Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkamilak

Mam głupią przyjaciółke, skomentujcie to

Polecane posty

Gość trendowaty
życie zweryfikuje, która z Was jest mądra a która głupia ?

Gość sadsasadv
upup

Gość ładna stokrotka
Zapraszam na moją darmową sex pokazik nawww.oncam.tv/pl/pp/torque za zetony spełniam specjalne życzenia :)

Gość tunka22
Musisz zrozumieć, że Twoja "przyjaciółka" nie jest dodatkiem do Ciebie tylko odmienną osobowością, nie wiem po co zabiegasz o to, żeby była podobna do Ciebie tylko po to, żeby lepiej się czuć w jej towarzystwie. Wg mnie to absurd, ja jeśli mi ktoś nie odpowiada to się poprostu z nim nie zadaje i nie ważne czy znam tego kogoś chwilę czy X lat.

Gość blackeyed8888
Po pierwsze- jakość Twojej wypowiedzi jest powalająca- skup się proszę, na interpunkcji, bo aby zrozumieć, o co Ci chodzi, trzeba się wysilić. Po drugie- to Ty masz problem, bo skoro nie potrafisz szczerze porozmawiać z koleżanką, badź po prostu się od Niej odsunąć- dla mnie znaczy nie mniej, nie więcej, że to TY boisz się tego, iż utracisz swojego "pieska", który gania obok Twej nogi- i jakaś % część zainteresowania Twoją ekstra osobą spadnie, właśnie o tą jedna beznadziejna jednostkę. Po trzecie- zastanów się... skoro z koleżanką od czasów piaskownicy nie potrafisz wyjaśnić pewnych kwestii, to jak rozmawiasz z innymi ludźmi, i jakiego poziomu są to "ziomki" ? Wnioskuję, że gwiazdoskie, równie jak Ty.

Gość KamilaKamilaKamila..
lipa bo zostawic glupio/smutno a przebywac z nia meczarnia taka mała... moze poznaj ją z kims podobnym? nie wiem.. no są tacy ludzie w zyciu co poradzisz..

Gość kkkkkkamilak
Po prostu mi głupio i źle mi z tym jak ludzie mówią o niej że jest dziwna, jak nikt nie chce z nią rozmawiać, wiem że ona byłaby bardziej szczęśliwa będąc wśród ludzi bo sama mi to mówi, powtarza ciągle że chciałaby mieć faceta ale przez cały okres gimnazjum i szkoły średniej tylko jeden się nią zainteresował poważniej choć nie jest brzydka ale jej się nie podobał, ona nie potrafi zatrzymać faceta przy sobie, porozmawiać, poflirtować, sprawia wrażenie takiej pustej w środku, jakby mnie miała nic do zaoferowania a wiem że byłaby dobrą dziewczyną... chciałabym jej pomóc, nie żeby upodobniła sie do mnie ale żeby miała lepiej, łatwiej

Gość kkkkkkamilak
rozmawiałam z nią milion razy na ten temat, pytałam czy mam jej jakoś pomóc, radziłam co ma zrobić żeby bardziej przyciągnąć uwage faceta który jej się podoba ale to wszystko na nic, ona mówi że to jej nie pomoże bo na pamięć się tego nie nauczy i że bardzo chciałaby być inna ale nie potrafi. Nie potrafię się odsunąć, bo... to chyba nie takie łatwe, będąc z związku kiedy partner Cię irytuje też nie tak łatwo go zostawić, ja chciałabym jej szczęścia i chciałabym nie musieć udawać, a widzę że wszyscy mają mnie za pusta osobe ehhhh :) Nie jestem gwiazdą. Lubię ludzi. Uchodzę za miłą, otwartą osobę, nic wiecej. A ona uchodzi za nikogo albo za dziwaczke. CHciałabyś być tak oceniana?

odczepcie sie od niej przeciez widac jasnoz e nie pisze tego zlosliwie tylko probuje rozwiazac problem. jakby byla suką to by ją olała cienkim sikiem a takto stara sie znalezc rozwiazanie. ej a w jakim domu sie wychowywala? oboje rodzicow? rodzenstwo?

Gość kkkkkkamilak
Myślę, że sytuacja w domu moze mieć jakiś wpływ... Młodsze rodzeństwo z którym nie czuje żadnej więzi. Mijają się bez słowa albo kłócą. Starszy brat który sie nią zajmował jak była dzieckiem, jakby drugi ojciec, rządzi się niemiłosiernie, ustala zasady w domu a jest starszy tylko pare lat, bardzo brzydko się zwraca do niej. Tata jest w porządku, tak mówi, ale wyjeżdża do Niemiec do pracy, rzadko jest w domu. Matka strasznie krzykliwa, traktuje ją jak gówniare, patrzy z góry, niesympatyczna, widać że się jej wstydzi. Nie czuć miłości.

Gość kkkkkkamilak
myślicie że to ma wpływ?

Gość bybybgvfcr5de
To za co ją lubisz?

tak. sory film ogladam. ma i to olbrzymi. brak poczucia wlasnej wartosci..

Gość kkkkkkamilak
to co ja mam zrobić, podnieść jej poczucie? ale niby jak?

Gość słony twarożek
Mam podobną sytuację tylko że to ja jestem tą głupią przyjaciółką... Tylko że w moim przypadku chodzi o nieśmiałość, dlatego wychodzą takie dziwne sytuacje. Doszłam do wniosku, że nie będę robiła wstydu mojej przyjaciółce i już nigdzie z nią nie wychodzę.