Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniabrzeg

Nie mam zamiaru wiązać się z biedakiem i nie wstydzę się tego

Polecane posty

Gość karol z emeraldu
Singielek...: Czyli wymagasz od dziewczyny szczerości, inwencji i inteligencji, a sam kłamiesz, udajesz kogoś innego i w dodatku masz kompleksy na temat swojego majątku? Powodzenia w budowaniu udanego związku! 🖐️

Gość ffghfghfgh
vbnvbnvbnvbn

Gość Singielek...
Uroczy Szymuś Chcę, żeby partnerka spotykała się ze mną za to jaki jestem, a nie za to co mam ;)

Gość Singielek...
karol z emeraldu Chcę, żeby kobieta wybrała mnie z powodu mojej osobowości, za to jaki jestem, a nie za to co mam!!! Czy to takie trudne. Szukam kogoś kto pokocha mnie, a nie to co mam.

Gość Maciek Be
@Singielek: podejscie dobre, ale nie warto mowic nieprawdy. Wystarczy po prostu nie pokazywac pieniedzy.

Gość madame and lady
plytka laska - to wezmie jakiego chuja bo ma kase jest niby inteligentny i ''prawdziwy mezczyzna'' a facet ktory faktycznie by mogl obdazyc ja prawdziwym uczuciem odchodzi na bok bo nie ma prawka czy pieniedzy- rozumiem ze sie czegos w zyciu dorobilas i super. Mysle ze kazdy ma prawo na uczucie nie jedna bogadsza od ciebie zwiazala sie z biedniejszym - docenia ja do dzisiaj ahh i szczerze przy niej dostal potywacji i wie ze ma dla kogo zyc- ale co taka prozna osoba jak ty mozesz wiedziec o ty?... wazne aby nie jezdzil twoim samochodem i nie wyzeral ci jedzenia bo jeszcze ty bedziesz glodna chodzic:/ .... po za tym jak facet jest bogaty to ma brac same bogade bo laska biedniejsza od niego jest nierobem bo sie czegos w zyciu nie dorobila - plutkie myslenie plus nie kazdy facet ma prawko bo nie kazdy mial na to pieniadze. Moj partner zrobil prawko dopiero jak mial 23 lata ale tylko dlatego ze sam musial sie dorabiac tego a po 2 latach kupil samochod. i co mialam z nim nie byc bo nie mial prawka i przez to jest nie ogarniety :/ pss

Gość karol z emeraldu
Singielek... Zgadzam się z Maćkiem Be - jak jej skłamiesz na dzień dobry, to nawet jeśli będzie to naprawdę inteligentna i wartościowa kobieta, to już Cię za takie coś prawdopodobnie skreśli. v PS. Nie kupuję Twojego przykładu z laską od audi i golfa. Dla mnie i dla większości kobiet to jeden kit czy to audi czy tico, ma jeździć i się nie rozpaść po drodze, tyle wymagam od pojazdu ;) choć fajnie, jeśli jest w niebieskim kolorze oczywiście :D

Gość krecik alo
Mógłbyś mówić, że wynajmujesz mieszkanie ze znajomymi. Jak facet mówi, że mieszka z rodzicami, to jest looserem. Do wynajmowania pokoju nie trzeba być bogaczem ;)

Gość ja pirdole
odblokuj sie

Dokladnie lepiej powiedziec, ze sie cos wynajmuje, albo zmienic temat, jesli nie chcesz sie chwalic, ze masz mieszaknie. Wszystko byle nie tekst, ze sie mieszka u rodzicow. To gorzej jakbys powiedzial, ze jestes impotentem.

Gość karol z emeraldu
Maciej B.: no dobra, trochę mnie poniosło z tym tico ;) ale i tak doskonałość auta mierzę umiejętnościami kierowcy i rzadkim psuciem się, a nie marką ;)

Gość Singielek...
krecik alo Wg Ciebie osoba po 30-tce mieszkajaca w domu z rodzicami co loser????? Dom w którym się wychowałem to 2 piętrowy budynek z 7 pokojami. Uważasz, że gdybym mieszkał z rodzicami w tym domu to byłoby świadectwem "loserstwa"?? Gdyby była mowa o maleńkim mieszkaniu na 40m2 z maluśkimi 2 pokoikami....

Gość jkjkljkj
kkjdkjfkjskljkls

Tu nie chodzi o wartosc nieruchomosci, tylko o samodzielne zycie i prowadzenie wlasnego domu w znaczeniu ogniska zyciowego. Im predzej wyprowadzasz sie z domu rodzinnego tym lepiej. Chodzi o przerwanie pempowiny i usamodzielnienie sie, a nie o to, ze chalupa starych jest warta wiecej od Twojego mieszkania.

Gość karol z emeraldu
.;.

Gość jkkkjjk
kllklk

Gość ja pirdole
Tak to looserstwo, bo to pójście na łatwiznę

Gość Singielek...
Maciek B. "Wszystko byle nie tekst, ze sie mieszka u rodzicow. To gorzej jakbys powiedzial, ze jestes impotentem." Ja b. długo z nimi mieszkałem. Od b. niedawna mieszkam oddzielnie. Wynajmowanie mieszkania, mając możliwość mieszkać w rodzinnym, to czyste trwonienie pieniędzy ;) Te pieniądze wolałem inwestować na GPW i całkiem dobrze zarabiać. Ponieważ ja myślę ekonomicznie dorobiłem sie domu z ogródkiem. Ty myśląc takimi kategoriami przez cały czas będziesz mieć tylko małe mieszkanie z jakimś wspólokatorem/ką.

Gość Singielek...
"samodzielne zycie i prowadzenie wlasnego domu w znaczeniu ogniska zyciowego" Taki 2 pietrowy dom to jak 2 mieszkania w bloku. Jedni mieszkaja na górze drudzy na dole, prowadząc własne życie ;)

Gość Singielek...
Maciek B. Nie sądzisz, że głupotą jest wynajmować w takiej sytuacji mieszkanie, zamiast inwestować w akcje ???

Gość ksksksksksks
ksksksksksks

Gość Singielek...
Krecik alo, Maciek B. i ja pirdole - jeśli można wiedzieć to gdzie teraz mieszkacie?

@Singielek: zycie ma sie jedno, ja nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzicami. Wyprowadzilem sie po maturze, a teraz jak ich odiwedzam to na max 2 dni, pozniej robi sie za gesta atmosfera po prostu. Poza tym nikt Ci nie zmusza do dozywotniego wynajmowania. Ludzie biora kredyty i kupuja wlasne, rodzice czasem dolaza swoje. Sam mieszkam w 3 pokojowym, ale wolalbym mieszkac w kawalerce niz z rodzicami. Chodzi po prostu o pewne standardy, w pewnym wieku po prostu warto pojsc na swoje.

Gość rzucić gratka fd tu hf ad
Jak jestem sam to po co mam się pchać w koszty i wynajmować coś jak mogę mieszkać z rodzicami dokładać się do rachunków itp. jak znajdę kobietę z która widać, że szykuje się coś poważnego to można pomyśleć o mieszkaniu

Na tej zasadzie kazdy moze powiedziec, ze nie bedzie trwonil pieniedzy na dorosle zycie, tylko bedzie mieszkal z rodzicami. Ale oczywiscie to kwestia indywidualnych wyborow. Nie wnikam.

Heh, ale tu nie chodzi o kobiete. Bedac singlem i tak lepiej zyc poza tzw. domem rodzinnym;) Takie rzeczy robi sie dla siebie, a nie dla kobiety. Przynajmniej ja.