Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwacznie sie czujeee

weszłam z ciekawości na fb byłej mojego męża

Polecane posty

byli ze sobą kilka miesięcy, rozstali się, tzn on odszedł bo była zaborcza, robiła mu awantury o nic, straszyła, szantażowała, że się zabije itd.. no nie ważne weszłam z ciekawości by zobaczyć jak wygląda - no głupia babska ciekawość on ma ją w znajomych, chyba kobieta ma opcję, że wszystko widzą znajomi znajomych, bo cała ściana czy oś i albumy są widoczne dla mnie i jestem w szoku, ona chyba jest psychiczna... dajmy na to, (przykład) napiszę 22 grudnia, że przeczytałam książkę i polecam znajomym a 23 grudnia ona bardzo podobny post o tym, że przeczytała TĄ książkę mam bloga kulinarnego, co jakiś czas wrzucam foto i link do jakiegoś przepisu - i np. 12 grudnia napiszę o jakiejś tam super zupie, dam link, a ona następnego dnia- zrobiłam dzisiaj taką i taką zupę szok!! jakby raz, dwa razy się to zdarzyło to ok, zbieg okoliczności, ale sytuacji takich z 20 naliczyłam tak jakbym weszła na swój profil, tylko innymi słowami opisane to wszystko, inne dane i zdjęcia tak jakby naśladowała mnie? żeby nie było, ja nie czuję się jakaś super hiper, lepsza od niej, ale dziwnie się poczułam.. teraz co kilka dni wchodzę i dalej to ma miejsce ona chyba jest faktycznie psychiczna kiedyś mi mówił mąż, że napisała do niego, co u niego słychać itd widziałam na skrzynce że czasem -raz na kilka mies. coś mu napisze, ale on niezbyt odpisuje, jak już to jedno zdanie, że u niego ok i pozdrawia, wiecie, tak z grzeczności czy ona coś do niego czuje jeszcze? przed chwilą zablokowałam swoje rzeczy na fb, żeby widzieli tylko znajomi, a nie znajomi znajomych w ogóle chyba skasuję konto czy mam jakoś na to zareagować? co byście zrobili w mojej sytuacji?

aha dodam, że rozstali się jakieś 8 lat temu po roku poznał mnie i jesteśmy już ponad 7 lat razem zaczynam się bać, że ona jest jakaś dziwna, dobrze że mieszkamy daleko

Gość lalallalallaalla
nie skasujesz konta, chyba ciezko to zrobic. ale zrób tak zeby twoje posty widzieli tylko znajomi

Historia ciekawa. A tamtej radze unikac i ogladac sie za siebie na podziemnych parkingach.

no właśnie tak zrobiłam nic mężowi nie mówię o tym, bo pewnie by do niej napisał o co jej chodzi itd a nie chcę robić jakiejś dziwnej awantury

Gość Miliana23
Dasz link do swojego bloga?

Maciek haha, no bez przesady, chyba aż taka świrnięta nie jest mam nadzieje zresztą mieszkamy kilkaset km od jego miasta rodzinnego, a ona chyba gdzieś tam w tamtych okolicach mieszka, zresztą ona ma męża i dziecko, dziwna sprawa, czuję się nie swojo

nie dam! w życiu może gdzieś tu się ona czai i jeszcze pokojarzy :D

Gość zaklopotana28lat
Jesli to co piszesz jest prawda to chyba faktycznie skasuj konto. Bo ona ma obsesje na teoim punkcie. Uwazaj, moze i jest psychiczna. Wspolczuje. Albo jest taka opcja na fb ze mozesz zablokowac tej sobie w ogole dostep do swojego profilu

Gość zaklopotana28lat
Jesli to co piszesz jest prawda to chyba faktycznie skasuj konto. Bo ona ma obsesje na teoim punkcie. Uwazaj, moze i jest psychiczna. Wspolczuje. Albo jest taka opcja na fb ze mozesz zablokowac tej sobie w ogole dostep do swojego profilu

Cholera 7 lat do dlugo jej siedzi w glowie. Takie chore akcje zazwyczaj robi sie na poczatku po rozstaniu. Obawiam sie, ze mozecie sie jej tak latwo nie pozbyc.

Gość Miliana23
Przecież to tylko blog kulinarny itak pewnie jest dostępny dla wszystkoch chodzi mi o to że może jakieś natchnienie na obiady bym złapała mozesz podać jakiś inny link nie koniecznie swój?

Gość kagyiokiu
Zablokowalas swoj prafil i jest obecnie dostepny tylko dla znajomych , a mozesz rowniez zablokowac tylko ja . To nie jest takie sporadyczne , ja miala podobna sytuacje z ex mojego meza i mam przez nia calkowicie zablokowany prafil na Fb , a moj maz przez nia zlikwidowal NK I Fb . Kobiety , szczegolnie to porzucone , maja obsesje na ponkcie swoich bylych , czasami potrafia byc natretne i beszczelne .

Gość musisz sobie z tym poradzic
da sie skasowac konto bez problemu. Ja bym konta nie kasowala tylko zablokowala ja, wciagnela na czarna liste (niech Twoj maz tez tak ustawi, to nie wejdzie na wasze konta). W jakiej odleglosci ona mieszka od was?

Gość Nananananananana BATMAN
Co do tej kobiety to liczę na to, że skoro przez te 7 lat obserwowała wszystko z boku to teraz nie wyrwie się do jakichś nieprzewidzianych działań. Chociaż też byłabym zdziwiona i zmartwiona podobną sytuacją. Ludzie są dziwni :( Miliana23 co do bloga kulinarnego to polecam Ci ten i dla przepisów i dla świetnego stylu prowadzenia bloga, dziewczyna ma coś w sobie :) http://strawberriesfrompoland.blogspot.com/