Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

już nic nie osiągnę, nic mi się nie chce...to koniec

Polecane posty

tylko spanie i filmy, jedzenie i patrzenie wokół siebie co mogę zrobić...nic totalnie twórczego...a jak mam usiąść do magisterki to tak jakby mi ktoś pistolet do skroni stawiał. Ja nie chcę. marnuję dni. czarno widzę koniec mych studiów. chyba zawalę też parę zaliczeń...

Gość vghgjugg
skoro zaczynasz pisac prace mgr to jestes gdzies za polmetkiem. Tyle dalas rade to i pocagniesz to do konca

mam 12 stron mgr. Dziś cały dzień wolny. nic nie zrobiłam. teraz piszę sobie zaświadczenie o ukończeniu praktyki zawodowej i ładuję lot nad kukułczym gniazdem.

hej whedif...ech....stoję. po prostu stoję w miejscu. wyjść z domu też mi się nie chce. ale jutro chyba kupię jakieś bilety do teatrów, póki mam legitkę. a w ferie pojadę na termy. musze korzystać.

Gość whedifowy
twój organizm po prostu przyzwyczaił się do rozleniwienia i ucieka w nieróbstwo, nawet kłopoty byle tylko się nie wysilać

jakie mam sobie wpisać cechy w tym zaświadczeniu? wpisałam już zaangażowanie, komunikatywnośc i dokładność. co jeszcze? w biurze tłumaczen to było

fjkjfjjef nigdy nie byłam leniwa. tylko ostatnie 2 miesiace są dziwne, inne takie...jestem taka...jakbym się zatrzymała

dodałam zdanie- ponadto jest to osoba reprezentatywna, kompetentna i o wysokiej kulturze osobistej

Gość Elektronikełe ausf.I
pisz co chcesz i tak nikt tego nie czyta, shy; chyba każdy tak ma, że jak coś musi zrobić to odkłada to na później, wyjedź gdzieś gdzie nie ma dostępu do cywilizacja to szybko napiszesz, bo nie będziesz uciekać do rozrywki

Gość vghgjugg
sdfsf