Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniabrzeg

Nie mam zamiaru wiązać się z biedakiem i nie wstydzę się tego

Polecane posty

*Nie chodzi mi o mamy, które swój czas poświęcają dzieciom - bo wychowanie porządnego człowieka to jest prawdziwa praca :)

Gość Singielek...
Senator2012 Jest na GPW firma Belvedere S.A. Podam Ci przykład trafionej operacji w grudniu 2011.r. kupiłem akcje za ok.162 zł za 15tys. w styczniu cena wzrosła w styczniu 2012 do ok.326 zł. Zleciłem sprzedaż. zarabiając ok.30tys. Ziarnko do ziarnka i kupiłem sobie dom nie wykończony, mieszkając z rodzicami grałem akcjami dalej, stopniowo go wykańczając.

Gość Singielek...
3 spotkania i się pożegnała. 1,5 miesiąca znajomości.

Gość karol z emeraldu
no kafe działaj! 😡

Gość karol z emeraldu
Widocznie się zNUDziłA :D i z Zamkiem Książ się nie postarałeś ;)

Gość jjkhjkh
nbmbnmm

Gość Singielek...
Sądzisz, że moja osobowość była nudna? To czemu zmieniła zdanie i postanowiła jeszcze raz spróbować kiedy zobaczyła mój lepszy samochód i kiedy powiedziałem, że właśnie się wyprowadziłem z domu i mieszkam sam w domku z ogródkiem. Moja osobowość się nie zmieniła z dnia na dzień ;)

Gość Singielek...
"...Widocznie się zNUDziłA" Sadzisz, że moje pomysły spędzenia czasu były nudne???

Gość karol z emeraldu
Singielek: Osobowość się nie zmieniła, ale pieniądze doszły. Więc skoro spotkała się z Tobą 3x jako z biednym, a potem Cię olała, to może uznała, że biedny+nudny to już za dużo...? a nudę by była w stanie tolerować, gdyby chociaż pieniądze były? v Nie no, wyzłośliwiam się, ale rozumiem Twój punkt widzenia. Dziewczyna po prostu była materialistką. Ale Tobie radzę uważać, bo naprawdę może Ci uciec wartościowa kobieta, jeśli ją będziesz tak testował i jej kłamał. To dobra rada niemalże partnerska, bez złośliwości, od dziewczyny po 4 kierunkach studiów, niebrzydkiej, niebiednej i wiedzącej czego chce :) Powodzenia!

Ja inwestuje głównie w nieruchomosci w polsce ,myslalem o funduszach typu quercus tfi ale stwierdzilem że ciężkie czasy na takie inwestycje ,. pozyjemy zobaczymy Dla mnie 15% rocznie zysku z inwestycji to jest super