Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika2424

Dziś go zostawiłam, po prawie 5 latach.

Polecane posty

Gość taka jedna sąsiadka
No i jaka piękna postawa autorki. "Dziś zostawiłam mojego partnera, już byłego partnera. " Dobre. Dzisiaj go zostawiła i już pisze BYŁY. O czym to świadczy ? O tym że autorka albo jest niedorosła, albo trochę poddenerwowana, albo zaszła w ciążę. Ale jeżeli to ostatnie to wypada faceta powiadomić, że ma moralną odpowiedzialność. Ale wczoraj go zostawić i już pisać były. Coś ktoś ma tu nierówno pod sufitem.

Gość taki jeden facet 28
Trafił ci się facet typu BMW czyli Bierny Mierny ,ale Wierny :)

Gość taki jeden facet 28
Tak was czytam ...to wy serio nie widzicie nic pomiędzy ciepłymi kluchami ,a macho ? No litości dziewczyny są przecież faceci z różnymi cechami.

Gość Sense Sensibility
A jeżeli jest się z facetem 6 lat , i jest to pierwszy facet, nie ma mozliwości poznania kogoś innego ( praca z kobietami, dziecmi, studia raczej 99% kobiet) ale się zajebiscie nie układa to co byście zrobiły? Ja wiem ze wiele by powiedziało że by się rozstało, ale czy są osoby z podobnym doswiadczeniem?

Gość kafe-blou-kafe
Dla większości pań które tu się produkują jako autorki widać że nie ma nic pośredniego. Albo supermacho, albo ofermowate ciepłe kluchy. Tak czytam słowa tych pań i stwierdzam że chyba ten feminizm źle wpływa na rozum kobiet. Niby wyzwolone ale coraz bardziej ograniczone. Natura stworzyła mężczyznę i kobietę by się różnili nie tylko fizycznie ale i umysłowo. Nie mam na myśli że kobiety są głupsze. Kobiety bywają mądrzejsze od facetów. Ale to są KOBIETY a nie dziwolągi. A tu niby kobieta a takie coś co stara się dorównać facetowi. Tylko pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Żenada jednym słowem. Taka pani wytwarza u facetów skrzywiony obraz kobiety. Facet ma dwa przykłady. Matkę i żonę. Kobieta niby chce miłości a daje po buzi. Więc jak ją kochać.

Gość kafe-blou-kafe
Dla większości pań które tu się produkują jako autorki widać że nie ma nic pośredniego. Albo supermacho, albo ofermowate ciepłe kluchy. Tak czytam słowa tych pań i stwierdzam że chyba ten feminizm źle wpływa na rozum kobiet. Niby wyzwolone ale coraz bardziej ograniczone. Natura stworzyła mężczyznę i kobietę by się różnili nie tylko fizycznie ale i umysłowo. Nie mam na myśli że kobiety są głupsze. Kobiety bywają mądrzejsze od facetów. Ale to są KOBIETY a nie dziwolągi. A tu niby kobieta a takie coś co stara się dorównać facetowi. Tylko pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Żenada jednym słowem. Taka pani wytwarza u facetów skrzywiony obraz kobiety. Facet ma dwa przykłady. Matkę i żonę. Kobieta niby chce miłości a daje po buzi. Więc jak ją kochać.

Gość drugie dno
A ja jestem gejem i dobrze mi z tym Taki się urodzilem .:)

Gość pomroczność prawdziwa
Jakie to śmieszne. Dziś go zostawiłam i już jest byłym facetem :) Śmiechu warte. Co jedna kłótnia czy słowna przepychanka może zrobić ze związkiem dwóch osób. To taka dziecinada. Aż dziw bierze jak można to poważnie traktować. Piszą panienki w dwóch zdaniach i myślą że wszyscy już wszystko wiedzą. Jak one tak rozmawiają ze swoimi chłopakami to wcale nie ma się co dziwić że dochodzi do takich dramatyzmów jak TELENOWELACH. Koń by się uśmiał. Żaba zresztą też.