Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

Jak pojde do opieki to zacznie obchodzić bo za 300zł nikt nie wyżyje po za tym jak pójde do paki to tymbardziej nie będę mógł płacić bo niby jak ? Sąd patrzy na moje zarobki i moje wydatki i zasądza aslimenty. To ja mogę płacić 200zł alimentów, mi nie może zostać 300zł bo za te kase nie wyzyje i płacić nie będę mógł

weweqweqw to nie prowo i masz rację. Dziecko/dzieci przez jej głupotę zapłacą za to najwyższą cenę sama tego chciała. Krwawy Edward jak pisałem byliśmy blisko siebie ona się do mnie zbliżyła i zaczeła mnie całować w usta i potem zaczeła ściągać bluzkę potem spodnie wszystko pokolei. Ja się jej pytałem czy się zabezpieczyła i ona odpowiedziała żebym się nie martwił bo tak. Nie mogliśmy za sobą już zapanować i kiedy byliśmy już praktycznie nadzy ja miałem jeszcze tylko bokserki na sobie to je zdjąłem odruchowo byliśmy już w łóżku cali nadzy i nie zapanowaliśmy nad sobą i zaczeliśmy się kochać. Wiem że obudziłem się przytulony obok jej rano. To była naprawdę tylko jedna noc, a ona mnie w konia zrobiła

o zesz w morde ALe ja dziecka nie chce. Namówię ją do adopcji. Ja tylko pisze, że nie chce płacić bo to nie ma sensu. Mało zarabiam a sąd też musi wziąść pod uwagę moje potrzeby czyli wysokie to alimenty nie będą

Gość kanapkaaa....
I tak będziesz musiał płacić alimenty nawet jak się wyprzesz bo takie mamy prawo

kanapkaaa.... ZObaczymy prześpię się jeszcze z tym tematem i jutro napiszę co postanowiłem a teraz spadam bo nie mam dużo czasu. Jak będziecie chcieli zajrzeć to jutro będę gdzieś o 18 i odpiszę co postanopwiłem

kanapkaaa.... ZObaczymy prześpię się jeszcze z tym tematem i jutro napiszę co postanowiłem a teraz spadam bo nie mam dużo czasu. Jak będziecie chcieli zajrzeć to jutro będę gdzieś o 18 i odpiszę co postanopwiłem

Gość ***czerwone***usta***
A nie przyszło Ci do głowy, że ta dziewczyna naprawdę się zabezpieczyła? Tyle, że zabezpieczenie zawiodło? W moim przypadku tak było, stosowałam plasterki i co WPADKA. Na szczęście moj facet nie jest takim idiotą ja Ty. Może ona przeżywa to gorzej od Ciebie, bedzie miała dzicko z facetem, ktory chce wyprzeć sie dziecka. To na nią spadną wszystkie obowiązki, Ty będzisz musiał tylko płacić marne grosze, choć i tego jak widać nie chcesz robić. żal...

Gość kanapkaaa....
Przykro mi ale nie masz co postanawiać, płacisz i już

Gość ropinhÓÓÓttt de kizior
kolega do kolegi o sytuacji u ex byłej wspólnej laski tych dwóch dżentelmenów ; wiesz ? Zdzicha urodziła bliżniaki ! : ale moje zmarło !

***czerwone***usta*** TO jest jakaś wariatka ona cały czas do mnie z takim tekstem kocham cię wychowajmy to dziecko, ale ja się nie dam na to nabrać. Na pewno się nie zabezpieczyła. Ona się z tego cieszy że złapała na dziecko. Marne bo więcej płacić nie będę. Chcę tego żeby ona więcej płaciła niż jja. kanapkaaa.... Na dwoje dzieci to 500zł to marne grosze. Ja więcej nie mogę płącić bo też muszę z czego żyć. I dobrze jej tak dostanie nauczkę, że wpadła ze mną.

***czerwone***usta*** TO jest jakaś wariatka ona cały czas do mnie z takim tekstem kocham cię wychowajmy to dziecko, ale ja się nie dam na to nabrać. Na pewno się nie zabezpieczyła. Ona się z tego cieszy że złapała na dziecko. Marne bo więcej płacić nie będę. Chcę tego żeby ona więcej płaciła niż jja. kanapkaaa.... Na dwoje dzieci to 500zł to marne grosze. Ja więcej nie mogę płącić bo też muszę z czego żyć. I dobrze jej tak dostanie nauczkę, że wpadła ze mną.

