Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek.,.,.

prosze o pomoc w napisaniu pierwszej wiadomosc do dziewczyny

Polecane posty

Gość tomek.,.,.

witam, mam wielką proszę o pomoc z zaczepieniem na Facebook dziewczyny która mi się podoba, weszłem na ten forum ponieważ nie mam nikogo kto by mógł by mi pomoc a bardzo zależy mi na niej. Proszę co mam napisać jako pierwsza wiadomość do niej

Gość ja jestem rambo
I tak nie masz szans

Gość tomek.,.,.
chciałbym coś miłego w napisać aby zwróciła na mnie uwagę, prosiłbym o pomoc w napisaniu i dopasowani słów, nie chce sam coś nie tak napisać i popsuć :(

Gość tomek.,.,.
sam się boje ze coś nie tak napisze i jej się nie spodoba dlatego zwracam się z prośbą do was o podpowiedz w napisaniu zdania do dziewczyny jako pierwsza wiadomość

Gość rokibalboa
Napisz coś takiego. "Hej lala!! Wpadłaś mi w oko nie spierdol tego!!!" albo "Witaj maleńka. Mam dla ciebie propozycje, ty ja i moje łóżko o 20.00" ewentualnie coś z filmu "Pieprzysz się czy trzeba z tobą chodzić"

Gość rokibalboa
Napisz coś takiego. "Hej lala!! Wpadłaś mi w oko nie spierdol tego!!!" albo "Witaj maleńka. Mam dla ciebie propozycje, ty ja i moje łóżko o 20.00" ewentualnie coś z filmu "Pieprzysz się czy trzeba z tobą chodzić"

Gość prawiki są tutej
Zagadaj w realu, ciumroku.

Gość rokibalboa
może jest stalkerem

Gość tomek.,.,.
muszę coś miłego napisać aby zwróciła na wiadomość uwagę dlatego zwracam się z prośbą do was co by najlepiej napisać na pierwsza wiadomość

podobno faceta poznaje się nie po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy wiec zacznij byle jak:P (nie wiem tylko czy ciebie dotyczy ta zasada bo facet z ciebie jak trok od kaleson no ale ryzykuj a nuż jakims cudem się jednak zalapaleś)

Gość tomek.,.,.
nikt się nie znajdzie do pomocy ..? :(

Gość tomek.,.,.
może napisze tak : cześć, czy ty nie jesteś z mego miasta bo skądś tak twarz widziałem

Gość rebussssss
Nie rozumiem, po cholerę te głupie chichy. Chłopak grzecznie pyta, błędy robi,ale to takie pokolenie obecnie, cud,że w ogóle umie pisać. ja bym zaczęła prosto np. "Hej. Mam na imię......Wypatrzyłem twój profil na facebooku i wydajesz się byc bardzo miłą i sympatyczną osobą. Jeśli nie zraża cie to,że sie nie znamy, to może dodasz mnie do znajomych? Da nam to szanse poznać się trochę. Co ty na to?"

Gość rebussssss
vvvv

Gość twardyorzech
czesc co slychac a tak przy okazji jak juz do ciebie pisze to cie kocham to kochaj mnie tez i git

Gość ożesz fumfel
"weszłem na ten forum" 0 napisz jej tak: 0 Weszłem, ma miła, dziś na ryjbuka paczem na Ciebie - serce mi stóka, serce me Miła z wrarzenia staje i mimo śniegó na dwoże - taje 0 Odpisz mi Bejbe ratój me serce gdyrz ono teraz w wielkiej rozterce!

Gość tomek.,.,.
na dyskotece widziałem ją ale to było z 2 lata temu mieszkała w moim mieście teraz ją nie widzę i ma w Facebook wpisane inne miasto oddalone o 50km wysłałem jej zaproszenie wczoraj i dodała mnie do swoich znajomych na Facebook

Gość rebussssss
ccc

Gość tomek.,.,.
rebuss spodobało mi się twoja wiadomość :) i myślę ze jej taka wyśle tylko trosze zmienię. "Hej. Mam na imię......Wypatrzyłem twój profil na facebooku i wydajesz się byc bardzo miłą i sympatyczną osobą. Jeśli nie zraża cie to,że sie nie znamy, to chciałbym cie odrobinkę poznać o ile to możliwe...? czy mam tak wysłać czy zmieniamy ?

Gość tomek.,.,.
myślę ze jej taka wiadomość wyśle tylko trosze zmienię. "Hej. Mam na imię......Wypatrzyłem twój profil na facebooku i wydajesz się być bardzo miłą i sympatyczną osobą. Jeśli nie zraża cie to,że się nie znamy, to chciałbym cie odrobinkę poznać o ile to możliwe...? czy mam tak wysłać czy zmieniamy ?

Gość tomek.,.,.
czy coś poprawić waszym zdaniem ..?

Gość phi ja mam 33
hej , nie chciałbym być nachalny ,ale masz tak niepospolitą urodę ,że po prostu nie mogłem nie napisać , odnoszę wrazenie że jesteś sympatyczną empatyczną osobą ,nie jestem zbyt śmiały jednak bardzo chciałbym z Tobą porozmawiać ,tak bardzo nie chciałbym się mylić w swojej ocenie :)

Gość tomek.,.,.
phi ja mam 33 i super mi sie podoba to mam tak wysyłać ?

Gość tomek.,.,.
hej , nie chciałbym być nachalny ,ale masz tak niepospolitą urodę ,że po prostu nie mogłem nie napisać , odnoszę wrażenie że jesteś sympatyczną empatyczną osobą ,nie jestem zbyt śmiały jednak bardzo chciałbym z Tobą porozmawiać ,tak bardzo nie chciałbym się mylić w swojej ocenie Czy tak mam wysłać ? czy może coś dopisać lub zmienić

Ktoś ci coś doradzi, posłuchasz się go, potem coś nie wyjdzie i będziesz myślał, że jakbyś zaczął tak jak sam chciałeś to byłoby lepiej ... Napisz jej prawdę czemu do niej zagadujesz, a przed wysłaniem sprawdź czy nie narobiłeś w tym błędów. Tak będzie najlepiej.

Gość Rościkiewicz
Po co Ci to ?

Gość tomek.,.,.
wy kobiety najlepiej wiecie co na was działa wiec dlatego chciałbym abyście mi tylko jedna pierwsza wiadomość pomogli napisać a dalej sam poprowadzę aby tylko nawiązać konwersacje, proszę pomóżcie