Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna mama

Kto ma dziś dobry dzień?

Polecane posty

Gość kurka bez pazurka
A co Ci się tak wali? bo ja mam dzisiaj dzień wręcz wyborny:)

Gość koń się wali
🖐️

szczerze? odpoczęłam od starszego syna, bo ostatnio ma fochy a jest w górach z dziadkami a paradoksalnie - cieszę się że jutro wraca:) I fajna pogoda jest:)

a nie wiem od rana pech. Złapaliśmy gumę, opona do wymiany, chora jestem- antybiotyk i jak do pon nie przejdzie to RTG i moze operacja blee a mimo to jakoś mi tak dobrze dziś i radośnie i tak KOCHAM ROBACZKI Boże jak ja je kocham :) Odbija mi z tej miłości :D:D:D:D

też mam dobry:) skasowano mi mandat po odwołaniu i wreszcie spadł śnieg - zaliczyliśmy górki i bałwana, teraz jeszcze jakiś drink... co się miało zawalić już sie zawaliło, więc - takie małe rzeczy cieszą:)

Gość kaaasssiiiiiaaa
ja też mam grypę i czuję się paskudnie. zajrzałam tutaj aby trochę optymizmu znaleźć.

To Ci przesyłam moc fluidów choć nie wiem czy specjalnie zadziałają, moge gripex dołączyć jeszcze ;) Ja tą tęsknotę rozumiem bo moja najstarsza wczoraj pojechała do babci na dwa dni to nie mogłam się doczekać jak wróci :) Cały czas się łapałam na tym ze jej szukam, nawet jak zupe nalewałam to z rozmachu do 3 talerzy :D:D

Gość za co mandat?
a za co ten mandat dostalas? Biil?bez biletu jazda?

Gość kurka bez pazurka
A ja miałam dzisiaj po prostu święty spokój, którego tak często mi brak. Nigdzie się nie spieszyłam, nic szczególnego nie robiłam. Starsze dziecko poszło z mężem na bardzo dłuuugi spacer, młodsze ucięło sobie długaśną drzemkę- ja miałam czas na spokojną kawę, na książkę, na posiedzenie w ciszy. bosko było:)

Gość mama bąbelków
I ja sie dopisze chociaz nieziemsko męczy mnie migrena ,a mój nastolatek doprowadził mnie do wrzenia to nadal uważam że to był/jest dobry dzień:)

ja nie jestem sobotnio-optymistyczna. Ja jestem ogólnie nienormalnie optymistyczna. To jedyna rzecz, do której mój mąż nie przyzwyczaił się od 20 lat. Zawsze patrzę do przodu i mówię, że za chwilę będzie w końcu dobrze, nawet jak nie widać żadnej nadziei Ponoć to nie jest normalne ;P Nie mniej jednak dzisiaj jestem zajechana na maksa, chyba mi się w nocy przyśniła perfekcyjna pani domu, bo to co dziś zrobiłam z chałupą to nie jest normalne. A jeszcze wieczorem 2 godziny piekłam oponki i padam na pysk :D

Gość Marcyska89
A mi dzisiaj szlak trafił kuchenkę, i to w weekend:( ale są i tego plusy trzeba bedzie nowa kupić:) eh kocham zakupy.

Gość do ex.D-Bill
Gdzie Ty mieszkasz że dopiero dziś Cię śnieg zasypał;-)?

w Szkocji nad morzem - takie dziwne miejsce, gdzie chyba bryza jakaś dotąd chmury śniegowe przeganiała;)

Gość allaaakss
Też mam dzisiaj dobry dzień. Córeczka sobie smacznie spi, w dzień spacer, zabawa a teraz luzik przy winku:)

Gość do ex.D-Bill
Aaaa :-) Myślałam, że w PL mieszkasz. U nas już od dawna śniegu po paaachy :-)

Gość pot
wiosenna to ty jestes na zdjeciu? Ładna jestes, dzieci sliczne.

Gość a mi smutno jest
Moj ostatni tydzien byl pesymistyczny, weekend tez do przyjemnych nie nalezal. Jestem chora, na zwolnieniu, ale jutro wracam do pracy i dalej bede chodzic niedoleczona. Dziecko tez chore, w nocy kaszle i zle spi, ja ciagle zmeczona, bez energii. Mam dosc!

ja :D wczoraj zrobiłam sobie różowe pazurki hybrydowe :D (pierwszy raz w życiu) :D a dziś z rana Syn zrobił mi śniadanie do łóżka - dokładnie to kanapka jak z bajcki Scooby-doo - hamburger to pikuś przy tej piramidzie kanapkowej - dla księżniczki z różowymi paznokciami :D

tlko podziwiam moge wtrącić słówko - pamiętam, że trochę buziek chętnych na słodkie masz w domu;) faworki to ze dwa razy do roku robię, ale pączki i oponki tylko na tłusty czwartek;)