Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzesobie

Jakie macie marzenia?

Polecane posty

Gość gość
jestem na 3 roku cudem i licze na kolejne cuda

Gość gość
Zdrowia dla mojej rodziny, mieszkania w Hiszpanii, kasy na tyle by starczyło na codzienne zycie i podróże bo to kocham, miłości ( ułożone wg ważności )

Gość gość
Marzenia się nie spełniają...Mam jedno,chciałbym żeby wróciła...

Gość gość
może nie słownik najpierw trzeba poznać zasady ortografi. Wiem psycholog mi to już polecał ale zawsze mam coś do zrobienia a w wakacje nie mam gdzie . Nie mam biórka ani kanapy a na łóżku nie będe już niszczyć ani kręgosłupa ani wzroku

Nie chcielabym być wzorem i zarazem powodem ,,zgorszenia'',dlatego też swego planu tu nie ujawnie... Życie nauczylo mnie, ze ważny jest takt i umiar..powoli, rozsądnie, bez emocji do celu.

Gość gość
Mam takie zyczenie, zeby od jutra nie pojawili sie tutaj debile, psychole, bluzniercy i przegrancy:)

Anjoli mam tylko nadzieję, że plan już jest ułożony. Nie musisz o tym pisać, ale ważne żebyś zaczęła. Od razu :) Życzę powodzenia.

Gość gość
to nie koncert życzeń ;)

Czemu nie koncert życzeń? Podziel się swoimi marzeniami. Z przyjemnością wtedy napiszę "powodzenia".

Mi juz nie dzieje się krzywda. Nie muszę się spieszyć do następnego kwiatka. To ze nie jestem kochana, nie znaczy ze sama też nie kocham, choc nie uzewnetrzniem tego uczucia. Na złość .... nie odmroze sobie uszu. Dojrzałość moja i poniekąd partnera pozwala na takie działanie. Na ostateczne decyzje tez przyjdzie czas.

A jakie masz takie zwykłe marzenia? Ja na przykład chciałabym pojechać w Bieszczady. Tak na trochę. Ale nigdy tam nie byłam. O fajnym, kochającym mnie facecie też marzę, ale ... ;) Na siłę się nie da.

Magda, czujesz bluesa Bieszczady tak , bardzo chciałabym juz tam byc, ogladam fotki w necie ....pięknie, pięknie, pięknie

Na portalu Góry pl. szukalam osób, grupy do której moglabym się przyłączyć. Niestety nie udało mi się. Pozostał jeszcze pazdziernik, a właściwie w moim wypadku jego druga polowa.

Gość gośćonn
Magda2 Znasz Magda78

Gość gośćoon
Juz odpowiedzialas Pozdrawiam, niczego od Ciebie nie chcę Lubie podczytywac Twoje wypowiedzi i to tyle

tygrysie marzenia: - podróż do Kanady i Australii - domek w jakimś raju np.w Grecji albo w Australii i Oceanii - uwolnienie się od toksycznego wpływu rodziny raz na zawsze - posiadanie fajnych szczerych znajomych, którym los tygryski nie byłby obojętny - tygrys mężczyzna - nauczenie się jeszcze paru języków, ale to raczej plan;) -odsunięcie zdrajców, komuchów i socjalistów w rządach całej Europy od władzy

Gość gośćoon
Nazwalbym to intuicją Dobór slow, czas, subtelna ,,nerwowość, uprzedzenie do mężczyzn ''w wypowiedziach i cos tam jeszcze

Gość gośćoon
Nie widzę powodu do ukrywania ,,swojej'' prawdy pisze to co czuje, na pewno szczerze, a czy trafnie tego nie wiem

Gość gośćoon
Jesteś obrazalska? Nie mam najmniejszego zamiaru psuć Ci humoru, nocy choćby w najmniejszym stopniu