Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfiatka

Dobra rasa do pilnowania domu na odludziu

Polecane posty

cholera próbuje jakos z telefonu ściągnac te zdjecie, ale jestem techniczna noga i nie potrafie haha, wiesz moze jak to zrobic;p?

MAM!!!!!!!! Przy okazji nauczyłam sie nowej funkcji w tel. Ja tu nie mam wcale zdjec w robocie.

Gość
W tym temacie jestem noga :D Mogę Ci pomóc złożyć karabin...... Wytropić zwierzę...............wyszkolić psa...............ale w tych sprawach technologii komputerowo - telefonicznej noga jestem..........

Gość
Co to za praca, że siedzisz na necie ???:D

Gość
O jakiś nadgorliwy kundelek z przerostem ambicji nad możliwościami się odezwał :D

Gość rybotella21
Mariika kisi pizde na państwowej posadce :o

A Ty sacryfical zgodnie z nickiem złóz se kałacha po wyczyszczeniu i pierdolnij se serie w morde najlepiej, Mam nadzieję, że wiesz gdzie w kałacdhu jest przełącznik ognia ciągłego

Dobra a powozisz mnie tez po lesie terenówą:D? Spoko, tez jestem noga, ale kupilam wypasiony telefon dla szpanu ha ha i sobie z nim nie radze:D W skrócie siedze sobie w biurze i powinnam pracowac, ale nie robie tego w dzien tylko w nocy bo ja nocny marek jestem ha ha ha:D ale juz mi sie znudzila robota i siedze i gadam z tobą:) Nie moga mnie zmusic do wykonywania pracy w dzien ostatnio to pozwalaja w nocy robic;p

Gość rybotella21
biura w nocy nie działają głupia kłamliwa smarkulo :o już cię twój ruchacz opuścił, ze chcesz pizdy dać sakrylowi?

Widzisz niektóre działają:) AMiddletown Hostel, od Podmłyńskiej Dla Gościa Twoja wyobraźnia jest pewnie zbyt ograniczona zeby to sobie uzmysłowić

Gość
MISZCZU......jak już to używam Famasa F2, i nie se tylko sobie..... Terenówka jest jak czołg, stary GAZ, na częściach Land Rovera Masz gg MAriiika ?

A gdzie wyczytałas ze chce pizdy dac? Bo ja to chciałam po lesie pobiegac, z natura sie zjednoczyć, ale jak wszytsko opiera sie dla Ciebie na jebaniu to współczuje

Gość rybotella21
to jakas nora nie biuro :o kłamałas kiedyś, ze w mundurówce pracujesz :o i te twoje brzydkie kundle blee

Gość MARIKA ACHTUNGE uważaj..!!!
Marika uwazaj ss to stary zboczeniec temat palac ognisko w bieszczadzka noc to jego dzielo juz tam pare lasek sie przez niego wieszalo ma syna na dodatek to zwyrodnialec z legii cudzoziemskiej i psychol mieszkajacy gdzies w lesie potwierdzone z relacji ludzi z ktorymi spotkal sie w realu

Gość MARIKA ACHTUNGE uważaj..!!!
Rozmawialam z Kakalakenem na priv SS sie z nim spotkal w realu podobno gosc chodzi z nozem

MOge się z nim umówić na zabawe w chowanego na neutralnym terenie jakby co. Ja biore proce a Ty se możesz wziąść nawet brygade pancerną

Gość rybotella21
idiotko :o nie ty w mundurze ale w tym sektorze :o co za tepa pała :o

Dziwisz sie jak mieszka w lesie?;p Fajnie ze ma syna. Dziękuje za ostrzeżenie. Myśle ze przy dzielącej nas odległości jestem bezpieczna, ale miło z Twojej strony!

Gość
Nie jestem mundurowym...... Ostrzeżenie padło :) hahahahahaha Miszcz żałosny :) jesteś :)

Gość rybotella21
następny idiota :o kto by cię do tego wziął :o