Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafetoster

Anonimowe Pijaczki 3cytryn

Polecane posty

Gość grdge
no właśnie mam w planach :D przez te rybki taka bida w tym mcu ale mój się uparł, że chce kupić wszystkie od razu zamiast część teraz a część za mc :D z nim się nie da żyć :D

ja dzis chyba na obiad zamowie pizze:O Bo juz naprawde nie wiem co gotowac tym bardziej, ze mam ograniczone mozliwosci kulinarne:P

ja dzisiaj robie roladki z kurczaczka z cebulka , ogorkiem, papryka w srodku i serem przepyszne

ja wiem, ze latwe, probowalam kiedys robic roladki nie pytaj co wyszlo:D Ja nie mam talentu kulinarnego po prostu, potrafie spieprzyc kotleta schabowego:O Dlatego dla mnie najprostsze dania to takie ktore maz ugotuje albo robia sie same:P

Dowi nie lepiej, bo ambicja mi nie pozwala zrezygnowac z gotowania i czasem mnie cos najdzie i gotuje, a wtedy kuchnia wyglada strasznie, ja tez nie najlepiej, jedzenie ohydne albo co gorsza smaczne, a potem zatrucie murowane:O Na dobra sprawe jedynymi potrawami jakie mi wychodza to pieczony losos, kurczak z ryzem i warzywami oraz spagetti:D ale nie mozna tego w kolo przeciez jesc:O

Chytra jak otowrzylam strone to myslalam, ze to jaja ktos sobie zrobil z Kamili:D a tu jak zwykle ona sama z siebie zrobila:P

Gość grdge
robi któraś zakupy w netto?:D

Gość grdge
bo przeglądam ulotkę i jest mięcho mielone morliny 0,5 kg "kup 2 zapłać 10zł" :D i zastanawia mnie czy 10 za oba czy 10 za jedno :D i ta promocja juz troche trwa i nie wiem czy jest sens tam isc (mam kawalek drogi) czy juz bedzie wykupione :D

Gość grdge
no mi też się tak wydaje :D też nie robię zakupów w netto właśnie, ale chyba po to mięsko polecę, to oszczędzę :) bo na weekend miałam zamiar jakieś klopsy zrobić to tak czy inaczej muszę kupić :)

bo z tym miesem to jest tak placisz za jedno a drugie zepsute ale umyte i oskrabane pumeksem z plesni i grzybow dostajesz gratis :D xxx Wy myslicie ze dlaczego w tesco krakowska czesto na promocji? Bo sie zepsuje a Pani Henia pod lada umyje oskrobie i na promocje bo bez skorki :classic_cool:

Gość grdge
no że wędliny to wiedziałam, ale jak mięso jest pakowane to jak? otwierają myją i co dalej? odsyłają do morlin i pakują ponownie?:D kurcze to teraz nie wiem:D

Gość Dowi, czy móglabys
w skrócie napisać, jak te roladki z kurczaka robisz? Wyczarowalabym coś podobnego, tylko do środka dodalabym pomidory suszone i ser, ale jak tego cycka kurczecego przygotować i zawinac do smazenia, co by mi sie nie porozwalalo wszystko? Będę wdzięczna :-)

Gość grdge
to kupie :D bo mi ta promocja teraz jak z nieba spada :D żeby tylko było jeszcze :D

Gość Dowi, czy móglabys
Czy móglabys miało być :classic_cool: