Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyk Rybka

Złapała mnie na dziecko !!!! Co robić ??

Polecane posty

Krwawy Edward Ja pisze ogólnie bo jak kobieta się wyprze dziecka to jest normalna i nikt na nią nie wrzuca, ale na mężczyznę to już tak

Gość zuuummm
Bzdury ...jak kobieta się wypiera dziecka to tez na nią najeżdżamy

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Jeśli kobieta wyprze się dziecka, to dopiero ma przerąbane :O na pewno żyjemy w tym samym, niby katolickim kraju? :P

Gość fsrrg
erm3oib

mmmmmmmmmmmmmmmmm Jej matka ma siostrę bliźniaczkę wystraczy ci ? Mój ojciec ma siostre bliźniaczkę Wystraczy ci ? Mnie nie stać na płacenie na dwoje dzieci. Jak to wyniesie 1tys zł to ja na życie nie będę miał. Jedyne co mogę od siebie zaproponować w razie czego to 400-500zł góra

Krwawy Edward Zwłaszcza ze dużo nie zarabiam i nie mogę więcej. Ja mogę płacić co najwyżej 400-500 zł czyli 200-250 zł na jedno dziecko a reszte zapłaci kobieta nie ja, bo mnie na duże alimenty nie stać

Twoja ex- dupa ustawiła się na przynajmniej 18 lat. Mam znajomego (koleś dostał kupę kasy z odszkodowania, którą niestety bardzo szybko przepierdolił) i jego też tak załatwiła dziewczyna. Laska poznała go jak miał jeszcze kasę i szastał nią na prawo i lewo. Dla jego pieniędzy to prawie ściągała majtki przez głowę i jak kiedyś rozmawialiśmy o uczuciach to mnie wyśmiała że mnie nie stać na nią i że małżeństwo to nic innego jak czysty biznes. Najlepsze w tym wszystkim jest to że przed poznaniem tego jej kochasia była zwykłą normalną dziewczyną twierdzącą że ma szacunek do samej siebie, że ma jakieś ważniejsze priorytety w życiu niż bycie nastoletnią matką. Jakiś czas temu wpadła na genialny pomysł że machnie sobie dzieciaka z tym moim znajomym, nie wiedząc że jest on całkowicie spłukany. Jak się dowiedziała o tym to nieźle jej psychikę zryło że ten biznes nie wypalił i wcale jej nie współczuję bo ma to na co zasłużyła.

Gość zuuummm
Krzyku...matka mojego męża ma siostrę bliźniaczkę Moja mama urodziła bliźniaki ...moi bracia Pocieszyłam cię troszkę;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Skoro ojciec ma siostrę bliźniaczkę, to znaczy, że są dwujajowi i geny nie mają nic tu do rzeczy. Jeśli jej matka ma siostrę jednojajową, to też raczej nie powinna urodzić bliźniąt, bo zwykle zdarzają się co 3 pokolenie. Jednak czasem bywa, że co 2... Zacznij zbierać kasę :P

Gość zuuummm
a ja nie zaszłam w ciążę mnogą

brutal_truth to moja była też się na tym przejedzie. I będzie tego żałować, że akurat ze mną wpadła.

mmmmmmmmmmmmmmmmm Jak by nie było to jest duże prawdopodobieństwo, bo zarówno u mnie jak i u niej. Po drugie gorzej dla niej jak urodzą się bliźniaki bo ja więcej jak 500zł płacić nie mogę, bo też muszę z czegoś żyć

Prędzej to ty swojej głupoty pożałujesz :D Już się tak nie odgrażaj, powiem ci szczerze, że dzieciom zrobisz przysługę nie wychowując ich, nie chciał bym mieć tak głupiego ojca

Krwawy Edward Ja nie pożałuję bo ona będzie musiala więcej płacić niż ja. Ja naprawdę więcej niż 500zł płacić nie mogę bo też muszę z czegoś żyć. Ja dużo wcale tak nie zarabiam.

Gość weweqweqw
chyba to prowo, ale takie sytuacje się zdarzają... Nie rozumiem, dalczego tak naskakujecie na autora? JEsli babka na serio specjalnie się nie zabezpiecza, a gosciowi mówi co innego, żeby go wrobic w dziecko, to jest cios ponizej pasa... współczuje... :( nie wychodziłabym za nią, niech wychowuje je sama, alimenty trzeba bedzie płącic, dziecko bedzie najbiedniejsze, bo matka- kretynka... mojego kumpla obecna zona nabiła w ciaże, a było jeszcze lepiej- po slubie okazało sie, że ciazy nie ma... :p

Gość savw
lajvoiwr

Gość o zesz w morde
1. zrobiłabym test na ojcostwo 2. pogadała z laską, żeby nie zrobiła mi chryi -> np nie zażadała bajońskiej sumy w ramach alimentow 3. starała się przed sądem uzyskać prawo do wglądu w jej rachunki, żeby wiedzieć, że moja kasa idzie na dziecko i tylko na dziecko 4. nie nazywała byle czym dziecka, które po mnie odziedziczy geny 5. nie zamykała sobie furtki do tego, żeby być rodzicem i uczestniczyć w życiu bobasa 6. nie ośmieszała się

Gość zuuummm
O wysokości alimentów zadecyduje sąd ...na waciki ci zostanie:P

Może ci zostać odejmując alimenty z 300 zł a sądu to nie obchodzi, nie bdziesz płacił to pójdziesz do paki, a ona sobie znajdzie innego

weweqweqw to nie prowo i masz rację. Dziecko/dzieci przez jej głupotę zapłacą za to najwyższą cenę sama tego chciała. Krwawy Edward jak pisałem byliśmy blisko siebie ona się do mnie zbliżyła i zaczeła mnie całować w usta i potem zaczeła ściągać bluzkę potem spodnie wszystko pokolei. Ja się jej pytałem czy się zabezpieczyła i ona odpowiedziała żebym się nie martwił bo tak. Nie mogliśmy za sobą już zapanować i kiedy byliśmy już praktycznie nadzy ja miałem jeszcze tylko bokserki na sobie to je zdjąłem odruchowo byliśmy już w łóżku cali nadzy i nie zapanowaliśmy nad sobą i zaczeliśmy się kochać. Wiem że obudziłem się przytulony obok jej rano. To była naprawdę tylko jedna noc, a ona mnie w konia zrobiła

Gość weetwwwvw
niowqnio

Gość zuuummm
🖐️ idę oglądać mecz:)