Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Czy dziewczyna płaska jak deska ma szanse na faceta?

Polecane posty

Gość wiem to
Zaraz na poczatku tego watku napisal do mnie ktos, ze wlasnie szuka pani bez piersi (czy z piersiami "mikro" - na jedno wychodzi). Wiec taka sytuacje mam na mysli: ze ktos wlasnie takie lubi i celowo szuka takich partnerek. Dla mnie to nie jest do konca normalne... v No jasne, jak sie normalny facet strasznie zakocha to mu bedzie jedno czy kobieta ma male czy duze, tak jak to czy ma rozmiar buta 37 czy 41... Ale tak czy owak, nawet ten nieprzytomnie zakochany zasluguje w moim mniemaniu na cycki, bo faceci je kochaja przeciez :(

Gość tyuyi654
kiedyś w LO miałam chłopaka, który powiedział swojemu kumplowi, ze byłabym ideałem, gdybym miała cyc rozmiaru C. ale jakos mimo braku tych cycków w rozmiarze C nie chciał sie ode mnie odczepić i chciał sie ze mną ożenić- a był najpopularniejszym chłopakiem w szkole i mógł miec w zasadzie każdą dziewczynę. dla wiekszości facetow jest, to naprawdę drugorzędna kwestia, pomijajac jakąś wąska grupę amatorów ogromnych biustów jak np mój kolega, któremu podobaja sie wyłącznie kobiety z bardzo wielkim biustem i zadem i nawet nie spojrzy na szczupłą dziewczynę.

Gość dwedrefr
Te posty nie wchodza, wiec napsize jeszcze raz. Jest wiele cech, ktore moglyby zrekompensowac male piersi i bylabys o wiele bardziej kobieca niz nie jedna jak ty to nazwalas "chojnie obdarzona przez nature". Widocznie nie masz tych cech dlatego wszystko zwalasz na cycki. Moglabys miec ladna twarz, albo odnosnie cech charakteru, byc sympatyczna, wrazliwa, oczytana, madraz zyciowo, poprostu ciekawa. Moze popracuj nad tym, a ktos sie obejrzy za Toba i nie ebda dla niego wazne Twoje piersi. Czytajac Twoje wypowiedzi mam wrazenie ze ciezko jednak bedzie. Chociazby inteligencja nie grzeszysz.

"nawet ten nieprzytomnie zakochany zasluguje w moim mniemaniu na cycki, bo faceci je kochaja przeciez" ­ kochają też piwo. a potem mają wielkie brzuszyska i zastanawiają się, co też tak ostatnio partnerce spadło libido :D no bo przecież oni nadal są piękni. i nawet już cycki mają... własne :classic_cool: ­ wyluzuj dziewczyno. facet, który zwraca uwagę głównie na wygląd nie jest wart nawet splunięcia. po co ci taki? ­ przynajmniej będziesz wiedziała, że kocha cię za coś więcej niż cycki ;)

Gość kjbkeb
A jak wygląda cenowo powiększanie piersi? W jakich granicach ceny się wahają? Bo zupełnie się nie orientuję

Gość dwedrefr
Wiec jesli to nie prowokacja to zmian na lepsze nie widze. Nie masz nic porywajacego w sobie. Takie sa moje odczucia, wiec zostaniesz odpadem, dla jakichs desperatow, ktorzy zwroca uwage z braku laku na Ciebie. I to nie bedzie wina malych piersi.

Gość kfkfkfkfkf
Dla mnie (facet) cycki sa wazne tak samo jak odpowiednia, kobieca figura. To jednak indywidualna sprawa i indywidualny gust. Wiele jest dziewczat plaskich i szczesliwych, bo ich partner szaleje wlasnie za takimi a nie innymi ksztaltami. Kwestia dobrania sie ludzi. Najwazniejsze to akceptowac w 100% siebie sama - niezaleznie od wielkosci miseczek. Nikt nie bedzie szczesliwy z zakompleksiona kobieta.

Gość wiem to
kjbkeb: już patrzylam, ceny to od ok. 13000 do 18000, zależy jaki implant i jak bardzo znany lekarz.

Gość dwedrefr
wiem to rob sobie ta operacje, ale i tak nie bedziesz szczesliwa.

Gość wiem to
dwedrefr: A czy Ty masz w sobie cos czego nie akceptujesz? czy coś w Twoim ciele Ci sie nei podoba? wiem ze faceci podchodza do kwestii wlasnej urody zazwyczaj bardziej z dystansem wiec moze jestes chodzacym idealem i modelem i dlatego nigdy nie zrozumiesz osob z kompleksami?

