Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nickCZEMnick

facet z wadami

Polecane posty

Gość nickCZEMnick

Witam. Mam pytanie do kobiet odnosnie wygladu faceta. Czy przeszkadzalo by wam gdyby mezczyna mial lekko asymetryczna klatke piersiowa, lekkie zakola i nie mial kawalka palca? Nie interesuja mnie odpowiedzi typu "jak sie zakocham to mi to obojetne" chodzi o aspekt czysto seksualny, przy pierwszej ocenie partnera. Dzieki za opowiedzi

Jeśli o mnie chodzi, pociągają mnie wyłącznie bardzo inteligentni faceci. Jeśli byłby b. inteligentny i zadbany, byłby dla mnie atrakcyjnych. Biorąc pod uwagę stronę wyłącznie fizyczna = absolutnie nieatrakcyjny

Gość nickCZEMnick
Na szczescie mam dystans do siebie, szkoda tylko ze wiele trace przez cos na co nie moge nic poradzic... Czekam na kolejne opinie.

Gość nickCZEMnick
Na szczesie mam dystans do siebie, szkoda tylko ze wiele trace przez cos na co nie mam wplywu... Czekam na dalsze wypowiedzi...

Dla mnie generalnie wygląd nie jest ważny. Przy pierwszej ocenie pewnie zwróciłabym na to uwagę, ale nie miało by to jakiegoś kolosalnego wpływu na to, czy chciałabym z nim być. A swoją drogą co znaczy asymetryczna klatka piersiowa?

Gość nickCZEMnick
Lejkowata klatka, u mnie minimalna biorac po uwage zdjecia innych ludzi z ta wada, cos jak u Sylwestra Stallone doleczek taki, prawy czesc inaczej uksztaltowana niz lewa ale to akurat moja prywatna opinia, nikt mi tego nie mowil.

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale chyba pod ubraniem nie widac asymetrycznej klatki?

Gość nickCZEMnick
Widac nie widac, idac nad jezioro nie plywam w podkoszulku, 3 moje poprzednie dziewczyny byly zaskoczone gdy im o tym mowilem i odnosilem wrazenie ze od tego mometu unikaja mojej klatki.