Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy podobają wam się perfumy Chloe?

Polecane posty

miałam kupić sobie gucci guilty, ale prawie w osttaniej chwili zmieniłam zdanie....jest coś "soczystego" w chloe, coś rzeźkiego i słodkiego zarazem, coś, co mnie pociaga w tym zpachu i mogę wąchać i wąchać i ciągle mam wrażenie, że jeszcze nie złapałam esencji tego zapachu i więcej wąchać, i jeszcze;-DDD ale mogłabym mieć całą perfumerię!!!!!!! i gucci i be delicious, i coco mademoiselle i nie wiem co jeszcze... mam nadzieję tylko, że dobrze wybrałam, jezu....tak rzadko kupuje, pierwszy raz kupiłam coś tak dobrego, tzn raz miałam takie dobre perfumy, ale to rodzice mi kupili, a teraz sama. wącham próbki i się upewniam...ładne to gucci, jejku...

trzeba kupować takie rzeczy- wtedy kasa idzie na coś konkretnego, a nie na żarcie . więcej zainwestuję mniej przejem. to moja nowa zasada. póki kasa jest, to trzeba kupować dobre, markowe rzeczy lub kosmetyki

Gość Elektronikełe
to sobie kup i się ciesz z udanego zakupu

Gość Elektronikełe
nie znam, ale jak Tobie się podoba to dobrze, najważniejsze żeby Tobie się podobał

Gość Elektronikełe
­

Gość hghgjhkl
piekny jest ten zapach, jak mozesz to kupuj

Gość Elektronikełe
za 200 złotych to wolę kupić sobie jakiś alkohol przynajmniej będę czuł jak będę pił, a takie perfumy to się zmarnują i ulotnią

kupiłam juz;-ppp miałam kupić gucci, ale zmieniłam zdanie wiecie...tyle co ja przez ostta nie 3 miesiące wydałam na słodycze, to miałabym juz dwa takie perfumy....;-((( dlatego stwierdziłam, że w kolejnych miesiącach tyle nie będę żreć, za to od razu kupię perfumy- właśnie po to, by nie miec tyle kay na słodkie

Gość Elektronikełe
i znowu autorka uciekła, pfffffffff

Gość Elektronikełe
ja sobie kiedyś kupiłem taki odświeżacz powietrza do samochodu za 10, o zapachu jaśminowych i bardzo miło wspominam ten zapach

Gość Elektronikełe
i miałaś mi na maila odpisać

Gość Elektronikełe
­

Gość Elektronikełe
wtf

Gość nie dużo
To moja ulubiona perfuma

Gość Elektronikełe
ale to forum się pierdoli

jest piękne, wiem....wspaniałe pachnidło...ciewszą mnie takie rzeczy, zakupy potrafią polepszyć humor, to prawda, co monroe mówiła;-)))

naturalnie kupiłam też mus do kąpieli, lakier i dodatkowo dostałam fajne próbki, a także kupon zniżkowy na produkty do kąpilei, które na sto procent kupie;-ppp 15%, muszę wykorzystać, mam 5 dni- chyba od razu jutro

jakaś ladna aktorka reklamuje chloe.... wcale jeszcze ich nie rozpakowałam, hehe, taka jestem rozweselona, hehe

Nie miałam okazji wąchać. Ale tak naprawdę to każdy chyba musi odkryć swój zapach (nienawidzę Chanel!!!) Jeśli mogłabyś wąchać i wąchać to znaczy, że to jest TWÓJ ZAPACH :)

Gość Emilka2001
CHLOE edp to moje ukochane perfumy.Piękne lecz strasznie drogie.

Gość Londynianka23
nie znoszę perfum chloe, ale to dlatego że znałam osobę która mi spieprzyła ponad rok życia i z nią mi się kojarzy. sam zapach może i ładny ;) a z gucci nie bardzo lubię florę, nie polecam bo jest strasznie słodka aż się niedobrze robi. polecam bulgari omnia amethyste i rose essentielle

Ja też uwielbiam Chloe edp. Mam jeszcze taki mały balsam i do tego chyba 5 ml w takiej mikro buteleczce do torebki. Nr 2 u mnie to Bulgari Jasmin Noir A teraz choruję na Salvatore Ferragamo Signorita, ale nie edp tylko edt. JEst boski, podobny nieco do Petit Noire, ale ładniejszy.

Gość gość
Apropo perfumu Chloe mam do sprzedania dwa oryginalne Chloe 50ml zafoliowane w cenie 170zł (razem z wysyłką) oraz mam do sprzeania jeden SeeBy Chloe 30ml za 120zł (razem z wysyłką) lecz bez opakowania (opakowanie było w kolorze pudrowego różu). Jeśli jest ktoś chętny to czekam na maila. magmag000@wp.pl

Gość gość
chloe love ?

Gość gość
Bardzo ostry nieprzyjemny zapach

Gość gość
Chloe eau de parfum jest świetne! Kwiatowe i subtelne. Kupiłam je ze strony goia.pl i nie mogę oderwać od nich nosa ;)