Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diewocka

domowy TEST...:) żart?:)

Polecane posty

Gość diewocka

Witajcie dziewczyny, i nteresuje się "domowymi sposobami" na różne dziedziny zycia( typu wywabianie plam, maseczki domowe itd) ale nie że koniecznie wszystko wypróbowuję:) Ostatnio trafiłam na jakimś forum na "Przepis na domowy test ciążowy":) Czy to jest możliwe by to było prawdziwe? Skład tego przepisu to: Soda oczyszczona, cukier puder, sok z cytryny i woda gazowana. Następnie to się wypija i przez godzine czeka-"zatrzymując" siku:) i po godzinie nalezy oddać mocz i jak on będzie różowy to oznacza ciążę:) Czy to jest możliwe? Słyszałyście, może sprawdziłyście takie COŚ? Moze ktos mi wytłumaczy jak to działa?:)

Gość migokotka1987
Nic mi nie wiadomo.. Wolałabym nie cudować z sodą oczyszczoną wiedząc że mogę być w ciąży.. wolę zainwestować 9.90 na test lub 20 zł na bete..

po co komplikować:O:O:O bez sensu te Wasze testy naprawdę jakieś drogie.?

Gość diewocka
Ale ja nie chcę zrobić takiego testu, poprostu tak jak napisalam interesuje sie ogolnie domowymi sposobami na rozne rzeczy ale bez przesady, to bardziej zainteresowanie a tego bym napewno nie zrobila, poszlaby do lekarza raczej niz bawila sie w jakies testy:) pytam z ciekawosci czy cos takiego jak "domowy test" jest możliwy

Gość diewocka
napisalam to jako ciekawostke na tym forum bo tu wiele mam przyszlych, ocecnych , cięzarnych itd to moze coś na ten temat ktoraś wie:) bardzo mnie to rozsmieszylo-ten przepis:)

Gość diewocka
napisalam to jako ciekawostke na tym forum bo tu wiele mam przyszlych, ocecnych , cięzarnych itd to moze coś na ten temat ktoraś wie:) bardzo mnie to rozsmieszylo-ten przepis:)