Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryszardmuaythai@yahoo.co.uk

Pis. Scat czy na pewno uwazacie ze nie ma gorszych dewiacji?pomyl...

Polecane posty

Hey.temat odswiezany ale jakze na czasie..scat,piss.jestem zwolennikiem tego typu praktyk.mam doswiadczenie,ale na pewnym etapie moja znajomosc z partnerka sie zakonczyla..nie,nie z powodu G..to ona mnie w to wprowadzila.co sadzicie o tym?Dodam ze jestem chetny na sponsoring z mojej strony,moj profil widoczny jest po ponizszym adresem ,pewnie wielu z was koneserow milosci po Bozemu wyobraza mnie sobie jako oblesnego mena z brazowymi ustkami,wiec zapraszam do obejrzenia mojej fotki(komentarze pod moim adresem sa zbedne,a za obraze moich odczuc chetnie pozwe ot tak dla przykladu,a uwiezcie ze jestem stanowczy w tym co mowie bo to moj zawod:)z wyrazami szacunku dla "chcacych inaczej"a reszta niech uprawia milosc zgodnie z zasadami jakie im wpojono do glow,i choc nie jeden o tym mysli intensywnie,to jest zbyt wielkim tchorzem by sie do tego przyznac.dla malo "kumatych" kopiuj wklej http://www.hot.jpg.pl/zdjecie/174640/pgt/100/ryszardmuaythaiyahoocouk.html

Gość bimmbummn
jaki nosisz rozmiar stanika?

Po co dzielisz się ze mną tymi wartościowymi informacjami? Dostałeś misję od Boga, czy co?

Gość heheheheheheheee
cycki masz niezle ,reszta do doopy ops do gowna .

Wiec Panowie po kolei,najpierw niejaki bimmbumm.a wiec nie nosze stanika gdyz sa twarde,nie bylem nigdy ani dnia na silowni(powaznie)natomiast prawie 15lat cwicze muay thai i okolo 25 judo wiec moze to skutek uboczny.ciezko mi pogodzic treningi z moja praca,jednak tak jak dla niektorych papieros,trawka czy vodka jest nalogiem,tak dla mnie w/w treningi znacza to samo.chyba "zboczenie sportowe"odziedziczylem po ojcu(na marginesie trener sekcji judo w Gliwicach i zarazil mie ty cholerstwem:)no coz,gdybym byl kobieta to mialbym pewnie wziecie,ale nie jestem i zapewniam ze jestem w 100%meski:)ok Pan nr.2(widze ze jezyk wloski opanowany,wnioskuje po nick-u:)nie,nie dostalem misji od Boga.Bog wedlug Biblii nie pochwala tego typu zachowania,a wrecz potepia,wiec jesli istnieje(w co nie watpie)wpakuje mnie odrazu w pieklo omijajac czysciec i zapewne bede sie smazyl na ruszcie z widlami w tylku za moja odmiennosc,ale to zmartwienie przyjdzie dopiero po mojej smierci,narazie zyje tak ja nie Bog mi nakazuje tylko tak jak mi jest to na reke.ok Dzentelmen nr3 hehe itd.rozumie Twoj podtekst,ale nic z tego-nie jestem geyem,wiec nie zabawimy sie wspolnie mimo iz wyczuwam ze tylko o tym marzysz.ale nie trac nadzieji,bo jesli Bog Pana nr2 raczy mi wybaczyc i da szanse urodzic sie one more time ale pod postacia geya to moze moze moze sie kiedys spotkamy moj teczowy przyjacielu.Sorki za krotkie odpowiedzi ale brak mi czasu na szczegolowe opisy..ech ciekawe co mnie pierwsze wykonczy..G...O czy praca:) ale jak wiadomo kazda praca jest do dupy wiec wszystko sie schodzi do jednego:)Ps kolego nr 3hehehe itd.nie zapomnij ze ja mam 36l,chetnie zobacze twoje cialo w tym samym wieku...daj znac jak bedziesz dorosly.

Golisz się na 0 żeby ptaszek wydawał się większy?:> Ciałko masz trochę opasłe, no i te praktyki seksualne... Kupę kosztujesz bo cię to podnieca czy lubisz ten smak?

gole sie ze wzgledow estetycznyczno higienicznych.czy cos w tym jest zlego jesli facet dba o siebie?pod pachami tez sie gole i nie ze wzgledow by je sobie powiekszyc:)))jak wspomnialem nie chodze na silownie i mam juz 35lat,lubie i smak i podniecenie sexualne ktore temu towarzyszy.wiec czerpie z tego walory smakowo zapachowo sexualne..czyz zapach nie jest naszym przewodnikem towazyszacym nam na co dzien???pozdrawiam serdecznie.

