Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Patrzcie jak Juras trzepie kasę na orkiestrze!

Polecane posty

Gość dvvtbtvtvvtt
momommo

Gość Looooser orange
Nie odzywam się od tygodnia do dziadka, bo nie chce dać mi na totolotka. Jestem zbulwersowany. Ja mam dopiero 29 lat!

Gość KDKDKDKDKDK
m

Gość dsdsdsdsd
fdd

Gość ach te spiskowe teorie
cicho ! Słyszę strzały !

Gość ach te sPiSkowe teorie
Cicho ! Słyszę strzały !

Gość KDKDKDKDKDK
l

Gość dsdsdsdsd
hhh

Mnie rozwala to, że Owsiak robi sobie akcję za pieniądze podatników, a nikt nie zadaje pytania czemu państwo mu daje na takie akcję kasę i ile kosztuje organizacja finału WOŚP. Widać że polacy to banda idiotów, ale nie dziwota, tylko polak jest w stanie zagłosować na PO i na PIS, a wczesniej na SLD . Polacy to banda idiotów, którym jak się da władzę, to sami siebie zniszczą, dobrze Bismarck powiedział o polakach, że polaków łatwo zniszczyć, bo wystarczy dać im władze i sami siebie wykończą, jesteście po prostu głupim narodem, którym łatwo można manipulować, co skutecznie czyni Tusk, Kaczyński, Rydzyk czy Owsiak.

Gość tititiiiiiiiiit
glut

Gość mmLena07
to niech Ci co nie chodzą do kościoła nie wypowiadają się o księżach? :D Rozumiesz błąd w myśleniu? To jak nie był na Woodstock to już nic nie wie? Sprawozdań finansowych nie jest w stanie czytać z tego powodu? :D

Gość mmLena07
Artykuł jest pisany na podstawie sprawozdań finansowych, które są publikowane na stronie fundacji, więc jakie to teorie spiskowe? Jurek wymyśla je o swojej fundacji? :D

Gość woodstock jest dla takich
idiotow jak krwawy ktory sieszy sie jak glupi do sera i by ukrocic krytyke.

Gość mmLena07
Owsiak nigdy nie ukrywał i mówi wprost, że przystanek jest organizowany z kasy, z procentów, które urosły z pieniędzy od ludzi, pieniędzy, które oni dali na sprzęt medyczny. Skoro Jurek tego nie ukrywa, to czemu zwolennicy orkiestry tak się burzą, gdy to słyszą? Dziwne to trochę.

Gość dsdsdsdsd
ff

Na Woodstocku masz przynajmniej prawdziwą muzykę, ale co ty możesz o tym wiedzieć... I jak się z czymś nie zgadzasz co piszę to to normalnie napisz, a nie od idiotów mnie wyzywasz :o

Gość mmLena07
Tak samo nie jest tajemnicą, że dwie firmy zarabiające na organizacji przystanku są własnością rodziny Owsiaków. Owsiak sam sobie wystawia faktury i może je wystawiać na dogodną sobie kwotę. Nie ma tutaj zjawiska wolnego rynku, prosty mechanizm używany przy praniu pieniędzy. Z fundacji nie jest tak prosto wyprowadzić kilka milionów, bo wszystko musi być oficjalne, tzn. Owsiak nie robi łaski umieszczając sprawozdania finansowe na stronie, ma taki obowiązek jak każda organizacja charytatywna w tym kraju. Więc nie może umieścić pozycji przelew na prywatne konto itd. Natomiast może to zrobić poprzez faktury na swoje firmy.

Gość poip[oi90-=
l

Gość dsdsdsdsd
fd

Gość mmLena07
Tak samo nie jest tajemnicą, że dwie firmy zarabiające na organizacji przystanku są własnością rodziny Owsiaków. Owsiak sam sobie wystawia faktury i może je wystawiać na dogodną sobie kwotę. Nie ma tutaj zjawiska wolnego rynku, prosty mechanizm używany przy praniu pieniędzy. Z fundacji nie jest tak prosto wyprowadzić kilka milionów, bo wszystko musi być oficjalne, tzn. Owsiak nie robi łaski umieszczając sprawozdania finansowe na stronie, ma taki obowiązek jak każda organizacja charytatywna w tym kraju. Więc nie może umieścić pozycji przelew na prywatne konto itd. Natomiast może to zrobić poprzez faktury na swoje firmy.

Gość po co brac akurat polki?
Nie interesuje mnie żaden owsiak, nie on pierwszy i nie ostatni kradnie, a ty krwawy edwardzie nie oceniaj innych swoją miarą tylko sam mykaj zamiatac ulice, to nie twój pierwszy post w którym się wywyższasz choć chudy w uszach jesteś,sugeruje

Gość mmLena07
Powiedzmy, że Owsiak organizując przystanek - jego firma Złoty Melon, czy jak to tam się nazywa poniesie koszty 100tysięcy, on może jednak wystawić sobie fakturę na np. 2miliony, bo po prostu może i tyle. To on ustala sobie ceny. Po wystawieniu swojej fundacji faktury, może już bez problemu zgarnąć pieniądze, które są oficjalnym dochodem jego prywatnej firmy, więc nikomu nie musi się tłumaczyć z przelewu na prywatne konto z konta firmy. Prosty mechanizm. Przystanek Woodstock to jest najgenialniejszy dla niego patent na zarobienie kasy uzbieranej przez fundację.

Gość tonica
Woodstock to tania alternatywa dla biednych studentów.

Gość mmLena07
Osobiście nie mam nic przeciwko Owsiakowi, moim zdaniem to bardzo inteligenty człowiek, który po prostu ma genialny sposób na zarabianie, a jednocześnie na nietykalność. Kto przeciwko niemu, to moralnie przeciwko chorym dzieciom itd :) Jedynie jestem za tym, żeby ludzie mieli świadomość co i jak się odbywa.

Gość akcja moglaby być organiazowan
gdy jest cieplej , czyli po Wielkanocy , co przyniosłoby dużo większą kasę z racji dłuższego dnia , naturalnej chęci spacerów , pójścia na jakiś koncert , wyjścia z domów itd., ale nie , gdyż trzeba organizować Przystanek

@mmlena: ja jednak jestem troche bardziej tropicielem i nie bardzo wierze, ze po prostu jakis Owsiak z ulicy sam to wszystko wymyslil i dostal takie mozliwosci medialne i wsparcie instytucjonalne;) Fundacji w Polsce sa setki, a tylko on dostaje takie wsparcie. Dlatego uwazam, ze Owsiak jest projektem:)