Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

Gość Krzyk Rybka
yyyyyyyyyyyyy...yyyyyy Nie będę, bo ja wyrzeknę się dziecka. Chyba jak się ktoś wyrzeka dziecka to nie musi płacić z tego co wiem

Gość Krzyk Rybka
Ja naprawdę żałuje, że wtedy ściągałem spodnie i majtki z dupy, bo mogłem je trzymać na sobie. Przynajmniej teraz nie miałbym takich problemów, ale to była tylko jedna noc i nic więcej

Gość Heid
Jesteś teraz w szoku, ochłoń trochę zanim podejmiesz jakiekolwiek kroki. Prawda jest taka, że sam jesteś sobie winien. Jeśli to prawda, że Cię okłamała i zaplanowała ciążę, jest to podłe i rzeczywiście nie masz podstaw do szacunku wobec tej kobiety. Ale nie powinieneś był ufać jej zapewnieniom. Czy to Twoja stała partnerka? Nic teraz nie możesz zrobić. Zrób testy na ojcostwo po porodzie, to po prostu konieczność. Potem, no cóż...Jeśli się okaże, że to Twoje dziecko, to tak jak napisał ktoś wyżej. Postaraj się wychować je na dobrego człowieka. To jest wielki dar-dziecko. Obojętne, co teraz o tym myślisz. To cząstka Ciebie, więc postaraj się dać mu z siebie to, co najlepsze.

Gość Krzyk Rybka
Heid Ale ja nie chcę płacić na byle co. Zrobię wszystko żeby nie płacić, bo kobieta mnie okłamała a teraz za to zapłaci. Nie chcę wychowywać jej dziecka

Gość Heid
Niestety, możesz się wyrzekać do woli, jeśli to Twoje dziecko-musisz płacić.

Gość zuuummm
Dziecko to nie jest byle co....byle co to jesteś ty

Gość ramiota
Normalnie będziesz bulić jej alimenty, a jak nie chcesz to uciekaj z kraju i już :D

Gość Krzyk Rybka
...

Chyba rzeczywiscie lepiej dla tego dziecja bedzie aby tatus swoj obowiazek ograniczyl do alimentow. I niech Ci dowala alimenty wstecz za okres ciazy.

Gość Krzyk Rybka
Co byś zrobiła na moim miejscu ? Dlaczego mam płacić kobiecie, która mnie skrzywdziła ?

Gość Heid
Jakie byle co? Dziecko to nie byle co:) Jesteś wściekły teraz, ale zobaczysz, wkrótce spojrzysz na sytuację z innej perspektywy. Nie masz żadnej władzy nad tą kobietą, nie możesz jej zmusić by oddała dziecko do adopcji. Niestety, w tej sytuacji to na jest górą.

O matko, co za tłuk:(. Możesz sobie dziecka nie uznać, ale co zrobisz, jak test wykaże, że jesteś ojcem? Zaprzesz się? Nie do wiary, że facet w wieku 26 lat tak prawi. Po co pakowałeś się do łóżka z kobietą, której nie cierpisz? Nie myślałeś wtedy, to teraz chociaż się nie ośmieszaj.

Gość Krzyk Rybka
Co byś zrobiła na moim miejscu ? Dlaczego mam płacić kobiecie, która mnie skrzywdziła ?

nie chcesz płacić na byle co powiadasz? to po co to byle co zrobiłes? swoim wackiem - tym co wisi ci między nogami no niestety ale sam to byle co jak mówisz zrobiłes więc jesli nie masz 15 lat to musisz ponieśc konsekwencje popatrz - jeśłi zrobisz kupę prawda to konsekwencją tego jest podtarcie sobie tyłka i spłukanie wody w kiblu czaisz??? a jeśłi zrobiłes dziecko - to konsekwencją tego jest jego wychowania przepraszam normalnych ludzi za takie porównanie ale moze tak ten mało inteligentny spuszczający się faceci zrozumie :D