Widzę, że grzecznie odpowiadasz to jeszcze spytam o jedno. Twoja rodzina wie o tym i akceptuje? Nie martwi cie, że ktoś z otoczenia dowie się, że jadasz ekskrementy? W końcu podajesz dane jak te na temat ojca, no i można cię rozpoznać po tatuażu. To nie jest drobny fetysz stóp czy bielizny tylko jak to się żartuje "kupa na klatę". Jak widać różni są ludzie, powodzenia!

Mam wielka prosbe do Was,jesli kogo kolwiek ten temat drazni to nie zachowujcie sie w sposob typowo polski,czyli uszczypliwy i zlosliwy.Internet jest do tego by spotykali sie w nim wszyscy i wszystkie nacje i orientacje sexualne jak i te nie majace z sexem zadnego zwiazku.nie chcesz?nie musisz....,nikt cie do niczgo nie przymusza.jestesmy ludzmi wolnymi,mamy swoj rozum i wybor.czlowiek madry to zrozumie a glupek glupkiem pozostanie na zawsze,choc pewnie mysli ze nim nie jest...

ojciec byl trenerem w latach 90tych(ech znow sie zdradzam:)),zmarl niedawno,wiec nie bedzie mnie scigal nooo chyba ze pod postacia Ghost-a:),czy moja rodzina o tym wie???tak no jasne! za kazdym kiedy skladam urodzinowe badz Bozonarodzeniowe zyczenia oraz winszuje innych sukcesow przypominam im wszystkim ze Richard(to moje pradziwe imie nie Ryszard!,upsss znow sie zdradzam)lubi nie tylko sranie na klatke(nie mowimy o schodowej:)ale wrecz rozkoszuje sie tym na maxa,i mama odpowiada-synu jak wpadniesz kiedy kolwiek mnie odwiedzic to zapomnij ze zrobie dla ciebie budyn czekoladowy-od tej pory wanilia badz malina,zero brązu:) a teraz seriously now-wybacz,bo czasem zartuje,nie,nie chwale i nie obnosze sie z tym publicznie,zdaje sobie sprawe ze ta odmiennosc kole w oczy choc w moim OSOBISTYM odczuciu robie mniej zlego na tym swiecie niz zoo/necro lub pedoo/(?),,ja nie mam potrzeby wyrzadzania krzywdy" temu" lub" tym" co juz nie mowia , jeszcze nie mowia,badz nigdy nie beda mowili np.ludzkim jezykiem.....!wroce jeszcze do poczatku Twojego pytania-gdyby ktos z mojego otoczenia zapytal mnie czy jadam extrementy,to bym odpowiedzial krotko i na temat--ZRESZ NA SNIADANIE CHLEB Z NUTELLĄ?? jesli tak to nie zaluj drugiemu (co prawda preferuje bez chleba:) )moje gardlo,moj wybor..stare dobe polskie porzekadlo-jeden woli ogórki a drugi soltysa córki..Pozdrawiam tych co mysla ze sa nienormali choc normalni sa, oraz tych co za normalnych sie uwazaja.....Dziekuje za coraz madrzejsze pytania.Ps. te najglupsze ktore przychodza na moj private mail bede publikowal bez zadnych poprawek,tylko orginaly,juz kilka dostalem haha,jedno jest The Best pytanie-Prosze Pana czy to prawda ze gowno nie tonie??moja odpowiedz-wskocz wieczorowa pora ot tak jak teraz do ocenanu i jesli zdazysz to odpowiesz sobie sam na to pytanie.hmmmm choc rzadkie raczej sie rozplynie te klarowne i ciezkie utonie,ale to prosta fizyka,prawda?:))Pozdrawiam 1jeszcze:)

OMG juz mialem ladowac sie do spania ale musze przekazac Wam ta wiadomosc ktora otrzymalem.orginal.!!nadawca-hajdek84@op.pl ty to pedal jestes czy cos innego pedale.tylko pedaly lubia kakaluo(mmmm,normalnie poliglota nam sie trafi i to z jaka finezjąl:)a co zrobisz cfelu jesli tam bendom robaki w tym gownei mondralo. ODPOWIEDZ-siema moj idolu.na robaki mam sposob(przekazala mi go tfoja babcia!)wyciongam pensetom po jednym i wrzucam do sloika a reszte zjadam ewentualnie susze i tne na kawalki a jak jestem na glodzie to konsumuje jak chipsy(napisalem czipsy by zrozumial)a tak na marginesie to wpadnij do mnie na party do Afryki to posmazymy wspolnie go..o Afrykanskiego kojota na oleju-smakuje wysmienicie! po 5 minutach odpisal- Spadaj zresztom nie mam nawet 18 i nie mam paszportu pedale a pozatym nie jadam kup.ja myslalem ze to bedzie ostry atak na moja osobe a tu prosze-kolejny klient ktory poza shitem na ulicy nie znajdzie nigdy nic wiecej w swoim zyciu:))haha to lepsze niz nieme filmy z lat 50tych:) ok night night pomykam spac.

