Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

Dzis Najlepszym tatą na świecie ? Narazie to macie mnie za nieudacznka delikatnie mówiąć, gorsze rzeczy o mnie piszecie. Ja się na ojca nie nadaję

Gość Czepiec sredniowieczny
Ja bym sie smiala ze babka poszla do lozka z debilem co przekluwa gumy. Inna rzecz jest taka ze jak kobieta zajdzie w niechciana cizae to moze ewentualnie usunac, mezczyzna musi mysle zanim wsadzi

Gość nbnbnljlulgjgjghjh
ale ty jestes ułomny

Gość Kasleja
to będziesz płacił za dwoje. Jeśli zarabiasz średnią krajową, to zamkniesz się w tysiaku. Pokochasz dzieci, jak je zobaczysz. Zawsze tak jest. Potem pewnie zamieszkasz z dziewczyną, bo będzie Ci za dzieciakami tęskno. Stara jestem jak świat, więc wiem!

"Ja się na ojca nie nadaję" xxx Na ojca? Słonko, ty się nawet na faceta nie nadajesz, tak że luzik :)

nie jestes godzien nosić penisa w gaciach bo jeszcze ktoś cie z męzczyzną pomyli a ty z nim nie masz nic wspólnego dobra rada = zdecydowany ruch szabli i wiesz co robic ! P>S> zaopatrz się w sół i posyp sobie potem ranę;)

w czasie postępowania o ustalenie ojcostwa (ktore toczy się na skutek pozwu wniesionego przez matkę dziecka) jestes 2-krotnie wzywany na stawienie sie na badania DNA do odpowiedniego instytutu. Jeśli nie stawisz się dobrowolnie, to Sędzia Przewodniczący zarządza doprowadznie Cie przez Policję.

Nie zamieszkam z kobietą bo jej nienawidzę nie za to co mi zrobiła za dziecmi nie zatesknie bo ich nie chce. Chcę żeby odała dzieci do adopcji i płacić podówjnie też nie zamierzam na byle co

Nie chcę ani córek ani synów po drugie kochałem się z kobietą bo ona tego chciała . Zaczeła mnie całować i ze mnie ściągać ciuchy i wtedy już nie mogłem się pochamować. Ja pytałem czy się zabezpieczyła ona że tak i zaczeliśmy to robić, ale naprawdę nie panowaliśmy nad sobą. Ona mnie okłamała

Ja naprawdę. Ja może jeszcze coś czuje do tej kobiety, ale już jej nie chce nie za to co mi zrobiła ?

Gość ja to sie dziwie
ze tacy ludzie naprawde istnieja... ciebie czlowieku powinni w ramki oprawic i po jarmarkach wozic, taki z ciebie ewenement :D i nieprawda, jak to niektorzy napisali, ze jestes do niczego-jestes doskonalym przykladem zlego przykladu :P tchorzostwo pierwsza klasa :D

Gość o zesz w morde
ale jesteś opóźnioną w rozwoju męską dziwką. weź się wysterylizuj, bo aż strach pomyśleć, jakie będzie to dziecko....może lepiej się do niego nie zbliżaj? płać i płacz teraz. samo się nie zrobiło.

ja to sie dziwie TO powiedz co byś ty zrobiła gdyby twoja dziewczyna złapała cię na dziecko zwłaszczą że u mnie mogą być bliźniaki. Zaużmy że jesteś chłopakiem bo nie znam twojej płci

Prowo. Sam jesteś byle co :D jak uprawiasz seks to licz się z konsekwencjami, zabezpieczenia też mogą zawieźć wiec to twoja wina. Trzeba było seksu nie uprawiać

o zesz w morde TO powiedz co byś ty zrobiła gdyby twoja dziewczyna złapała cię na dziecko zwłaszczą że u mnie mogą być bliźniaki. Zaużmy że jesteś chłopakiem bo nie znam twojej płci

Gość ja to sie dziwie
Gdybym byl mezczyzna, to zachowalbym sie jak mezczyzna z honorem-placil alimenty przynajmniej, jesli nie chce dziecka. Gdybym byl ciota, zachowalbym sie jak ciota i plakal w obie garscie, ze ja nie chce, ze mnie wrobila a jaki taki biedny niewinny ciota jestem sobie i nieszczesliwy na dodatek ale jakbym byla twoja dziewczyna, to bys placil albo siedzial. Ile tylko mozna :) Gdybym mial wplyw na twoja reinkarnacje, to byc dlugo czekal w kolejce albo urodzil sie w Etiopii :)

Gość a przeciwnie
to ty siewniku złapałeś dziewczynę na ciążę i konsekwencje finansowe będą możesz wyrzec się praw do dziecka ale nie możesz wyrzec się alimentów biologiczny płaci zawsze, takie prawo możesz zwiać na kraniec świata poza zasięg prawa unijnego, to prawda ale wtedy alimenty bedzie płacić twoja rodzinka (rodzice) albo fundusz a tobie zadłużenie narośnie i kiedyś cię sankcje prawne dopadną (z odsetkami za dług) a swoją drogą to starzejesz się, młody już jesteś inaczej , cos tak bliżej starego kawalera niż młodego faceta stary a głupi jak gimnazjalista co to wrzeszczy "ja chcę albo ja nie chcę" jak dzieciak , pewnie zasiejesz jeszcze nieraz ty siewniku to nie są ostatnie alimenty a ty puszczalski jesteś

ja to sie dziwie Dzięki że mi tak życzysz, tylko najgorsze to że to mogą być bliźniaki. Ja jestem mężczyzną i kobieta mnie wrobiła i takie są fakty. Jeżeli mężczyzna który wypiera się własnego dziecka to dupek to dlaczego nie powiecie tego samego o kobiecie która się wypiera dziecka. O kobiecie która się wypiera dziecka nic nie napiszecie, ale o meżczyźnie to już wszyscy go atakujĄ

Gość ergwsfvv
sgtbyny

a przeciwnie tO ONA gadała że się zabezpieczyła i mnie okłamała bo tego nie zrobiła. Po drugie najgorsze że to mogą być bliźniaki a jak tak będzie to raczej moje bo u mnie w rodzinie są bliźniaki. Nie chcę pąłcić podówjnie

Gość zuuummm
Jak nic baba...:P

Krwawy Edward Ja pisze ogólnie bo jak kobieta się wyprze dziecka to jest normalna i nikt na nią nie wrzuca, ale na mężczyznę to jużtak

Krwawy Edward Ja pisze ogólnie bo jak kobieta się wyprze dziecka to jest normalna i nikt na nią nie wrzuca, ale na mężczyznę to jużtak

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
wróć do gimnazjum :P pojawienie się bliźniąt jednojajowych zależy od KOBIETY, a nie od mężczyzny, czy, w twoim przypadku, cioty :P jeśli chodzi o bliźnięta dwujajowe, to już przypadek i też mężczyzna nic na to nie poradzi