Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankkkkko

TABLETKI ANTY W NECIE BEZ RECEPTY? TAKIE SAME JAK OD LEKARZA?

Polecane posty

Gość pytankkkkko

w necie mozna kupic tabletki antykoncepcyjne, bez recepty, tylko wypelnia sie wywiad z niby lekarzem i juz mozna kupic i wyslą do domu. ja nigdy nie bralam tabletek, nie znam sie na nich ale teraz mi potrzebne a nie mam czasu na wizyte u gina.. pytanie wiec mam - czy te z netu to są dokladnie te same jak przepisywane u lekarza? podam przykladowe nazwy z tego sklepu - cilest, mercilon, mavelon,dianette, leostrin itd.

Gość jfjsbuciej
Poproś o imię i nazwisko tego niby lekarza, żeby Twoi rodzice wiedzieli kogo pozwać jak umrzesz na zakrzepice.

Gość posp
jaka to strona?

Gość i naprawdę zaufałabyś tym
tabletkom, że to prawdziwe anty a nie na przykład sprasowany cukier?

Gość balsji
jak masz zamiar je pierwszy raz brać to rusz dupę po receptę chyba że życie ci niemiłe to rób co chcesz

Gość 4tt
boe a jaka przebitka w cenie

Moja koleżanka z pracy kiedyś zaryzykowała i zamówiła przez neta tabletki (wpiszcie sobe tabletki antykoncepcyjne bez recepty). I wszystko cacy, ale za 3 paczki zapłaciła ok 180zł.

Taaa na gina nie masz czasu a jak zajdziesz w ciążę bo taki syf Cie nie uchroni to bedziesz miała czas?

Gość akakakaraka
a przeczytałaś, jak to się odbywa? Lekarz wypisuje receptę na podstawie wywiadu. Nic w tym nienormalnego. Podobnie może ci wydać lek farmaceuta.. i to nie tylko antykoncepcyjny (tylko psychotropy i coś jeszcze nie jest wydawane na tzw. receptę farmaceutyczną).. Są takie same, tylko na pewno drożej to kosztuje - dobre wyjście jak ktoś nie możliwości przejść się do lekarza po receptę. Poza tym w niektórych krajach antykoncpcja jest dostępna bez recepty, co wydaje sie raczej normalnym, w końcu lekrza i tak nam dobiera tasbletki najczęściej na podstawie metody prób i błędów + "na oko" + wywiad, co równie dobrze można zrobić przy pomocy farmaceuty (który też wie, które tabsy mają mniej, a które więcej hormonów)