Gość Krzyk Rybka
I CO MOŻE JESZCZE mam się z nią ożenić. Nie uznam dziecka, bo go nie chce

Gość zuss
skoro twierdzisz ze to Twoje dziecko i że jest byle czym sam jesteś nic nie wart, trzeba było gumę włożyć a nie wierzyć na słowo, że się zabezpiecza niby masz 26 lat a jakbyś miał 12. wyrzekać się możesz jak laska skieruje sprawę do sądu o alimenty to sąd może zlecić Ci testy na ojcostwo i wszystko będzie jasne a potem witajcie alimenty trzeba było myśleć głową nie penisem

O moj Boze ales Ty pokrzywdzony... Placic nie bedziesz na matke ale na swoje dziecko. No chyba ze zwisa Ci ze cierpi na jakis niedostatek...

Gość Krzyk Rybka
dodam ze to byl sex analny tylko i wylacznie taki uprawialismy... i w dodatku jest to moja siostra.

Gość zuuummm
Ja też mam nadzieję ,ze dowalą ci alimenty ,że się posrasz. Ona cię skrzywdziła ...bidulek:P

Gość Krzyk Rybka
Pochwiarka Zrozumiałem tylko ta kobieta mówiła że się zabezpieczyła, ale mnie oszukała. Więc czyja jest to wina ? Bo na pewno nie moja

Gość Heid
Wiesz, co ja bym zrobiła na Twoim miejscu? Porozmawiała na spokojnie z tą kobietą, zapytała jakie ona widzi rozwiązanie. Bo wojna z nią nic Ci nie da, już jesteś na przegranej pozycji.

a jak ona cie niby skrzywdziła? sama sobie twojego penisa do pochwy wepchała i zmusiła do ruchów frykcyjnych zeby sperma w nią trysnęła?? sama szarpałeś jak reksio szynke a w wieku 26 lat powienies wiedziec ze konsekwencja sexu jest czasem spłodzenie dziecka zwłaszcza jesli nie miałes czapki na kapucynie wiem wiem zaraz wyjedziesz z tekstem ze to jej wina bo mówiła ze sie zabezpieczyła a ty jestes jak mówiłam bałwanem który we wszystko wierzy ale to i tak cha nie tłumaczenie bo mój drogi - nie środka zapewniającego 100% pewnosci co do tego by nie zajść w ciąży chyba ze wazektomia która niniejszym radzę Ci poczynić z korzyścią będzie to dla ciebie.

Przy wpadce z seksu analnego podobno sa g...ne alimenty :-P

Gość asdefdqw
Jestescie siebie warci. Babka łapiaca na dziecko- żałosne. A Ty tak samo żałosny jak ona, dziecinny buraku niedojrzały. Mam nadzieję, ze będziesz płacił wielkie alimenty.

Gość zuss
to jak Cię skrzywdziła ta zła kobieta to może zgłosisz na policji, że Cie zgwałciła?

Gość zuuummm
Dlaczego myślisz ,że chciała cie złapać na dziecko. Mogła się zabezpieczyć ,ale nie wiem czy wiesz nie ma 100% zabezpieczenia. Ma kobieta pecha ,że trafiła na takiego dupka.

boona To o tym seksie analnym to nie ja napisałem. Pochwiarka skrzywdziła mnie w ten sposób bo mnie okłamała. Jak dziecka nie uznam to nie będzie moje

człowieku kwestia zabezpieczenie to nie tylko sprawa kobiety jasne ty bys tak chcial tylko faje władować i zadowolony nie ? ale to tak nie działa Panie ministrze edukacji proszę o wprowadzenie wychowania seksualne z obowiązkowym egzaminem na koniec gimnazjum bo widzę ze to chybapotrzebne

Gość Heid
No nie wierzę, że jesteś taki nieogarnięty:) To chyba prowokacja:) Nikt Ci nie każe się żenić. Płać chociaż alimenty, skoro nie obchodzi Cię wychowanie własnego dziecka. I wiesz co, szkoda mi tej babki. Tatusia sobie wybrała, że hej:D