Gość dwedrefr
Kazdy ma cechy zarowno fizyczne, jak i psychiczne ktore sa wadami. Nie ma idealow. Rzecz w tym, zeby nie przyslanialy one zalet. Sek w tym, zeby znalezc taka osobe, ktora zaakceptuje Cie zarowno z tym i tym. Pokocha taka jaka jestes i mimo, ze dla innych mozesz byc nawet plaska, nie godna poznania to dla niego bedziesz najcudowniejsza na swiecie. Chyba o to wlasnie chodzi. Chyba, ze zalezy Ci na tym zeby sie dymac z kim popadnie.

dwedrefr - sądząc po poziomie twojej frustracji, ty odpadem zostałeś już dawno :classic_cool: ­ wiem to - dziewczyno, tę kasę możesz wydać na jakieś fajne wycieczki w świat, podczas których przekonasz się, że twój problem jest w sumie błahy i naprawdę bywają większe. ­ zostań wolontariuszką np. w hospicjum dziecięcym i zobaczysz, jak zmieni ci się perspektywa patrzenia na życie.

Gość hidaulyk
Dziewczyny bez cycków powinny sobie za partnerów szukać stolarzy - czyli facetów lubiących rżnąć deski :P .

Gość dwedrefr
żaba na odwyku nie sadze. Wiele kobiet mowi, ze jestem wyjatkowy. Cos nie tak z Twoja intuicja.

Gość dwedrefr
Mam gdzies pisanie tuaj. Posty raz przychodza raz nie. Zaba nie wiesz nawet jak sie mylisz. Wlasnei czesto kobiety mowia mi ze jestem wyjatkowy oczywiscie w bardzo pozytywnym tego slowa znaczeniu :) Udanego debatowania.

Gość dwedrefr
Wiesz jakis nedzny komentarz nie obrazi mnie, bo mam wyrobione poczucie wlasnej wartosci. Nie znize sie do Twojego poziomu.

Gość z zd zd
jak bedziesz dobra w łózku to i facet o cycach zapomni i cie zapłodni jak i ozeni sie z toba , ale musisz dobrze dawac i czesto i brac z połykiem itd. ale jak masz jeszcze cipke jak studnia , to tragedia

Gość z zd zd
dyrdymały gadacie baba bez cyca to jak facet z garbem albo kulawy

Gość bo twoja luba
żaba,nie podskakuj:D-wyżej dupy i tak nie podskoczysz:D

Moja koleżanka taka była. Piszę była płąska, bo znalazła faceta, potem wzięli ślub, urodziła dziecko i cycki jej od karmienia urosły i tak już zostało :)

Gość bo twoja luba
Żółta żaba wpierdalała żur:D

Gość bo twoja luba
Żabciu? żabciu???-co się patrzysz stara ropucho:D

Gość baba bez cyca
jak chłop bez penisa:D,że o jajach nie wspomne:D

Gość parrkinsson
a ja uwielbiam płaskie dziewczyny, naprawdę tylko takie mi się podobają. niestety nie mam takiej i chętnie bym zapoznał

"facet, który zwraca uwagę głównie na wygląd nie jest wart nawet splunięcia." ­ Najlepiej zwracać uwagę na charakter dziewczyny a potem obudzić się z ręką w nocniku jako jej przyjaciel-gej bez szans na związek :D

Gość tyuyi654
a ja mysle, ze autorka bedzie bardziej zadowolona ze sztucznych cycków niz wycieczki do Chin[BTW nie kazdy kocha podróże, więc troche mnie smieszy, że absolutnie zawsze, gdy ktoś wspomina o operacji plastycznej pojawia sie argument "lepiej jedź na wakacje":) ] . wszystko jest dla ludzi. moja koleżanka ma nowy nos i jej zadowolenie z zycia i poziom akceptacji siebie samej znacząco wzrosły. w jej przypadku, to raczej szkoda, ze tak późno i tyle lat zmarnowala na kompleksy i uzalanie sie nad sobą. jeżeli czlowiek jest mniej wiecej zdrowy na umysle, jego "defekt" nie jest kompletnie wydumany, i ma realistyczne podejście do operacji- tzn zdaje sobie sprawę, że nowy nos/cyc nie rozwiązuje problemów zyciowych i daje tylko zmiane fizyczną, to czemu nie..

Gość to znowu jaaaoo
z przodu deska,z tyłu deska,to przepraszam,za co mam potrzymać?:D

Gość z zd zd
90% bab jest pojebanych