Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KamilaB

Gdzie taka brzydula znajdzie faceta?

Polecane posty

Jestem brzydka- wiem o tym. Ale co mam na to poradzić? Za przeproszeniem aż żal mi dupe ściska gdy widzę jak większość moich znajomych ma już drugie połówki, a ja ciągle jestem sama. Nigdy nikogo nie miałam. Ojciec mnie nienawidzi. Twierdzi, że on z takim kaszalotem nie chce mieć nic wspólnego. Jest mi przykro, bo zdaję sobie sprawę, że do końca życia będę sama. Zawsze marzyłam o rodzinie, a teraz coraz częściej zdaję sobie sprawę, że są to marzenia nie do spełnienia. Czasami sobie myślę, że życie jest upokarzająco niesprawiedliwe. Jestem dobrym człowiekiem. Udzielam darmowych korepetycji, udzielam się społecznie, walczę o prawa zwierząt. A i tak życie mnie nie oszczędza. Chciałabym mieć kogoś z kim mogłabym porozmawiać, z kim spędzałabym wieczory, kogoś kto byłby przy mnie, wspierając we wszystkich inicjatywach. Co mam robić? Pogodzić się z tym, że już zawsze będę sama?

Spokojnie czekac na wlasciwa osoba, mozliwe ze juz do Ciebie idzie. Jestem przeswiadczony, ze jest Ci to przeznaczone.

Gość wejherland
zmień tą roszczeniową postawę '' ..jestem dobrym czlowiekiem...a i tak życie mnie nie oszczędza'' co to ma być ? Zacznij pomagać bezinteresownie a nie '' coś za coś '' to los Cię oszczędzi :O

Gość łukaszzzzzzzzzzz
ile masz lat słonce?

Gość łukaszzzzzzzzzzz
ile masz lat slonce, ze sie tak juz przejmujesz?

Gość pastelowe pola
eee tam znam naprawde brzydkie dziewczyny, ktore juz maja dzieci. ale plusem jest jezeli jestes pewna siebie i zaradna.

Gość łukaszzzzzzzzzzz
staszek spod monopolowego--- wez nie cwanikuj juz dobra? sam pewnie jestes w dupie ale czepiasz sie innych

Naucz się robić makijaż. Jeżeli nie malujesz się, albo robisz to słabo to nie zdajesz sobie świadomości z jego potęgi. Idź na jakiś kurs, albo do kosmetyczki i niech Ci opowiada co po kolei robi.

Dokladnie, kazdy z nas widzi czesto na ulicach nieatrakcyjna, puszysta kobiete, pchaja wozek, wokol dwojka innych, a podswiadomie zastanawiamy sie: "jejuś, kto ja chcial". Czyli autorko jak widzisz, wszystko jest mozliwe. Uszy do gory i powodzenia.

Gość wytrychjutra
przegrałaś życie jesteś paszczurem i nic tego nie zmieni... pa,pa

Daj spokój! Jak to mówią, każda potwora znajdzie swego amatora. :) Ja polecam Ci super [url=http://buziak.pl/]stronę dla singli. Tam od razu daj szczere zdjęcia i sama też szukaj. Może akurat sobie z kimś przypadniesz do gustu. :)

Gość autorko, ja jestem atrakcyjna
życie od dzieciństwa mnie nie oszczędzało, ale staram się być dobrym człowiekiem, pewnym siebie, uśmiechniętym, silnym a jestem wiecznie sama...czasami po prostu tak jest i tyle, trzeba robić swoje

a gdzie piszę że wiem co przeżyła ze względu na swoją brzydotę? zwracam uwagę, że czasami jest tak a nie inaczej i tyle, próbujemy szukać wytłumaczenia jednak nieraz zwyczajnie go nie ma ale to, że jestem ładna nie znaczy że mnie spotykały od urodzenia same przyjemności, a złe rzeczy omijały.

ja pierdolę, to że jakiś facet chce ze mną gadać bo mu pała staje na mój widok to jest możliwość której nie wykorzystuję?:D tak? właśnie pic w tym, ze te "możliwości" są puste i gówno warte, ale Wam się wydaje że nie, gdybyście tylko byli ładni wszystko by się zajebiście układało, co? dla Ciebie widać wygląd jest wartością, dla mnie nie.proste

haha, no zacznij napadać na mnie bo ośmieliłam się uznać za atrakcyjną. co, zdjęcie każesz mi wstawić? to Tobie się wydaje, że brzydkiemu to wiatr w oczy a ładny ma zajebiście, nie mi.

Atrakcyjna kobieta miewa wieksze trudnosci ze zdobyciem wlasciwego faceta niz srednioatrakcyjna, bo wiekszosc facetow odpuszcza sobie te z pierwszej ligi, a za zony bierze sobie te "zwyczajne". Wiec to nie wszystko jest takie easy.

Maciek B. w życiu nic nie jest easy;) tu nie ma reguł, nie ma równowagi, nie ma jednego elementu który może zmienić wszystko ale jak ktoś upatrzył sobie jedną rzecz która ma być wytłumaczeniem jego wszelkich niepowodzeń życiowych to tego nie zrozumie "Świat to kurrwidołek" a to o księżniczkowaniu to na podstawie czego niby było?:D no i ok, niech Ci będzie przyciąga, są fory, i to ma być powód do satysfakcji? do wyciskania atrakcyjności jak cytryny? to że np. byłabym bogata daje mi prawo do dawania łapówek? to taka wielka radość wg Ciebie że czasem otrzymuje się coś na co się nie zdążyło zapracować?

