Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twentyonegirl_21

Za 2 tygodnie konczę 21 lat.

Polecane posty

Gość twentyonegirl_21

Jak w temacie. Niestety moje doswiadczenie w sprawach damsko-meskich jestvpraktycznie zerowe... Co robic? Nie chce byc juz dluzej sama,wszyscy wokol sparowani.... W dodatku mysle sobie,ze faceci tak 2-3lata ode mnie starsi(tacy mi sie podobaja) sa w wiekszosci pozajmowani,bo z tego co widze to singiel (juz nie mowiac o prawiczku) w wieku 23-24 lat jest postrzegany jako nieudacznik :( Jaki zatem jest moj target?

Gość całej fff
bo z tego co widze to singiel (juz nie mowiac o prawiczku) w wieku 23-24 jest postrzegany jako nieudacznik Postrzegany jest tak głównie przez kobietki dla was licu tylko seks

Gość twentyonegirl_21
calej fff-nie wydaje mi sie...to faceci wysmiewaja tych co "nie ruchaja"....

Gość dooopppaa
dlaczego masz zerowe doswiadczenie? bo ja jestem w takiej samej sytuacji ale znam powody

Gość Heniu
Chwalisz się, czy żalisz? Weź się za siebie a potem rozejrzyj dookoła. Niestety baby mają ten problem, że mają dużo gorszą inteligencję społeczną od facetów dlatego podobają im się najczęściej 3 x ż: żenujący żonaty żigolak. Twój target to normalny pracujący facet w wieku 25+ Jeśli ciągle marzysz o tym, że podejdzie do ciebie gwiazda just 5 albo weekendu to dorośnij w końcu, nie masz 15 lat, czas zejść na ziemię. I masz 20 lat dopiero a nie 30, więc wyluzuj.

Gość urojonafgu
Czemu 25+ i to pracujący? Czemu nie rownolatek?

Gość Heniu
Bo 25- to jeszcze dzieciaki i nie myślą o stałych związkach tylko o imprezach i wyrywaniu panienek. A pracujący to chyba jasne dlaczego? Chcesz mieć w domu nieroba i go utrzymywać? Potem będziesz się żalić tutaj, że mój mąż nic nie robi cały dzień tylko TV i piwo. Gdy ktoś pracuje, zwłaszcza w młodym wieku dobrze to o nim świadczy.

Gość twentyonegirl_21
Heniu-niby czy mam sie chwalic? :P a lat mam juz 21.. niby dlaczego moj target to 25+? tacy "starzy'" to juz wogole sa zajeci...wolalabym studenta,wszak sama jestem studentka...

Gość twentyonegirl_21
wlasnie,czemu nie student tylko 25+? w sumie to co piszesz na temat ustatkowania sie to nieprawda,wiele osob bierze slub na 4-5roku studiow badz zaraz po....

Gość już nie wiem co mam myśleć
ja mam 27 i przed godziną zakończył się mój 2 letni związek. A to wszystko bo nie chciała rzucić papierosów.

Gość prawiczek_25
twoj target to prawiczek z forume kafeteri - zgłaszam się skąd jestes ?>

Gość fbjlhxsfjkbc
Heniu nie mierz wszystkich swoją miara. Zresztą można powiedzieć że dziewczyny 25- też chcą tylko imprez i wyrywania. To nie kwestia płci i wieku

Gość twentyonegirl_21
warszawa

Gość twentyonegirl_21
up

Gość gość
up

Gość gość
Jesteś taka stara i taka głupia. Przestań zaśmiecać kafeterię takimi głupimi tematami kobieto. Ty się dostałaś na studia z taką "inteligencją"?

Gość Edward Honda
Przebijam o 10 lat

Gość Edward Honda
Autorka jest za głupia żeby być w związku

Gość gość
Założycielka topiku jest głupsza od przedszkolaków, że też takie teraz studiują.

Ja za tydzień mam 21 urodziny, też bym chciał mieć dziewczynę w końcu. To nienormalne że jej nie mam i dalej jestem prawiczkiem.