Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Koleżanka zaciążyła z Polakiem, który ukrywa się w Niemczech. Pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 14
zasadnicze pytanie - czy ona moze dotrzec do zony tego kolesia ?

Gość kjfdewihwbv
nie musi stawic sie na rozprawie, a sad i tak orzeknie jesli nie bedzie placil, to dostanie alimenty z funduszu alimentacyjnego

Gość Dede;
jakie poruszenie :) może rokręć sprawę w jego miejscu zamieszkania , facebook i takie tam a potem napisz , że jak sięnie stawi to wszyscy będą wiedzieć co i jak

kjfdewihwbv: Zdaje się, że dostał grzywnę za niestawiennictwo. Ale pewnie zapłacili jego rodzice, a on się dalej cieszy nową żonką... v Zuzanna: Koleżance udało się porozmawiać przez telefon z tą nową żoną - pierwsze wrażenie, że sympatyczna i konkretna kobieta, że pomoże, itp.. Niestety, kolejnego telefonu już nie odebrała, a potem parka szybciutko się przeprowadziła...i to znowu wydłużyło czas oczekiwania na kolejną rozprawę...

Gość kjfdewihwbv
sklada sie w sadzie miejsca zamieszkania uprawnionego, czyli dziecka

no to dziwna ta żona... bo rozumiem, że ona żonie powiedziała jak wyglądała sytuacja ? X Ja w takiej sytuacji bym pomogła jej udupić mojego męża gdyby się tak zachował, bo taki facet, to już dla mnie nie facet, a na pewno nie facet dla mnie ;) ale w sumie różni są ludzie

Gość Dede;
trzeba jakośzaczą roprawę a potem to on musi zgłąszac ,że sięprzeprowadził bo inaczej traktuje sięjak doręczone

Gość Zuzanna Amelia & 14
Ivo - prowo ? Super. Sama sie nabralam.

kjfdewihwbv: Bardzo dziękuję! a co z ustaleniem ojcostwa? sąd przecież chyba nie orzeknie wierząc koleżance na słowo, że to faktycznie jego dziecko...? a jak go zmusić do testów, skoro się nie stawia na rozprawie....??? (normalnie już gorzej dziewczyna nie mogła trafić...)

kjfdewihwbv: Bardzo dziękuję! a co z ustaleniem ojcostwa? sąd przecież chyba nie orzeknie wierząc koleżance na słowo, że to faktycznie jego dziecko...? a jak go zmusić do testów, skoro się nie stawia na rozprawie....??? (normalnie już gorzej dziewczyna nie mogła trafić...)

Gość offerma
chciało się casanovy to się teraz ma. jak widać nie ona jedyna :D jak facet nie ma legalnego zatrudnienia to nikt mu nic nie zrobi, bo i co?

Zuzanna: to nie prowokacja, niestety :( chciałabym :( dziewczyna jest po zawodówce, w tych Niemczech pracowała na czarno sezonowo, teraz siedzi z dzieckiem w domu, pomagają rodzice, ale jest jej bardzo ciężko, i zasięgam języka gdzie się da, jak jej pomóc. Wrzuciłam też tutaj, choć powinnam się domyślić, że część z Was nie weźmie tego na poważnie...

Gość autorko przyznaj sie
ze chodzi o ciebie a nie o kolezanke :D

autorko przyznaj sie ze chodzi o ciebie a nie o kolezanke v Nie wyjechałabym do NIEMIEC do pracy, nawet gdyby zapłacono mi nie wiem jakie pieniądze (nein!).

Dziękuję w każdym razie za wpisy i pomysły. Widzę, że wystarczy rzucić hasło "to prowo" i temat tutaj umiera... No cóż, gdyby komuś jeszcze coś przyszło do głowy, to proszę piszcie! Pozdrawiam!

Gość manior
Typowe dla polek w obcym kraju .Integrują się ze starymi zbokami bo po polsku potrafią zbajerować Zresztą moja była też się puszczała tyle że uniknęła zajścia Odpowiedz... Cierp ciało skoro chciało