No aż tak cyniczny nie jestem,więc zaznaczę że to słowa znajomego ;) 1. Nie ma brzydkich kobiet,tylko czasem wina brak; 2. Gdy brakuje Ci gotówki,to zawsze masz banki; gdy brakuje Ci potomstwa,to... też masz banki,tyle że inne ;) Choć z sumie ciężko mi się z powyższymi zdaniami utożsamiać.Dlatego raczej napiszę,że dziewczyna musi się wziąć za siebie i może coś z tego wyjdzie ;)

czepiłeś się tego stawania, to metafora była ale to wciąż świadczy o tym jak Ty postrzegasz ludzi, przez pryzmat wyglądu. hipokryzją by było gdybym twierdziła że wygląd w ogóle nie ma znaczenia i każdy patrzy na wnętrze, tak nie jest. ale czasami ktoś pozornie dla nas nieatrakcyjny może nas zauroczyć, że nawet zapomnimy o kłotniach, o rzeczach które nas wkurzały...ale do tego potrzeba czasu, tego nie zrobi się ot tak

@swiat to kurwidolek: Dwa proste pytania. 1) czy chcialbys, zeby kobieta byla z Toba jedynie dlatego, ze jestes atrakcyjny z wygladu, 2) czy chcialbys, zeby kobieta byla z Toba jedynie dlatego, ze masz duzo pieniedzy. Co z tego, ze ta kolezanka, ktora pisze tu, ze jest atrakcyjna ma wielu adoratorow, jesli wiekszosc z nich jest zainteresowana wylacznie jej fizycznoscia. A myslisz, ze facetowi z pieniedzmi nie jest przykro, jesli wyczuwa, ze kobieta jest zainteresowana nie nim jako czlowiekiem, tylko jego pieniedzmi?

Gość Lajla1212
wy chyba zycia nie znacie i tak pierdolicie :D ja jestem brzydka, paskudna a wszyscy mnie lubia, mam przystojnego faceta, ludzie sa dla mnie mili a rodzice mnie bardzo kochaja. co to za brednie ze ladny predzej prace znajdzie? co wy chrzanicie? wlasnie jak ktos jest ladny to gorzej mu z praca np bo jak pracodawca jest kobieta a kandydatka na stanowisko miss to wiadomo ze ta miss nie dostanie tej posady bo pracodawczyni bedzie zazdrosna. tak samo jest i z facetami tj pracodawcami plci meskiej i ich doborem pracownikow plci meskiej. zle mnie traktowali jedynie mlodzi brzydale a z reszta mi sie dobrze uklada. natomiast moje ladne kolezanki maja problemy np z zawistnymi, patologicznymi dresiarami ktore tylko poluja na to zeby im dosrac(jedna taka mloda menelowa walnela w twarz bez ostrzezenia bo ona...przechodzila obok niej i spojrzala sie na ta pijaczke) czy wrednymi i zazdrosnymi babami w sklepach itp. Ludzie sa zawistni i podli, jak ktos ma lepiej to go staraja sie znizyc do poziomu dna. Ale ja mam gdzies jakies zazdrosci, zawisci wobec innych i lubie wszystkich jednakowo bo wazne jest to co w sercu a nie na zewnatrz. a ty autorko nie martw sie. na kazdego przyjdzie pora :D ja jestem brzydka a mialam wielu partnerow a obecnie naprawde przystojnego i madrego

zresztą, nigdzie też nie pisałam, ze jestem superatrakcyjna, jestem jedynie świadoma że podobam się, ale na pewno nie każdemu. są różne gusta

Ja tez uwazam, ze lepiej byc bogatym niz atrakcyjnym, ale kobiety moga to inaczej postrzegac.

No to sa rozne opinie. Ja nie chcialbym byc z kobieta, ktora jest ze mna z powodu pieniedzy, zle bym sie czul z kims takim.

Gość Lajla1212
haha i z tym faworyzowaniem w szkolach czy na studiach :D u mnie w gimnazjum faworyzowane byly brzydkie lub grube dziewczyny. natomiast na studiach wielu faworyzuje mnie mimo iz jestem brzydka :D chyba jestem zywym dowodem na to ze to sa wszystko brednie dotyczace tego ze brzydki ma gorzej. trzeba byc pozytywnie nastawionym do swiata, usmiechnietym, wyzbyc sie fobi i kompleksow to nawet z paszcza frankensteina bedzie sie przyciagac do siebie ludzi. znam takie osoby, ja nie jestem jedynym przypadkiem. natomiast osoby ozieble, zle, ciagle niezadowolone, nieusmiechniete beda odpychac ludzi od siebie bo bije od niech negatywna energia. a ludzie brzydcy najczesciej sa tacy zgorzkniali poniewaz maja kompleksy a przez to sa marudami, zlosliwcami i ludzie od nich uciekaja a ci piekni sa promienni wewnatrz, zadowoleni, usmiechnieci i wszyscy do nich lgna. ale jak brzydal pozbedzie sie kompleksow i bedzie radosny i wesoly to kazdy bedzie sie do niego kleil i go lubial. tak jak np do mnie :)