Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xanthi123

Co Was Zaskoczylo Podczas 1-ego Razu?

Polecane posty

Gość lkololkolko
mnie zasoczyło, że mój partner miał krzywego penisa ;p Poważnie, jak miał wzwód to jego penis nie był taki prosty i wyprężony tylko był jak banan, czubkiem skierowanym z dół :D w dodatku cały jakoś tak na lewo schodził. A oprócz tego był dość gruby, grubszy niż przeciętny penis a ja niestety bardzo ciasna dziewica ;p Miał problem, żeby go tam wogóle włożyć, ostatecznie pękły mi wewnętrzne wargi sromowe przez co tak zalałam się krwią, że zrobiłam okropną plamę na pościeli a byliśmy wtedy u jego babci :/ Cóż, kołdrę się zaścieliło a na drugi dzień z tamtąd pojechalismy. Babcia pewnie pomyślała, że okres dostałam :D Ogólnie potem obolała chodziłam jeszcze parę dni i długo zwlekałam z kolejna próbą.

Gość że wogóle miałam 1-szy raz :)
i finał był taki że kolejny raz znowu będzie jakby pierwszym ;)

Gość bejca8925
Nie ma to jak zostawic komuś zakrwawione prześcieradło, porażka. Było rano zaprac prześcieradło i przeprosić babcię, że dostałaś okres czy coś. Ja bym chyba pawia puściła, gdyby u mnie nocowała jakaś kobieta, a rano na prześcieradle plama krwi. Poza tym jak ci mogły pęknąć wargi sromowe??

Gość naked707
Jak teraz przypominam sobie mój facet (wtedy) poszedł do łazienki założyć gumke , bo chyba wstydził się mnie. Okropnie bolało, ale krwi nie było. Trwało to 3 minuty , a jak powiedział do mnie "ja już padlem" nie nie bardzo wiedziałam o co chodzi. Zbiera mi się na śmiech :)

Gość Piotrek5673
Jeszcze nie miałem pierwszego razu :D

Gość oj_oj
byłam przygotowana na wszystko a tu żadnego bólu, żadnej krwi i bardzo gładko wszedł... było super

Gość lkololkolko
bejca- coz, bylo mi tak wstyd tej plamy, ze wolelismy sie poprostu z tamtad zmyc... a wargo normalnie pekły. Sa 2 pary warg sromowych, te zewnwtrzne i te bardziej w środku, tuz przy wejsciu pochwy, i one mi sie dosłownie rozerwały, tak jakby ci usta rozerwało gdybys próbowała wepchnac w nie całego arbuza... ;p

Gość Z tym arbuzem to dobre porowna
Porownanie hehe. Ja mialam 1raz jak mialam 22 lata,bylo u niego w akademiku,mialam problem,a raczej on z przebiciem.balam sie,wypilam 2 kieliszki na odwage,potem weszlam na niego.nie krwawilam:( ale bolalo przy chodzeniu nastepny dzien.

Gość Lola23L
To ze pennis jest tak niesamowicie twardy i mily w dotyku hihi :)

Mnie zaskoczyło to, że to nie był mój pierwszy raz, ale o tym dowiedziałem się później...

Gość samotnica 97
Padał deszcz, stukal w dach, był lipiec. On stremowany bardziej niż ja, przystojniak mmm. Było szybko, trochę bolało i w łazience juz duuużo później poszła krewka. Pewnie nie wierzył, że to mój pierwszy raz. Teraz widzimy się na weselach i pogrzebach, jest nadal niesamowity... Cóż, miałam 20 lat i szukałam czegoś innego. Zostawiłam go i jedyny nasz kontakt to ciche" cześć" i ukradkowe spojrzenia.

Gość samotnica 97
Ale nie dotykałam, nie wiem, czy był aksmitny :-P

Gość samotnica 97
Amancik, bo pupa jest w szczególności do kupkania :-)

Amancik, czemu zazdrościsz jakiemuś kolesiowi, którego w ogóle nie znasz powodzenia u lasek? Po prostu zrób coś z sobą, dorośnij i miej coś do zaproponowania...

Gość mnie zajebiscie bolalo
facet zamiast szybko wejsc to upychal jak ogora, bolalo jak cholera. Rozranial mnie, lzy mi lecialy po policzkach.

Gość carolus123456
to że tak łatwo mi dała - było to na imprezie na której za dużo wypiłem i padłem - obudziłem się w środku nocy obok Doroty - spała w ubraniu - nie wiele namyślając się zdjąłem jej spodnie i po prostu ją wyruchałem - obudziła się w trakcie - ale wcale nie protestowała - dala mi tej nocy dwa razy.

Gość SashaGreyy
Jak gówno mi do szklanki poszło, i to lizałam, ale potem OK. 2girls1cup.nl

Gość borubarrrr
a

Gość borubarrrr
Mnie zaskoczylo to, ze dobieram sie do podnieconej partnerki, nacelowuje czlonka i nie moge wsadzic! Pomyslalem sobie "HOHO JAKI DURZY TEN MOJ SPRZET". No i gniote jej cycki bo czytalem ze szybciej sie podnieci, napieram dalej i nic. Mysle sobie, JAKA CIASNA A JA DURZY. No i w koncu tak napieralem pare razy ze sie podjaralem i spuscilem. Puzniej ona mi mowi, OJ BIEDAKU, JUZ? I mi muwi ze nacieralem w pempek xD

Że to tak szybko trwało: raz i już po mojej cnocie. Myślałam wcześniej, że będę się skręcać z bólu, że samo "wejście smoka" będzie trwało długo i męcząco, a tu łatwo i prosto.

Jego czas... I tak nikt nie uwierzy, więc nie będę pisać ile.