Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniabrzeg

Nie mam zamiaru wiązać się z biedakiem i nie wstydzę się tego

Polecane posty

nigdy nie chciałabym być z mężczyzną bogatym,bałabym się,że pewnego dnia wypomni mi,że żyje na jego koszt.czy sie mylę?nie sądzę,albowiem nie wierzę w miłość,a piękna bajka o kopciuszku istnieje tylko na papierze a nie w rzeczywistości. p.s. singielek uważam,że masz rację sprawdzając kobietę,bo czy kobieta nie oszukuje,nie mówi tego co mężczyzna chce usłyszeć.nie oburzajmy się drogie panie,bo same gramy w te gierki

Gość Jestem singielką, mieszkam z..
... rodzicami, ale czego się tu wstydzić? mamy 3-kondygnacyjny dom, rodzice na dole, ja na górze, poddasze na wspólne graty. Mam się wyprowadzać, bo "trzeba być na swoim"? Co za bzdura. Widuję się z rodzicami rzadko, a zaoszczędzoną kasę wydaję na co chcę zamiast dawać zarabiać cwaniaczkom z bloków.

Inaczej: "warto byc na swoim":) Oczywiscie to kwestia indywidualnych wyborow, jesli ktos lubi mieszkac z rodzicami to spoko:)

Gość multicolouredvinyl
Poznałem kiedyś podobną pannę.Niby inteligentna,mądra,ale za bardzo lubiła wszelkiego rodzaju gierki,by nie pokazać jaka jest naprawdę. Robiła to celowo.Ok.Jej wybór,ale unikam już takich kobiet i może mieć nawet miliony,wille,samochody.Niech sobie żyje i będzie szczęśliwa.

Gość jkljlkjkljlj
n,n,n,n,mn

Gość multicolouredvinyl
Poznałem kiedyś podobną pannę.Niby inteligentna,mądra,ale za bardzo lubiła wszelkiego rodzaju gierki,by nie pokazać jaka jest naprawdę. Robiła to celowo.Ok.Jej wybór,ale unikam już takich kobiet i może mieć nawet miliony,wille,samochody.Niech sobie żyje i będzie szczęśliwa.

Gość karol z emeraldu
Singielek...: Moja teoria o Twoim kompleksie związanym z bogactwem zaczyna się potwierdzać... Na pewno szukasz dziewczyny? Może szukasz jakiejś biednej niewolnicy, przed którą będziesz mógł się popisać swoim dochodem, samochodami i domem z ogródkiem? v Z drugiej strony, ciekawa (= nie nudna) dziewczyna nie uzna za interesującego takiego, który wiecznie będzie ją sprawdzał. I każdej będzie zależeć w jakimś stopniu na pieniądzach - kobiety myślą naprzód, czy dadzą radę z takim partnerem utrzymać rodzinę, czy będzie je stać na dzieci itp. Więc jak jej wyjedziesz z golfem i nie postawisz nawet kawy na pierwszej randce, to poważnie myśląca nie będzie miała zbyt dobrego zdania o Tobie.

Gość jkljlkjkljlj
nnm,nm,

@karol: faceci tez mysla naprzod wyobraz sobie i jak mawial Lenin: "kontrola podstwa zaufania":) Na pierwszych kilku randkach tematy finansowe w ogole nie powinny nawet przez mysl przejsc, bo chodzi o to, zeby sie poznac jako ludzie. Wiec udanie sie pieszo na randke i zostawienie auta na parkingu jest jak najbardziej ok. O reszcie dziewczyna moze sie dowiedziec, jesli zdecyduje sie kontynuowac znajomosc. Jesli sie nie zdecyduje, to nastapi automatyczna preselekcja - nie byla zainteresowana Toba jako czlowiekiem.

Gość karol z emeraldu
..

Gość karol z emeraldu
Maciek B.: No tak! Na PIERWSZEJ randce. Ale Singielek pisał, że sprawdzał tamtą dziewczynę jakiś czas, aż w końcu dała za wygraną i się rozstali. Nie dziwi mnie to, skoro ciągle miała przed sobą gościa, który jeździ golfem, mieszka z rodzicami i jest bez kasy... Może miała większe i poważniejsze aspiracje? Pewnie Singielek jeszcze jakoś tą swoją błazenadę bardziej ubarwił, żeby nie domyśliła się jego bogactwa - no to Ty byś nie uciekł?

