Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

Gość zuuummm
możesz sobie nie uznawać :D

Najgorsze jest to że to mogą być bliźniaki bo u mnie są co 2 pokolenia a teraz była by kolej na mnie. Nie no co ja teraz zrobię ? Ja nie mogę płacić alimentów na dwoje dzieci. Mam nadzieje że to będzie chociaż pojedyncza ciążą

słyszałes o testach na ojcostwo ? wiesz co to ? co ja pisze przeciez ty nie wiesz co to kaptur na kapucyna :P

Gość zuuummm
Jak na teście ciążowym będą dwie kreski ,to na bank bliźniaki;)

zuuummm No bardzo śmieszne test to ona robiła już dawno, Po drugie dlaczego tak się ze mnie naśmiewasz ja mam problem a ty się ze mnie naśmiewasz

Gość Babababababba
Blizniaki sa wtedy gdy jajeczko sie podzieli lub sa 2 jajeczka, twoj plemnik nie ma na to wplywu, to kobiety maja w genach "podatnosc na blizniaki" jesli mozna tak powiedziec

zuuummmm :d krzyku zapytaj ile było kresek bliźniaki to tak kij a co jak trojaczki wyskoczą ?? 3 kopie ciebie Chryste :(

...wychować lub wychować jak swoje, jeśli go nie chcesz to badania zrób, tyle że nie na własną rekę tylko przez sąd i pozamiatane będzie...

Gość zuuummm
bo jesteś śmieszny ...niestety:( Nie dziwiłabym się jakby pisał 19 latek ,ale ty jestes przed 30

Gość Jeżeli dziecko jest Twoje
a test DNA to potwierdzi, będziesz musiał płacić alimenty, nawet jeśli nie będziesz chciał uznać dziecka. Chyba że matka dziecka nie będzie chciała mieć z Tobą nic wspólnego (znam takie przypadki) - wtedy nie będzie Twoich danych w akcie urodzenia dziecka, ono nie będzie miało prawa do alimentów, ale też Ty nie będziesz miał żadnych praw do dziecka - czyli matka może je wywieźć za granicę itd. a Ty nie będziesz mógł się ubiegać o alimenty od dziecka na siebie, gdy już będziesz stary, chory, niedołężny, samotny...

Gość Heid
No to zrobisz testy. Bedziesz miał pewność. Życzę Ci, żebyś dogadał się tą kobietą. Szkoda Twoich nerwów, naprawdę. Może kiedyś będziesz je wdzięczny, że urodziła Ci córkę/syna? :) Teraz się wykrzywisz, ale pamiętaj, że czas leci. Za lat kilka możesz zmienić swój pogląd na ojcostwo o 180stopni:)

Gość ...........,......
to nie na tą kobietę masz płacić alimenty tylko na dziecko które nie jest niczemu winne. poza tym jesteś ścierwem i życzę ci wysokich alimentów :) trzeba było nie ściągać gaci, to nie miałbyś problemów. sam jesteś dzieckiem i oby to maleństwo nie odziedziczyło po tobie doszczętnej głupoty

Gość lubię piwo :)
Naważyłeś piwa to je teraz wypij. Po cholerę pchałes się do jej łóżka skoro jej nie kochasz?..ale bezsens, szkoda tylko, ze dziecko na tym ucierpi. Tej kobiety też nie rozumiem, egoizm do potęgi - może Cię kocha, ale posuwanie się do łapania faceta na ciążę to już desperacja, albo szczyt głupoty. Później słyszy się, że matka dziecko udusiła, zabiła itd. ech, świat już chyli sie ku upadkowi.

Nie rozumiem cię człowieku. Skoro wiedziałeś, ze nie jesteś gotów na dziecko trzeba było odpowiednio się zabezpieczyć przed byciem ojcem. Ty chciałeś tylko "brać" i cała odpowiedzialność zrzucić na kobietę. Ona powinna być tak zabezpieczona, zebyś ty mógł poużywać i porozkoszować się stosunkiem bez zabezpieczeń :( Skoro nie pomyślałeś o konsekwencjach wtedy, to teraz poniesiesz za to odpowiedzialność. Twoje "nie chcę" nie ma tu w ogóle znaczenia. Trzeba było myśleć wtedy a nie teraz się gorączkować. Za późno... już po herbacie teraz

...a jak nie byłeś w 100% pewny że jest zabezpieczona, bo teraz też nie wiesz czy to twoje dziecko czyli jej nie ufasz, t trzeba było bzykac w cipkę a skończyć gdzie indziej np: w drugim otworku hehe :)

Heid Nigdy nie będę jej za to wdzięczny, ale za to będę jej wdzięczny jak odda do adopcji albo nie będzie mnie posyłać do odpowiedzialności, bo ja nie chce płacić alimentów. A co jak to będą bliźniaki ?

Gość M..x
Jakby to mężczyzna na przykład przekłuł gumkę i zrobił dziecko swojej kochance to byście ją żałowali. Gdyby nie polskie prawo to polskie kobiety nie uprawiały by seksu z kimś, kto by nie łożył dobrowolnie na dziecko. A tak jak jest obecnie to kobietom nawet pasuje - nie trzeba się starać, żeby dostawać pieniądze od mężczyzny.

jesli nie chcesz zeby uznano dziecko za twoje odetni sobie zdecydowanym ruchem szabli penisa. Jesli ktos sie do ciebie doczepi, sąd, testy będa chcieli robic itp to twedy zdejmiesz gacie i pokaze bliznę po odciętym wacku Kapturów i tak nie zakładasz, dzieci miec nie chcesz to w sumie i tak po co ci pindol :)

można skusić sie jeszcze na KAWĘ...nie chciałbyś jeszcze raz tak ???

Czyli co muszę uznać to dziecko i muszę na nie płacić, a co jak będzie ich dwoje bo to jest wielce prawdopodobne ?

Gość Dzis
Człowieku żal mi Ciebie, tej kobiety i dziecka, które sie urodzi, że będzie mialo ojca nieudacznika. Juz po fakcie, mleko zostało wylane czy jak to tam się mówi, teraz jedyne co możesz zrobić to test DNA, aby potwierdzic czy jestes tatusiem a potem placic alimenty i widywać od świeta. Choc polecam Ci przemysleć temat, masz wciaz szanse byc najlepszym tata na swiecie.

Ale to jej wina. Ja naprawdę nie chcę tego dziecka. Seks był fajny, ale to była tylko jedna jedyna noc. Było fajnie, ale już się to skończyło i dziecka/dzieci nie chce

NIE teraz jest inaczej, nie musisz płacić alimentów jeśli dowiedziesz w sądzie poprzez badania dna że nie jesteś ojcem, jeszcze ze 3-4 lata temu było inaczej, nawet badania dna nie zwalniały Ciebie z alimentów-to po chuj one potrzebne były od 1992 roku w polsce...jwśli bedziesz ojcem to może być nawet i po kawie...