Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LISTOPAD2011

MAMY DZIECI URODZONYCH W LISTIPADZIE 2011

Polecane posty

Gość LISTOPAD2011

WITAM DROGIE MAMY PISZE PONIEWAŻ JESTEM CIEKAWA JAK ROZWIJAJĄ SIE I JAKIE MAJA UMIEJĘTNOŚCI WASZE SZKRABY. JA MAM CÓRECZKEĘ URODZONĄ 2 LISTOPADA I GADA JAK KATARYNKA,OCZYWIŚCIE CHODZI ,WYRZUCA WSZYSTKO Z SZAF ITD . . . . . . . PISZCIE NA JAKIM ETAPIE SA WASZE SKARBY.

Moja córka urodziła sie 3 listopada. Rozwija się dobrze. Mam nadzieje, ze nie zakladasz tematu aby porównywac dzieci ;-)? Córka raczkuje, wstaje, chodzi trzymana za ręce lub przy meblach, sporo "mówi".

Gość LISTOPAD2011
MYŚLĘ ZE NIE PORÓWNAĆ BARDZIEJ ZOBACZYC CZY ROZWIJA SIE PRAWIDŁOWO I CZY INNE DZIECIACZKI TEZ TAK BROJĄ JAK MOJA ;-)

Gość LISTOPAD2011
A JAK RADZISZ SOBIE Z SZAFKAMI BO JA ZA NIA CHODZĘ I NON STOP SPRZATAM I UKŁADAM WSZYSTKO ;-(

Jakoś nie wyrzuca, chyba, ze jest przy mnie jak cos układam w szafkach. Pozwalam jest wyciągać do zabawy foremki silikonowe do ciast, garnki, łyzki drewniane itp. POki co z reszty szafek nie korzysta ;-)

Gość Moja córcia jest w bardzo
podobnym wieku. Urodziła się 18 października 2011. Jest urocza, mówi mama i tata, a oprócz tego mówi i śpiewa po swojemu, chodzi, ale jeszcze niepewnie, za to przy meblach i trzymana za jedną rączkę b. dobrze. Ściga się z bratem na czworaka (brat kilka lat starszy):)

Gość Moja córcia jest w bardzo
termin miałam listopadowy...