Gość hkjhjkhkjhkj
nm,n,mn,n

Gość ergwsfvv
vrb

Nie no jak ktos przesadza w druga strone, to jest przesada. Chodzi o to, zeby byc soba, a nie udawac nedznika czy fajtlape.

Inwestujac w akcje pieniadze z wynajmu dorobiłes się domu ???? Jesli płacisz za wynajem np 2000 zł miesiecznie 25 tys rocznie i zaoszczedziles dzięki pomnazaniu tych kwot investujac w gpw to jaki zwrot ty osiagales rocznie , dom w polsce taki sredniutki to 750 tys zł ,musiales mieć bardzo duże stopy zwrotu i oszczedzac z 20 lat??? Inwestujac w akcje możesz też stracić ??? Idea jest szczytna ale nie gwarantuje sukcesu

Gość kjkljk
bnbnmbmnbmn

Gość upopo
To straszne że są tak wyrachowane kobiety. Tu nie ma miejsca na miłość. Jest tylko kalkulacja

Gość kjkljk
nm,,

Gość upopo
Wszystko czego bym chciał to te 6 liczb które są losowane w Lotto. Najlepiej jak jest kumulacja. Tak z 8 mln wystarczy

Gość karol z emeraldu
//

Gość karol z emeraldu
Każdy facet by sobie chciał za żonkę wziąć taką, która by mu stworzyła prawdziwy dom i o niego dbała. Niestety, żeby to wszystko dobrze funkcjonowało, kobieta musi czasem zrezygnować z romantyzmu i myśleć praktycznie. Młoda i głupia weźmie artystę bez grosza przy duszy. Starsza i mądrzejsza na takiego nie spojrzy i wybierze niekoniecznie bogatego, ale chociaż średnio-majętnego.

Gość jkljkjkl
mnm,n,n,m

@karol: w druga strone to zaczyna dzialac podobnie:) I bylbym ostrozniejszy w uzywaniu slow "kazdy facet" w odniesieniu do oczekiwan facetow, zwlaszcza, jesli piszesz jako kobieta;)

Gość Singielek...
karol z emeraldu "Nie dziwi mnie to, skoro ciągle miała przed sobą gościa, który jeździ golfem, mieszka z rodzicami i jest bez kasy... " Wyciagnęłaś złe wnioski. Zorganizowałem wycieczki w góry, zwiedziliśmy kilka ciekawych zabytkowych miast (coś na zasadzie Zamku Książ). Ja organizowałem ja fundowałem. Nie ona. Chodziło mi tylko o poziom standardu życia, że nie jedziemy jakimś nowiutkim BMW tylko starszym samochodem (oczywiście nie złomem) a informacją że mieszkam z rodzicami dałem jej sygnał, że nie jestem majętny. Nie przedstawiłem siebie jako bankruta tylko osobę o przeciętnym poziomie życia.

Gość Singielek...
karol z emeraldu Pokazałem jej, że żyję w warunkach standardowych (jak przeciętny Iksiński), a nie komfortowych. Czy rozumiesz?

Gość Singielek...
P.S. Bogaczem nie jestem. Zbyt wyolbrzymiasz mój dorobek ;)

Gość hkjk
bnmmbmbm

Mimo, że temat mnie przygnębił, to muszę się zgodzić z tym, że osoba bezrobotna jest ciężarem. Sama jestem bez stałej pracy, więc wiem o czym mówię :( Gdyby dziewczyna mi podobna związała się z bezrobotnym żyliby pod mostem. Gdyby związała się z kimś kto zarabia 1600 złotych - żyliby bardzo biednie (opłaty, żywność,odzież chamie gospodarcza swoje kosztują). Wychodzi na to, że jedyną szansą na godne życie byłoby życie z bogatym mężczyzną - no i właśnie. Jak to brzmi? Nawet gdyby był to związek oparty na miłości to ludzie mówiliby, że biedna dziewczyna jest z kimś dla pieniędzy. Dlatego ja nikogo nie szukam dopóki sama nie będę miała stabilnej sytuacji finansowej. Chyba, że nagle pokocha mnie (ze wzajemnością) osoba, którą stać na dodatkową osobę na utrzymaniu do momentu, aż sama nie znajdę pracy haha..haha..ha

Gość karol z emeraldu
..

Gość karol z emeraldu
Singielek...: Ach, i zagadka wczorajszego quizu z zamkiem Książ rozwiązana! :classic_cool: v A jak długo ta panna wytrzymała z Tobą jako Iksińskim?