Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama od 8 tygodni

pierwszy raz po porodzie

Polecane posty

Gość mama od 8 tygodni

Dziewczyny jak było u Was z,, pierwszym razem'' po porodzie?:) Ja już jestem 8 tygodni szczęśliwą mamusia po 6 tygodniach byłam na wizycie lekarz mówił że wszystko się ładnie pogoiło śmiało można współżyć. Jednak ja się jakoś nie mogę przełamać boję się że będzie bolało albo coś mi tam się rozwali:)

Gość rosnaona987
to tak jak z pierwszy razem-jest strach niepotrzebnie,trzeba się odpręrzyć. Mam 2 dzieci i powiem ci że nie widze różnicy jeśli chodzi o seks przed lub po porodzie.

Gość mama od 8 tygodni
rosnaona987 Ja wiem że kiedyś będę musiała w końcu się przełamać ale to takie trudne nie mogę po prostu nie mogę. Mam obawy że coś mi się stanie tam w środku albo że znów zajdę w ciąże (chociaż byśmy się z mężem (zabespieczali). Mó mąż nic nie mówi nie naciska ale wiem że już mu bardzo tego brakuje mi z resztą też ale jak już ma dojść do czegoś ja się wycofuje przez te moje chore obawy i nie wiem jak sobie z nimi poradzić.

Więcej stresu niż naprawdę było potrzeba. Trochę sucho ale nawilżacz załatwił sprawę. Kwestię zabezpieczenia to sami musicie obgadać.

Gość mama od 8 tygodni
Ale ja się boję przełamać już myślę żeby zrobić to ,,na siłę'' czyli będę miała opory ale zrobię to po mimo obaw.

Gość rosnaona987
Gdybyś nie karmił piersią to mogłabyś się lekko upić-to pomaga się wyluzować. Tak wiem głupia rada :-)