Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam_was

Dzieci przy matce?

Polecane posty

Gość zapytam_was

Mam syna 15. mieś. Spodziewam się drugiego dziecka. Nie układa nam się w związku. Planuję rozstanie. Czy obydwoje dzieci ma być na stałe przy mnie? Jak to wygląda w sądzie. Ja nie pracuję.

Gość jesttaka sprawa, że Stanisława
w sądzie wygląda to tak jak sie dogadacie albo jak sad zasądzi

Gość a to dobre jest
po co zachodzisz w ciaze skoro chcesz sie rozstac? fundujesz dziecku dosrastanie w rozbieej rodzinie

Gość zapytam_was
Po zajściu w drugą ciążę mój facet się zmienił... na gorsze.

tak małe dzieci zostają perzy matce, chyba że jestes alkoholiczką albo coś wtym stylu, zresztą w PL dzieci z reguły zostają przy matce, większe też

Zazwyczaj dzieci zostają przy matce. No ale skoro nie pracujesz to za co chcesz utrzymać siebie i dzieci ? I tu sąd może mieć problem bo nie masz żadnych środków na utrzymanie dzieci,chodź nie wiem jak byś dzieci nie kochała to miłością ich nie nakarmisz.

No chyba, że nie chcesz to ojciec będzie się opiekował. W 99% opiekę przyznają matce:)

Gość rqerqewr
Dzieci pod opieka kochającego rodzica a ty wolna... Nie wolisz spróbować zepchnąć ciężar wychowania na ojca? Naprawdę dwoje maluchów chcesz ciągać za sobą? Przecież to koniec własnego życia!

Gość qsd
nawet nie mąż, a facet?? I drugie dziecko z nim........... Kobieto.................. gdzie miałaś łeb jak był czas na myślenie?

Gość hankamost
"Nie układa nam się" to kurcze zastanów się co zrobić, by się układało. Macie dwójkę dzieci - jesteście rodziną, jesteś matką i głową tego związku więc rusz się a nie zastanawiasz się jak spiepszyc zycie wszystkim zainteresowanym

Gość limooooooooooo
nie wiem jak to wyglada prawnie ,ale to ze nie pracujesz to raczej ciezko zeby sad brał za minus bo w koncu jestes w ciazy i ktos bedzie musial sie malenstwem opiekowac,a drugi dzieciak tez jeszcze maly