Ten trepan to zart oczywiscie haha

Gość gość
Od scatu gorszy są 3 rzeczy: - pedofilia - zoofilia - nekrofilia

Gość Wilk 1946
Takich tematow brakuje na ERO a to one powinny dominowac Bo uwazam ze wlasnie p to jest glownie ero zeby ludzie w warunkach anonimowosci dzielili sie swoim doswiadczeniem. jak zauwazyleś wprzeciwenstwie do niektorych nie odebralem cie jako osoby zboczonej. Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org /tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Gość gość
Wiecie, jestem z natury obrzydliwy, czyli inaczej mówiąc brzydzi mnie byle co. Jak wejdę do publicznego kibla z trudem powstrzymuję odruch wymiotny, smierdzący ludzie w metrze, - to samo.... I jak to wytłumaczyć, jak kocham się ze swoją dziewczyna, nic mi w niej nie przeszkadza, nie raz i nie dwa wylizywałem jej kupkę prosto z pupy a jej zapach doprowadza mnie do euforii. I tylko ona. Jestem nienormalny?

Gość gość
Myślę właśnie, że to kobiety w dużej mierze "naprowadzają" facetów na taki fetysz. Przy "eks" miałem takie fantazje, nawet raz delikatnie ją zrealizowałem. Ta eks musiała sobie wkładać palec do pupy, bo nie mogła się inaczej "załatwić". Musiała sobie wyciągać po trochu kupę, bo miała takie zatwardzenia. Lubiła też takie tematy o tym, że miała problemy z wypróżnianiem się. Teraz mając całkowicie inną partnerkę pod tym względem, dla której temat kupy, o***tu, to właściwie tematy tabu, nie miewam takich fantazji i nic mnie do nich nie ciągnie. Aż się dziwię, czemu miałem takie "pomysły".

Gość gość
jem kupę 🖐️

Gość gość
Ktos uzyl mojego maila i zdjecia,sprawa zostanie zgloszona na policje.to jest k***** jakis zart! Zupelnie przypadkiem wpadlo to w moje oko,katastrofa co za debile!!

Gość gość
nie ma w tym co piszesz podstawy tylko .same szity nic nie warte ! . Podstawa to ! .scat piss jak najbardziej tak ! .ale warunek jeden pani w strone pana ,pozostale przypadki do psychiatryka na oddział zamknięty .a skoro jak piszesz jesteś tego zwolennikiem czemu ? nie opiszesz doświadczeń z partnerką tylko same szity ! .nie mające nic do tematu i pedalskie zdjęcia .a to jest podstawa do krytyki bo jest ochydne i odrażające mało se k******* nie żygnołem ! .

Gość gość
nie ma w tym co piszesz podstawy tylko .same szity nic nie warte ! . Podstawa to ! .scat piss jak najbardziej tak ! .ale warunek jeden pani w strone pana ,pozostale przypadki do psychiatryka na oddział zamknięty .a skoro jak piszesz jesteś tego zwolennikiem czemu ? nie opiszesz doświadczeń z partnerką tylko same szity ! .nie mające nic do tematu i pedalskie zdjęcia .a to jest podstawa do krytyki bo jest ochydne i odrażające mało se k******* nie żygnołem ! .

Gość gość
lol ? .a moźe jego partnerka to c***a a on to cwel co lubi c***y ? moźe lubi żygi .

Gość gość
a wiesz co to jest muay thai ?

Gość Dempolior
A ja to lubię do tego stopnia, że chętnie za rekompensatę podejrzałbym, jak kobieta robi kupę gdzieś w warszawskim plenerze. Wiek i wygląd zupełnie bez znaczenia. Jeżeli jest ktoś chętny, proszę pisać na dem-pol@wp.pl

Gość gość
ja też jestem zwolennikiem scat,piss ze strony kobiety ,każdy robi to co lubi . znudzil mnie zwykly sex szukam czegos innego wiec spróbowałem w/w fetyszu i mi odpowiada , nie krytykuje geji bi, czy lesbijek sex jest wyborem czlowieka i on decyduje z kim i jak go bedzie uprawiał....pomijajac pedofili bo tych od razu pod mur

Gość gość zenek
Cześć kocham kobiety i wszystko pragne mieć z nich w ustach kupke siuski, okres i szczupłej kobiety jest piekne czuć zapach i smak boski

Gość gość
Tak. PiS to dewjacja.

Gość gość zenek
Każdą ilość siusiu kobiety wypije i kropelki nie zmarnuje 10000000 litrów mogę czy to zboczenie lub rozkosz w ustach jest piekne sać i smakować