!!
nie masz za graosz taktu i wyczucia. jak załozysz ta suknię to staniesz się posmiewiskiem na tym slubie. CZEGOS TAKIEGO JESZCZE NIE SŁYSZAŁAM:O zeby zakładać suknię slubna na wesele w rodzinie. wiesz co? jak będziesz szła z mężem na kawę do kawiarni to też ją załoz,czemu nie???????

Gość fdsg
:O to chyba prowo :O a jeśli nie to popukaj się autorko w łeb, ja bym cię z mojego wesela wyprosiła, chyba musisz bardzo nie lubieć tej kuzynki

Gość fdsg
już lepiej do kawiarni a nie na cudzy slub to poprostu chamstwo jest. Weż zróbcie z mężem rocznice i się w nią ubierz, idzcie do parku, poróbcie zdjęcia itp

Gość Malutka_00900
Udaj się do kogoś kto potrafi farbować... Wybierz kolor- czerń, czerwień itd. przefarbuj. I będziesz mogła nieraz ją włożyć. Śliczna jest.

Gość grdge
jeśli to nie prowo to... już pomijam fakt, że kuzynka przeryczy w kącie całe wesele... pomijam fakt, że zapewno pokłócisz się z rodziną... ale zwyczajnie zrobisz z siebie pośmiewisko, bo czy z dodatkami czy bez, na pierwszy rzut oka widać, że to suknia ślubna... to tak jakbyś założyła suknię ślubną na rozmowę o pracę. co sobie ludzie pomyślą? dwie panny młode?

Gość 10/10 za to, że te baraNY
dały się na to nabrać :classic_cool: 🖐️

Gość Jooooolietka
Po pierwsze brzydka suknia. Po drugie jestes skonczona idiotka I egoistka autorko. Kazda kobieta raz w zyciu zaklada suknie slubna I raz w zyciu sie tak czuje. Pogodz sie z tym, mozesz sobie co najwyzej zdjecia poogladac. Ha ha wiesz co wlascieie powinnas isc w tej sukni :) idz prosze cie ;) na 100 procent zostaniesz wyproszona I bedziesz posmiewiskiem - dobra nauczka na przyszlosc. Chcesz widocznie spieprzyc komus ten dzien gdy on czuje sie wyjatkowy.... Zal mi ciebie! Nie masz innych sukienek czy co. zrozum ze ksiezniczka na tym balu bedzie ktos inny a nie ty a jak tego ciagle nie rozumiesz to idz, I tak dlugo tam nie zabawisz- zostaniesz czarna owca w bialej sukni ha ha

Gość franiamania
To nie jest to , że barany dały się nabrać . Bo ja widziałam 2 razy taką sytuację , gdzie na wesele przyszła dziewczyna w sukni ślubnej . Raz była to bliska rodzina panny młodej , a za drugim razem była to żona brata pana młodego , którzy mieli pół roku wcześniej ślub. Pierwsza suknia była w bieli a druga ecru

Gość wow........
mysle ze pozostali goscie glupio by sie na ciebie parzyli a mnie gdyby ktos taki umer zrobil to bym wyprosila z wesela. Z kosciola tez bym chciala ale niestety nie mogla bym ale na saletaka osoba by nie weszla. Kup sobie jakas jasna jesli chcesz ale spokojna i nie biala!!!

Gość wow........
poza tym uwazam ze to prowokacja, bo zadnej kobiecie nie przyjdzie do glowy aby ubierac swoja suknie slubna na kogos slub.

Gość franiamania
Tu już nie chodzi o to że panna młoda ma być najpiękniejsze itd , bo z tym jak wiemy różnie bywa . Ale jest taka zasada , która mówi , że w tym dniu biel jest zarezerwowana dla panny młodej i złamanie tego przynosi pecha małżonkom . Po co ktoś ma być przyczyną rozpadu małżeństwa , które ewenyualnie tak czy tak by się rozpadło z innych powodów . Chodzi o zwykłą przyzwoitość i szacunek dla gospodarzy przyjęcia.

Gość franiamania
wow.... - przeczytaj to co napisałam jeżeli nie wierzysz , że takie przypadki są . Nawet nie mamy pojęcia co siedzi w głowach i jak dziwne pomysły ludziom przychodzą .

Gość wow........
faktycznie, nie widzialam ze napisalas o takich sytuacjach. Boze az mi sie w glowie nie miesci ze dziewczynie przyjdzie takie cos do glowy, juz nie wspomne ze to wykona. psychiczne zaburzenia jakies takie osoby musza miec. Innego wytlumaczenia nie ma.

Gość oczywiście21
Proszę autorko jak to pięknie wygląda http://www.voila.pl/069/9tyyq/?1 Ta w środku to panna młoda a ta z brzegu to żona brata panny młodej ubrała się w suknie z własnego ślubu. Panna młoda nie była z tego z byt zadowolona