Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Zasada nr 1 impreza bez kropli alkoholu to słaba impreza (ja narazie tą zasade stosuje) No zimno zimno :) Mam nadzieje że do Wielkanocy się ociepli. Eh a ja jutro mam pobudke o 6 i do 15:30 w szkole:\ Już mi sie nie chce:p

Po alkoholu sa zawsze bardzo interesjace rozmowy ;D Wspolczuje Ci jutro tak wczesnego wstawania,no ale czego sie nie robi dla nauki ;p Ja tez juz ide wiec dobranoc i zycze spokojnej nocy ;) P.S na zewnatrz mam - 10 uciekam pod koldre ;)

Gość 123Chlopak.
Cześć:) Jak niedziela?Tak fajnie jest nic nie robić,ale jutro już trzeba wstawać:P

hej! :) mi niedziela upływa na leżeniu z książką w ręku, gdyż nic ciekawego nie mam do roboty ;p a Wy?

Gość 123Chlopak.
Ja miałem się uczyć i na chęciach się skończyło:P

Hity z młodości? Oj Ty staruszku :D ale przyznam, wtedy to się słuchało piosenek, niesamowitych :D dobrze, że ja już się nie muszę uczyć.. przynajmniej na razie ;p

Pamiętasz te utwory :D m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=PL&hl=pl&v=EAwWPadFsOA m.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&client=mv-google&v=7Wt6XlVob_E I jak palma poświęcona ;)

Oczywiście, że pamiętam, jakżeby inaczej!:D Nie poświęcona, nie byłam w kościele, dopiero za tydzień idę z koszyczkiem :D Ty byłeś?;p W ten mróz człowiekowi potrzebny tylko koc :D

Szczęściarz, a ja niestety muszę iść z koszykiem :D E tam, najlepszy będzie lany poniedziałek ze śniegiem :D

Gość kahwa
Kasiu, Kruszynko, macie jakiś mężczyzn do których potajemnie wzdychacie? Ja szaleję za takim jedynym Markiem że dawnej szkoły, a teraz on jest w Poznaniu a ja w Gdańsku.. beznadziejne jest to, że nigdy nie będziemy razem..

Gość kahwa
Chyba wszyscy śpicie ja jestem zwierzęciem nocnym :)

kahwa - ja wzdycham do Bartka ale to wiadomo, czyli nie potajemnie :D A tak na poważnie nie mam mężczyzny do którego bym wzdychała ani potajemnie ani oficjalnie :) nie wiem dlaczego Ty z Markiem nie będziecie razem ale mam nadzieję, że powodem nie jest odległość? Dla mnie to żaden problem :)

Gość 123Chlopak
Odległość bywa bardzo uciążliwa

Przeczytałeś :d Jesteśmy zaproszeni na ślub :D A co do dziecka.. No cóż, dobrze, że się Kasia dowiedziała przed niż po, że Bartek ukrywa w szafie tajemnice :D

Gość kahwa
Po pierwsze odległość, po drugie jestem z innego świata, on jest dobrze usytuowany, z bogatej rodziny, ja nie mam nic. A Kruszynka nie odpowiedziała na pytanie :)

Już Ci odpowiadam :) Nie, nie mam na oku żadnego faceta, nie wzdycham potajemnie ani oficjalnie :) Czekam .. i czekam