Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

czy podczas porodu naturalnego odczuwa sie dyskomfort?

Polecane posty

ból bólem wiadomo ale przecież przy porodzie jest kilka osób najczęściej ginekolog, pielęgniarka potem neonatolog (który też sie tam czasami gapi)-czasami więcej osób poza tym można zrobić kupe przy tych wszystkich ludziach a poza tym kobieta wygląda mało apetycznie bo jest spocona i ma czerwoną twarz...

Gość Danper
Jak ktos myli porodówke z salonem kosmetycznym to pewnie bedzie wielki dyskomfort :D

Gość Katastrofffa
Podczas porodu nie mysli sie o takich rzeczach.kobieta jest tak zmeczona i tak obolala ,ze ma dokladnie w dupie jak wyglada i kto sie na nia gapi.Chce tylko juz byc po i utulic maluszka.

Gość Przyjaciele żółtego smoka
nie czuałm dyskomfortu...to tak jak kazda inna interwencja medyczna - znika wstyd..ważna by mi pomogli i tyle :)

Gość mama roczniaka
do katastrofffa: Super to opisałaś:)

Hmm jak by to napisać... Ból będzie tak rozrywający, ze nie pozwoli Ci myśleć o niczym innym. Koleżanka z sali mówila, że nie boi się bólu, liczy się dziecko. Jak ją wieźli na porodówkę, krzyczała, żeby ją zabili :D

Gość mama roczniaka
do katastrofffa: Super to opisałaś:)

Gość w czasie porodu okazuje sie
ze sa w zyciu o wiele wazniejsze sprawy, niz to, jak wygladasz i co kto sobie o tobie pomysli.

Gość ejejku jejkuuuuuu
dyskomfort?bo sie spociłam?autorko....widać nie rodziłaś jeszcze dyskomfort to mam wtedy jak mnie poduszka w nocy uciska :)

Gość kasia z nikąd
Nawet moja wyjątkowo wstydliwa i panikująca przyjaciółka powiedziała po porodzie, że faktycznie się o tym nie myśli, bo jest wszystko jedno. Ja też tak uważam :)