Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPPPPnbnmnm,

Co sądzicie o takiej sentencji?

Polecane posty

Gość PPPPPnbnmnm,

"Jeśli on ją naprawdę kocha to pozwoli jej odejść, aby była szczęśliwa z innym" - chodzi mi o to, żeby elegancko zachować się w stosunku do byłego chłopaka który wciąż mnie bardzo kocha. Chcę wysłać mu taką sentencję na walentynki, aby zrozumiał że nic między nami nie będzie. Chcę wykorzystać jego uczucie, aby się ode mnie ostatecznie odczepił.

mysle ze masz 16 lat , sentencja ładna ale Twoje zachowanie totalnie makabrycznie żenujące :( !!! I nie mówie tego żeby Ci dowalić czy coś, tylko po prostu.... tragedia, nie poniżaj się jakims wysyłaniem walentynek do byłego na dodatek (!) ani nie dowalaj jemu .

Gość Atyla
powiedz mu prosto, jasno i bez owijania w bawelne. faceci nie kumaja niuansów bo mysla inaczej niz my.

Gość PPPPPnbnmnm,
nie czaję, napisz to jeszcze raz

Gość PPPPPnbnmnm,
mówiłam mu wiele razy, ale on dalej swoje najeżdża na mojego chłopaka i chce go bić to jest dopiero tragedia

Gość głupi pomysł to jest.....
głupi pomysł z wysyłaniem walentynki. Gość się napali że dostał kartkę na walentego i może nie skumać o co chodzi. Tu niby kartka a tu niby jakieś sentencje. Bez sensu! Powiedz mu prosto w oczy że nic z tego nie będzie a nie twórz jakichś chorych kombinacji

Gość XCXccccc
Jezeli cos kochasz pusc to wolno jezeli wróci jest Twoje jezeli nie nigdy twoje nie było

Gość PPPPPnbnmnm,
mówiłam, ale on na mnie najeżdża że go rozkochałam i rzucam, nie da się tego zakończyć tak prosto! wy chyba tylko na necie siedzicie, a miłość to znacie z tv, to nie jest takie proste! Jak on się nie odczepi to może zdarzyć się tragedia, obaj są napaleni. Pozabijają sie jesli czegoś nie zrobie

powiedz ,ze chcesz od niego pieniędzy pożyczyć :) piorunem się odkocha :D

Gość gooooooooooooosc
allium----> masz inne zycie procz kafe?

Gość no ta jasne.,
no pewnie a przez twoj głupi pomysł na pewno da sobie spokój... chyba cie pogieło z wysyłąniem jakichś głupich kartek i to ma zadziałać na faceta, chyba żartujesz

Gość Singielek...
"TO CO Z POZORU WYDAJE SIĘ BYĆ UTRACONE, MUSI ODEJŚĆ, ABY USTĄPIĆ MIEJSCE CZEMUŚ LEPSZEMU" - tzn. że ktoś inny będzie bardziej pasował do jego osobowości