Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jamajka69

reklamacja butów CCC

Polecane posty

w sylwestra kupiłam sobie kozaki w ccc. mają one dość niewielki i na oko stabilny obcas. w sklepie przymierzyłam sprawdzając czy ten numer będzie dobry i wszystko było ok. miałam je na nogach raz, bo strasznie chwiały mi się obcasy i zauważyłam po zdjęciu, że są one niedoklejone, tak jakby oderwane od podeszwy na samym końcu. i tu pojawia się moje pytanie: czy uwzględnią mi bez problemu gwarancję czy będą odstawiać cyrki?

w ccc zawsze cyrki odstawiaja, nie ma to jak deichmann tam cokolwiek by sie nie dzialo to od razu mowia ze moge sobie wybrac inne buty

Gość fkkffkfk
Jeżeli obcasy są odklejone, naprawią je. Forsy to ci raczej tak łatwo nie oddadzą.

Idz odnies niech ci kase oddadza. Mojej kolezance oderwala sie podeszwa I w ccc wymienili jej, chyba 30 dni gwaarancja jest

tylko ze w ccc trzeba zglosic reklamacje, poczekac 2 tygodnie na decyzje i moze łaskawie dostaniesz inna odpowiedz niz: nie widzimy podstaw do uznania reklamacji, pani wina

mi nie zależy na zwrocie pieniędzy, tylko chcę mieć sprawne buty :) już raz w tym roku reklamowałam, bo po tygodniu podeszwa mi pękła. w zamian wybrałam inne buty, właśnie te z wadliwymi obcasami. trochę się obawiam, że będą mi wmawiać, że to moja wina, ale ciężko rozwalić buty w pół godziny, oby mi przyjęli i je przykleili! :)