Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajeeenka2

zerwać znajomosć bo on sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość a ty co księżniczka jesteś ?
i popychamy posta

Gość bajeeenka2
a ty co. no widzusz, nie ja pisze w kolo to samo, tylko wszyscy pieprza w kolko to samo. opowiesci, jak jest u nich, zamiast konretnej odpowiedzi na zadane przeze mnei pytanie.

Gość bajeeenka2
same kołki na tym forum. czytajcie ze zrozumieneim, bo ile razy mozna zadawac to samo pytanie.

Gość a co ty masz papke zamiast
mózgu , że tutaj szukasz odpowiedzi na takie pytania ?? jak sama jestes taka inteligentna to wysilaj szare komórki , a nie kołkom pytania zadajesz KRETYNKA !!!

Gość romnatikko
bajenka ja dzis juz miałam 2 telefony i jeden sms na dzien dobry i u nas to ejst normalne. A dzwoni na chwilkę, pogadamy o pierdołach o tym jak nam czas leci w pracy.Potem zawsze dzownimy do siebie wieczorem ok 19 godziny, zyczymy sobie kolorowych snów i moim zdaniem tak powinien wygladac normlany zwiazek ludzi ktorym na sobie zalezy

Gość jemu zadaj pytanie dlaczego
cie traktuje jak przyrząd do ruchania :)

Gość bajeeenka2
romantico. bardzo ci dziekuje za twoje wpisy, ale juz sto razy pisalam, zebyscie nie opowiadali mi, jak u WAS jest, tylko dopowiadali na pytania zadane w moim poscie.

Gość romnatikko
bajenka odpowiedam na twoje pytanie: ja bym taki zwiazek zakonczyła, według mnie facet nie ejst zakochany w tobie tak naprawdę, zakochany człowiek potrzebuje sie kontaktowac codziennie ze swoją partnerką. Takie zachowanie jak u was jest normalne po kilku latach zwiazku ale nie na boga na poczatku:-(

Gość bajeeenka2
jemu zadaj - ja juz z nim rozmawialam. a myslisz, ze jesli mnie tak traktuje to powie mi "jasne, traktuje cie tak" ????

Gość romnatikko
bajenka a co ty taka wsciekła osa jestes co????:-D piszemy ci jak jest u nas zebys wiedziała jak powinno byc w normalnym zwiazku!!! Twoj zwiazek to jakis pseudo zwiazek i tyle w tym tememcie

Gość bajeeenka2
romantico. tylko czy teraz, gdy powiedzialam mu o tym, ze mnie to nie odpowiada, a on nadal ignoruje moje potrzeby, mimo, ze obiecał poprawe powinnam w ogole cos jeszcze probowac, czy olac od razu i zerwac.

Gość trala lala lalalal
dajcie spokój prowo jak ta lala dzwoń mała i to już pasuje odpowiedź ? zamykamy temat

Gość bajeeenka2
romantico, ale ja wiem jak jest w roznych zwiazkach, sama w kilku - lepszych i gorszych bylam.

Gość bajeeenka2
trala -pasuje odpowiedź ? - nie bardzo. problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość trala lala lalalal
nosz kurna księżniczka prawdziwa księżniczka jesteś pierwszą księżniczką w moim życiu :D no ja nie mogę

Gość romnatikko
bajenkaaa ale co chcesz zrobić??? takich rzeczy sie na nikim nie wymusza, jak on nie czuje takiej potyrzeby to na nic twoje gadanie! Nie ma sensu zwracac mu ponownie uwagi bo to nic nie zmieni, no chyba ze chcesz zeby on sie do czegos zmuszał , ale moim zdaniem to bezsensu i na krótką metę bo nikt nie bedzie robił czegos czego nie chce

Gość trala lala lalalal
no jak nie ? księżniczka tupnie nogą i ma być tak jak ona chce :D

Gość trala lala lalalal
dobra jaja sobie robię nie obrażaj się zależy Ci na nim to zachowuj się tak jak sama chciałabyśbyć traktowana więc zadzwoń amen

Gość bajeeenka2
romantico. chyba masz racje, tzn powiedzialam mu o tym, bo nie chcialam pozniej sytuacji, zby on mi kiedys powiedzial "przeciez mi nie mowilas". widze jednak, ze nie ma sensu prowadzic dalszych rozmow, skoro jedna nic nie dala i dalej mnie lekcewazy.

Gość romnatikko
bajenka z drugiej strony ja tez bylam kiedys w takim zwiazku i wbrew pozorom facet bardzo mnie kochał, ale był takim milczkiem i już. Wszystko zalezy jaki on ma charkter czy jest człowiekiem małomównym czy wręcz przeciwnie bo jesli milczkiem to mozna uznać ze taki juz jest. Pytanie tylko czy ty to zaakceptujesz?

Gość bajeeenka2
romantico. on nie jest milczkiem. wrecz przeciwnie. tyle tylko, ze jest specyficzny, ma swoj swiat, swoje zainteresowania itp. to co mnie boli, to to, ze kiedys, pprzy tej naszej pierwszej znajomosci, potrafil o mnie zabiegac, dzwonic codziennie itp. a teraz, gdy spodziewalam sie, ze bedzie tak samo, on od poczatku zachowje sie inaczej niz kiedys. :(

Gość bajeeenka2
trala - a co z opcja, ze chce tylko sexu ze mna?

Gość romnatikko
bajenka no to skoro tak to uwazam ze powinnas to zakonczyc bo nic z tego nie bedzie, masz juz sporo lat szkoda twojego czasu na kogos takiego

Gość trala lala lalalal
jeśli jeśli dzwoń i rozwijaj ten związek według własnych potrzeb myślisz że on siedzi teraz i zastanawia się nad tym jak ty się czujesz i co myślisz ? nie on z całą pewnością realizuje swoje potrzeby kochana ma Cię w łóżku i widocznie na więcej nie ma teraz ochoty, skoro jak mówisz ma swój świat, co nie znaczy, że raktuje Ciętylko w tych kategoriach ale jeśli ty chcesz być jednym obecna w jego życiu a nie tylko w łóżku to się tam musisz dostać się rozpisuje jak nie wiem i po co ? idź kobieto zadzwoń, skleć jakąś randkę nie siedź tu to zbędny wydatek energii :P

Gość bajeeenka2
trala - dzięki :)

Gość trala lala lalalal
a psze bardzo :D

autorko - naprawde nyslalas ze za drug razem Cie bedzie "zdobywal"?;-) po co mialby to robic skoro raz juz zdobyl, hm? moim zdaniem nie zalezy mu na tobie - ale jak ma ochote na przytulabki + seks to dzowni

Gość matyldazx
jak dla mnie, to facet Cie nie chce- szkoda twojego czasu

Gość trala lala lalalal
kafe optymiści hehe ;)