Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzisz mi897

PROSZĘ NIECH MI KTOŚ DORADZI W SPRAWIE PRZEDSZKOLA

Polecane posty

Gość doradzisz mi897

od wrzesnia poślę dziecko do przedszkola trzeba wpisać zakład pracy ja jestem bezrobotna , mąż pracuje ale oficjalnie jest zarejestrowany w urzędzie pracy, ma umowę o dzieło , czy jeśli znajomy u którego pracuje mu podbije pieczątkę swej firmy to urząd pracy moze się dowiedziec? głupio tak wpisać ze oboje rodzice nie pracują

Gość CoTyNiePowiesz
a czy ten znajomy nie może wbić Tobie tej pieczątki żeby było ok?

Gość doradzisz mi897
też może mi wbić pieczątkę , tak myślę że to tylko dla wiadomości przedszkola a nie że urząd się dowie

Gość CoTyNiePowiesz
no raczej tylko do wiadomości przedszkola, ale po co kusić los niech wbije Tobie i będziesz miała z głowy

Gość cinamonic
skoro nie pracujesz to po jaka cholere wysylasz dziecko do przedszkola i zajmujesz miejsce tym ktorzy tego przedzkola bardziej potrzebuja???????????????

Gość sunshine32
żenada po co twoj maz jest zarejestrowany w PUP skoro pracuje? umowa o dzielo to tez praca wiec jakim cudem dalej ciagnie tą rejestracje w PUP? a ty jesli nie pracujesz to siedz z dzieckiem w domu i nie zajmuj innym miejsca! pierdolone nacigary, oszustki...czego wy dzieci nauczycie? zeby klamac, oszukiwac?

a jesteś pewna, że potrzebujesz pieczatek z zakładu pracy ? jak wypełniałam podanie to u nas trzeba było tylko złożyć deklaracje gdzie sie pracuje, ale oficjalnego potwierdzenia nie wymagano.

Gość CoTyNiePowiesz
ma takie prawo to wysyła, a niby jak ma znaleźć pracę siedząc w domu z dzieckiem? z dnia na dzień nie znajdzie przedszkola przecież w razie znalazłaby pracę

Gość CoTyNiePowiesz
ale wy głąby jesteście, jak laska ma prace znaleźć skoro siedzi z dzieckiem w domu? nie każdemu babcia popilnuje, a opiekunki raczej nie opłaca się wynajmować, a tak dzieciaczek pójdzie sobie do przedszkola od września a mama ma wolną rękę żeby w każdej chwili podjąć pracę

Gość doradzisz mi897
cinamonic ty c i p o niewiesz o obowiązku posyłania dzieci do przedszkola???????????????????????????????????????????

Gość doradzisz mi897
sunshine32 kolejna pojebana...moje dziecko ma obowiązek aby iść do przedszkola

Gość doradzisz mi897
nawiedzone po je ba ne... co gadaja ze dziecko zajmuje miejsce a nie znają faktów, ze to państwowy obowiązek od 5 tego roku zycia!!!!!!!!!!!!!11

Gość jak dziecko ma obowiazek przed
szkolny to z zadnej pracy nic nie jest potrzebne mozesz powiedziec ze lezysz dupa do gory caly dzien a twoj maz cie po niej drapie i musza dziecko przyjac:D

Gość doradzisz mi897
ale w podaniu trzeba wpisać i pieczątkę dac

Gość tez mnie wpienia takie pisanie
SIEDZISZ W DOMU TO PO CO CHCESZ ZAJMOWAC MIEJSCE W ZLOBKU/PRZEDSZKOLU ? Sama mialam taka sytuacje i wiem, gdyby nie to, ze nie mialam z kim dziecka zostawiac - prace znalazlabym znacznie szybciej! Ja wynajelam opiekunke i w ciagu miesiaca robote znalazlam! No ale wczesniej dziecka nie moglam zapisac - POPIERDOLONE TO WSZYTSKO!

Gość doradzisz mi897
dokładnie, niewiedzą faktów dokładnie tylko tak klapią gębami wielkie matki polki a głupie jak nie wiem co

Gość sdfghjmk,xcvbnm
nawet jak kolega podbije Ci pieczątkę ze swojego zakładu pracy to i tak nie ma pewności, że dziecko się dostanie. Pierwszeństwo mają dzieci samotnie wychowujących rodziców i dzieci, których oboje rodziców pracuje