Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Dziewczyny mają łatwiej w trzymaniu sylwetki, a my mamy przesrane!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wystarczy że dziewczyna mało żre, trochę się rusza i już jest seksy, a my musimy dużo żreć, a potem to spalać ćwiczeniami i wysiłkiem, inaczej wygladalibyśmy jak Kuba Wojewódzki i mówiono by na nas "cioty". Nawet nie wiecie ile wysiłku mnie kosztuje mój wygląd, abyście chociaż na chwilę mogły na mnie popatrzeć i powzdychać a i tak lubię być sam i nie chce mieć dziewczyny.

No proszę Cię, kobieta jak nie ćwiczy, czy się nie rusza to też nago wygląda mało apetycznie. Później piszecie: moja żona ma obwisłe piersi, czy duży brzuch, lub obwisły tyłek, to wszystko kobiety także kształtują ćwiczeniami :)

bzdura wlasnie jest odwrotnie a po a tym kobiety i mezczyzni musza duzo pracowac nad sylwetka ze by dobrze wygladac

WomanInTheFog-Ale wy macie ćwiczeni łatwe, wystarczy wam spacer, trochę roweru i już jest dobrze, a my musimy mieć ciężkie ćwiczenia fizyczne, aby ci po nogach pociekło.

*BLE BLE*-Co jest niby odwrotnie lewaku? Chciał byś aby twoja kobieta wyglądała jak Pudzian :O Jebany pedał musi z ciebie być, jak z każdego lewaka :O

Oj mój drogi i tu się mylisz, ja na siłowni też się sporo muszę napocić aby utrzymać w miarę sylwetkę. Rower i spacer nie wystarczą, jak chce się być jędrnym tu i ówdzie :)

troche jeszcze wyzczen zywieniowych kobieta ktora chce miec ladna sylwetke musi niewiele jesc faszysto w przeciwienstwie do facetow ty jebany fanatyku 🖐️

Kobiety mają naturalną tendencję do kumulowania większej ilości tłuszczu niż faceci i nasza skóra jest delikatniejsza - szybciej się starzejemy. Nie ma ćwiczeń które podciągną opadnięty po karmieniu biust, a walka ze "skórką pomarańczową" obrosła już legendą...

Gość jak mezczyzni nie maja wiedzy
to potem zakladaja takie temty jak TEN!!!🖐️

Mnie nie obchodzi kto ma łatwiej, ja robię swoje i nie marudzę. Btw wszystko zależy od przemiany materii i tego co jemy

Mnie nie obchodzi kto ma łatwiej, ja robię swoje i nie marudzę. Btw wszystko zależy od przemiany materii i tego co jemy

Już pomijam fakt, że im jesteśmy starsze tym bardziej zawęża się nasze menu (jeżeli chcemy utrzymywać sylwetkę tylko "nie żrąc jak świnia" i spacerując).

Gość fg45
wg3klbmei

*BLE BLE*-Nie jestem faszystą, to przez faszystów(Włochów) Aryjczycy przegrali wojnę, skoro nie odróżniasz faszyzmu od Volkizmu, to znaczy że musisz był głupszy od samego Gomułki, a to sztuka niełatwa...

Moorland- Ile pompek zrobisz i z jakim obciążeniem? Ja ważę 110 kg i robię 100 pompek, wychodzi że na jedną pompkę wyciskam ok 80-90 kg, dała byś radę wysisnąć 80 kg 100 razy?

Gość nvdkv
ty masz nie przesrane ale nasrane we łbie, nie masz pojęcia ile wysiłku kobieta musi włożyć w ćwiczenia na siłowni, wiem to po sobie, po takim wysiłku w dodatku chce się więcej jeść a kobieta zeby schudnąć nie może, jak nie zje to potem nie ma siły na ćwiczenia a jak zje to od razu idzie w boczki i tak w kółko :O

Nie robię wcale, a tobie nikt nie każe być karkiem, to twój wybór więc nie wmawiaj, że mężczyźni coś "muszą". Spadam, ani się temat ładnie nie rozwija ani kafe czytania postów nie ułatwia.

Oczywiście 100 pompek w dwóch seriach,a czasem nawet w trzech...

Moorland-Nie jestem karkiem, a Aryjczykiem, muszę być sprawny w każdej dziedzinie, bo to tacy jak ja są fundamentem Aryjskiej rasy!!!

Kurwa mać, hujowe te forum, czemu wszystko co polskie musi być hujowe? Jedynie chyba buty wojskowe "kupczatki" się polako udały...:O

To nie tak, trzeba utrzymywać odpowiednią dietę, w zależności co chce się osiągnąć na siłowni. Kobieta ćwicząc na siłowni nie wygląda jak facet, ale nabiera ładnego wyglądu. Jak idę na siłownię to widzę jak mężczyźni co chwilę siedzą i gadają, ja wykorzystuję ten czas maksymalnie, a oni machną parę powtórzeń i gadają pół godziny. Wiadomo, że pod względem wytrzymałości mięśni nie ma co porównywać, bo tym się różnimy. Jednak my kobiety równie dużo wysiłku musimy włożyć w to aby dobrze wyglądać.

Gość NIE WIEM CZY JESTES Volkista
czy Eskimos ale na pewno jesteś Frustrat, objawy: inni mają lepiej we wszystkim , ja mam wiatr w oczy , innym wszystko przychodzi łatwiej, o czym wiem apriori, bo tak łatwiej mi znieść swoje niepowodzenia, kiedy przypiszę je uprzywilejowaniu , układami i szczęściu innych. Jako chcący być sprawnym "Aryjczykiem" powinieneś skupić sie na wygaszeniu żali do świata, na nie oglądaniu się na innych, bo sfrustrowany aryjczyk to niemyślący jasno aryjczyk, taki aryjczyk jest słabeuszem i dupą wołową i jest to bez zwiazku z tym, czy kobiety mają łatwiej, czy gorzej.

zwiad, więc kobiety też muszą być sprawne, zarówno fizycznie jak i psychicznie. Też dużo wysiłku w to musimy włożyć, tak już jest skonstruowany ten świat, że jesteśmy "słabą płcią".

Gość gownnnooo prawda..
to dlaczego jest tyle spasionych krów na ulicy

Gość nnn vvv
prawda