Gość ***czerwone***usta***
Powiedziała Ci, że zaplanowała tą ciążę? Że specjalnie okłamała Cię, mówiąc o tym iż stosuję antykoncepcję? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć...raczej to Twoje wymysły.

Gość kanapkaaa....
Ta jasne..specjalnie się nie zabezpieczyła żeby zajść w ciąże z takim kretynem jak Ty...i co jeszcze?

Gość katherinaa6589
sąd może orzec alimenty wynoszące do 60 % twoich zarobków. Tak jest przynajmniej przy 1 dziecku :)

Gość ghjnhbgvfcvbg
"Nie mogliśmy za sobą już zapanować" xxx skoro myslisz choojem to miej pretensje do siebie :)

Gość lasmbadziarka
eee podpucha

Słuchajcie możecie mi wierzyć, albo nie, ale ja nie założyłem tego tematu o tym 3-letnim synu, teraz nawet nie mogę się zalogować na konto swoje, pewnie ktoś mi je zhakował, bo miałem łatwe hasło, teraz mam trudniejsze, ale do rzeczy. Postanowiłem sobie nie robić z dziewczyny wroga, tylko tak bardzo nie pewnie się zgodziłem, ale najpierw zrobię testy. Jak wyjdzie moje, to uznam, ale jak nie to zrywam całkowicie kontakt z dziewczyną. Ona się zgodziła na ten układ, ja też. Ja naprawdę dużo alimentów płacić nie mogę, bo będe tyle ile będę mógł, może jak znajdę lepiej płatną pracę, to prędzej jej dam więcej, ale teraz to niemożliwe.

Skoro wyznajesz zasadę : "CHUJU PROWADŹ" to teraz nie skamlaj jak skopany pies tylko szykuj forsę na alimenty :classic_cool: a wcale nie musisz z nia być. Dziecko ewentualnie kiedyś skopie ci twoją psią dupę i napluje w pysk :o :D

@Krzyk Rybka Zacznij od wybory imienia. Proponuję Carlos. I zamieszkanie w meksyku :P

Gość Mow za siebie
Zajeb ja ;) glupia pizda. Po co ci bachor? Pewny jestes, ze to twoje?

Gość kocham siebie i tylko siebie
Po pierwsze wysokość alimentów jest ustalana na podstawie kosztów utrzymania dziecka i MOŻLIWOŚCI zarobkowych ojca( nie faktycznych zarobków, a te jak wiadomo często są zaniżane). Po drugie nie płacisz na matkę a na dziecko...

Przeczytałem tylko połowę pierwszej strony, dalej nie mogłem tego czytać. Twoje podejście jest totalnie złe. Z jednej strony widzisz winę swojej dziewczyny i żądasz dla niej surowej kary a sam siebie wybielasz i chcesz jej uniknąć. Wychodzi z ciebie zwykła niesprawiedliwość, bezwzględność ale też zwykłe tchórzostwo. Mówisz, że ona dla ciebie się nie liczy a swoim postępowaniem udowadniasz, że dziecko też się dla ciebie nie liczy. Więc powiedz co się liczy w twoim życiu. Tylko ty sam! Egoisto.

Gość dużo dtuvhj
1. Ustalenie ojcostwa ( jak laska dała tobie to innym też mogła) 2. ( jeśli twój to bachor ) to ustalenie alimentów następnym razem używaj gumy kobietom nie można ufać. Poproś może aborcję zrobi kobiety chcą tego na forum Swoją droga to egoistyczna i wyrachowana kobieta jest dziecko pozbawia ojca, i wrabia w dziecko. O Ktoś pisał, żeby kobieta poszukałem odpowiedzialnego mężczyznę - ostrzegam frajerów i nieudaczników co biorą cudzego,dzieciaka coraz mniej. Trzeba było wybrać wcześniej jak dziecka nie było Zresztą laska wiedziała jaki on jest pewnie

boszszsz........ a ten temat ciagnie sie dalej.... :( wyjedz zagranice, to najlepsza rzecz jaka mozesz zrobic dla tego dziecka....

Gość xsdewzqqknio
Dwdes