Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniabrzeg

Nie mam zamiaru wiązać się z biedakiem i nie wstydzę się tego

Polecane posty

Gość karol z emeraldu
Singielek...: To nie była jakaś szczególnie trudna łamigłówka, wiesz ;) nie szalej z tym "rozszyfrowywaniem" ;) v Chodzi mi o to, że po doświadczeniach takich a nie innych, i z taką historią i obecnym statusem, aniabrzeg szuka faceta, który nie będzie jej uznawał materialnie jako dojną krowę. Widocznie trafiła wcześniej na takich właśnie. Nie odebrałam jej postu wcale jako wywyższanie się czy chwalenie: raczej smutne stwierdzenie faktu, że niestety facetów, którzy potrafią kobiecie zaimponować czymś, co w życiu osiągnęli (a nie tylko chamskim zachowaniem czy pseudo-urokiem osobistym) jest coraz mniej. v Ty natomiast widocznie miałeś do czynienia z bogatymi damulkami z pustogłowiem i od teraz też masz jakiś tam ideał kobiety, według którego będziesz kolejne kandydatki odrzucał. I tak samo będziesz dokonywał segregacji, nie czarujmy się.

Gość svgw
nie masz się czym chwalić 🖐️

Gość ulalalallalaa
Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13 Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13 Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13 Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter czy to zbieg okoliczności ? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale musi się spełnić. ... Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje. ...Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy Jeśli tego nie zrobisz stanie się przeciwność Twojego życzenia

biedna żona biedaka - powinnaś mieć nick " szczęśliwa matka i żona", niech Wam się dobrze wiedzie :)

Gość hhkjhkhk
kjhkjhklkk;l

Gość kafe znowu wariuje
działaj !

Gość tomek.,.,.
witam, mam wielką proszę o pomoc z zaczepieniem na Facebook dziewczyny która mi się podoba, weszłem na ten forum ponieważ nie mam nikogo kto by mógł by mi pomoc a bardzo zależy mi na niej. Proszę co mam napisać jako pierwsza wiadomość do niej

Gość Maciek Be
@G: nie przesadzaj w druga strone;) Biedni ludzie rzadko bywaja szczeslwi;)

Gość biedna żona biedaka
To do mnie? No cóż...kwestia tego jak kto żyje...ja tak a nie inaczej i dobrze:)

Gość ja jestem rambo
Widzę ze teraz tego typu prowokacje są na tapecie

Gość kkjkljljkljljl
ll

Gość Maciek Be
@to ja rambo: tak, od dwoch dni walkujemy kwestie finansowe, wczesniej bylo o placeniu na randkach, czyli klasyka gatunku na tapecie

Gość fakjsgnwi
sdajn

Gość biedna żona biedaka
Zależy co kto rozumie pod pojjeciem bieda...nie żyje biednie czy nedznie ale skromnie a dla mnie to różnica. Ale cóż nie każdy może być tak zaradny no nie?:)

Gość karol z emeraldu
.

Gość oioioiooio
nmn

Gość Maciek Be
@biedna: Tak, skromnie to nie znaczy biednie. Zyjac skromnie mozna byc szczesliwym, jesli ma sie pozytywna energie i kilka innych cech. Bedac biednym raczej ciezko byc szczesliwym.

Gość karol z emeraldu
.

Gość karol z emeraldu
Aniabrzeg: może opiszesz bardziej szczegółowo swoje doświadczenia z dotychczasowymi facetami? nie wierzę, że przyciągałaś samych "biedaków" czy "artystów" czyli typowe męskie pijawy!

Gość oioioiooio
mnmnmmnmnmnm

Gość ja pirdole
serwery się zapychają pewnie już :o

Gość ja jestem rambo
Ygugjvj

Gość biedna żona biedaka
Pozytywnej energii mam aż nadto:)owszem są momenty że jestem zła bo nie mogę pozwolić sobie na to czy tamto.ale bardzo szybko przechodza:) a to co dla mnie cenne już mam.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkllllhh
mmmmmmmmmmmmmm

Gość Singielek...
karol z emeraldu Ja zawsze dziewczyny wystawiam na próbę. Ostatnio jeździłem do dziewczyny starym golfem, a na pytanie "gdzie mieszkam" odpowiedziałem "z rodzicami." Oczywiście po czasie rozstała się. Na zaproponowane przeze mnie pożegnalne spotkanie przy kawie przyjechałem Audi. Wtedy jej powiedziałem prawdę. Przez tydzień pisała, że pomyliła się co do mojej osoby i chce spróbować jeszcze raz ;)

Gość karol z emeraldu
..

Gość Maciek Be
@biedna: super, gratuluje.

Gość Uroczy Szymuś
Ty ostatni masz chyba jakąś perwersyjną przyjemność z obnażania kobiecych charakterów. Nie lepiej brać od razu z dobrodziejstwem inwentarza i patrzeć ile jest w stanie znieść dla pieniędzy :classic_cool:

Gość Maciek Be
Jak chcesz zrobic preselekcje i zobaczyc czy lasce zalezy na Tobie czy na mamonie, to obowiazkowo na pierwsza randke na spacer, ew herbata do 10 zl i pieszo. Zadnych samochodow.

Gość karol z emeraldu
Singielek...: Czyli wymagasz od dziewczyny szczerości, inwencji i inteligencji, a sam kłamiesz, udajesz kogoś innego i w dodatku masz kompleksy na temat swojego majątku? Powodzenia w budowaniu udanego związku! 🖐️