Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Ja tam kocham romantyków, i nie mam zamiaru żadnego porzucać. Mam pasje, pracę, ale potrzebuję mężczyzny, lecz nie do tego by robił wszystko za mnie. Po prostu po to, by był, by kochał :) To zależy jakie preferujesz :)

Nie toleruję komedii romantycznych, za dużo w nich miłości i zawsze kończą się happy endem ;/ Preferuję horrory i thrillery. Więc co polecisz? Jakie filmy Ty oglądasz ?

Właśnie komedie romantyczne kończą się happy endem, dlatego oglądam dramaty. Thrillery także uwielbiam, zwłaszcza psychologiczne :) a horrory tylko z kimś oglądam :) Z pełnym uznaniem polecam : " The Words" , "Święci z Bostonu" , "Inkarnacja" , "Wyspa tajemnic" . Może coś Cię zainteresuję :)

Mamy podobny gust :) Inkarnację oglądałem bardzo dobry film. Pozostałych pozycji niestety nie znam, co właśnie naprawiam. Dzięki za tytuły. Miłego wieczoru Kruszynko ;)

Polecam z całego serca, uwiodły mnie te filmy, że tak powiem :) Miłego wieczoru i udanego oglądania :)

Gość prośono widzisz dalej patrzę
vayireh vayareh veyareh veyerah veyereh vayarah ah zeh hayareaH hov el zot halebana la zl hena$iyika ah zot emunoteKHo lamoh zeh hamot $el ahaba o na hajo$iyivanvu hagar $el averohom hono bihohoraav gaeden keter daat $el mevorovKH haboeaH kaloh bou elohayil eluhiyi nedai habait$eba haribekoah oh hono ah hono ono haneranena ono nara hohamo$iyiea beneoniyi bineyomihonovinieiaahathaHataniyadavehaleKHoholeKHohahalelelbaehaselaahaemvunohaeaeaHaaat PETAKH TIKVAH

Hej wszystkim :) Jak wam minął weekend? Kasia podejrzewam że wcane nie musisz robić się za bóstwo bo i tak pewnie świetnie wyglądasz :) Kruszynka widzę że fajne filmy oglądasz :D

i mnie też żadnej szalonej imprezy też nie było :) w sumie żadnej imprezy nie było bo tylko ja i kumpel. Jak praca? Bardzo męcząca? Powiesz jak się relaksujesz żebym mógł w przyszłości wykorzystać :)

Praca nie bardzo męcząca, tylko całe 8 godzin stoję, więc stopy mnie trochę bolą. bardzo szybko leci mi czas, a to pozytywnie :) jak się relaksuję? pod prysznicem na przykład, albo w łóżku z dobrą książką, czy oglądając film :D

sorkis że sie wcinam,,tylko glupio mi przez tego podszywa

Oj a ten znowu o tej figurze :D dobrze wyglądasz , a jeżeli tak bardzo Ci to przeszkadza, to zacznij biegać, nawet teraz w zimie:d wystarczy troszkę samozaparcia i zachęty :) artt - nie ma sprawy :)

byłem dzisiaj na basenie: )tez dobra metoda na figure:Da jak odpreża....

Na basenie szalu bym nie zrobił (chyba że byłby konkurs kto szybko pójdzie na dno wtedy bym zwyciężył :D) Niby wszyscy w komplecie a coś cicho ;)

Dobry pomysł z tym basenem :D ale ja się żegnam, jutro czeka mnie pobudka o 4.30. dobranoc i miłej, długiej rozmowy! :)

ja jeszcze w pracy:D ale tak to same nerwy byle do piątku:)

Oj to współczuję, ja już na reszcie po pracy :) nieideał - mam niespodziankę :d zaciagnęło mnie dzisiaj do księgarni i kupiłam 50 twarzy :D