Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska.

Mamy z Lublina i okolic

Polecane posty

Witam po długiej nieobecności :) mamabłażeja-napewno dacie sobie rade, a gdzie wyjezdza? LaMania- ja siedze z Małym w domku ale chciałabym pójsc do pracy. dopisuje sie do tabelki :) Nasze Maluchy NICK..........WIEK......MIEJSCOWOŚĆ..............iMIĘ DZIECKA.............DATA PORODU Niebieska.......29.........Lublin..........Natalia......21.12.2011 Maya07........29...........Chełm/UK.....Patryk.... ......12.10.2011 Mamablazeja......25........Lublin.......Błażej......... 10.02.2012 LaMania............27........Lublin.......Borys.......... .29.08.2010 Marcelkowamama..24......Lublin........Marcel.........26.06.2012

marcalkowamama! jedzie do holandii do pracy. Co do pracy przyznam ze i ja siedze w domu i sie ciesze bo przynajmniej mnie nic nie omija związanego z Błazejem. Na poczatku stycznia dorwalam dorywczą prace i wlasnie wtedy Błażej zaczął chodzic. Przyznam ze bylo mi smutno ze nie byłam przy jego pierwszych krokach. Sam mąż jest zdania tego abym jeszcze w domu z dzieckiem siedziała. 2014 wrzesnia bede sie starała aby oddac Błazeja do przedszkola i wtedy będę szła do pracy.

Nasze Maluchy NICK..........WIEK......MIEJSCOWOŚĆ.......IMIĘ DZIECKA.......DATA PORODU Niebieska.......29.........Lublin..........Natalia......21.12.2011 Maya07........29...........Chełm/UK...........Patryk............12.10.2011 Mamablazeja......25........Lublin.......Błażej......... 10.02.2012 Teżmama .........35 ..... Krasnystaw........ Kuba..............26.10.2010 LaMania............27........Lublin.......Borys.......... .29.08.2010 Marcelkowamama..24......Lublin........Marcel.........26.06.2012 tezmamy nie bylo w tabelce,pozwoliłam sobie poprawic:)

hej:) jak wasze dzieciaczki? u mnie dzis piekne sloneczko ale siedzimy w domu bo moj maz w pracy a ja wlasnie przypomnialam sobie ze swoj klucz zostawilam w aucie..i mamy przymusowe siedzenie w domu.. Mam nadzieje ze zagladacie tutaj.

hej :) u nas szaro, buro i ponuro. młody w żłobku szaleje.

hej:) u nas piatek leniwy i nic nam się nie chce :P Błażej zdrowy i w przyszlym tyg planujemy isc na basen :)

hey:) u nas też dzisiejszy dzień miną leniwie, nawet na spacerze nie byliśmy. Na basen też bym się wybrała ale narazie się boję że Marcel się przeziębi jak wyjdziemy basenie i poczekam do wiosny. Mamobłażeja gdzie chodzicie na basen?

oooo to ja byłam lepsza.. poleciałam na paznokcie, potem do fryzjera i na zakupy :) a potem juz leniuchy, chciałam z syniem na spacerek ale jak na złosc 3 godz dzis spał i wstał o 17,30.. pewnie pojdzie spac koło 23 :( ale trudno sie mówi.. Wasze szkraby o ktorej zasypiają?

dziękuje mamabłazeja za poprawę w tabelce, wczesniej mi umknęło żeby podziękowac :)

Witam!! ja juz nie spie od 4:30 bo Błażej sie wyspał :/ tezmama! prosze bardzo :) co do basenu to my chodzimy do spa orkana. Za bilet place 17 zl i mamy 75 minut na wykorzystanie . W tym czasie tez mamy wyrobic sie z przebraniem sie i ubraniem. Przyznam ze w wodzie siedzimy 50 minut i w zupelności nam to starcza ponieważ pod koniec Błażej jest padiety i mi prawie zasypia na rekach :) Aaa o i za dziecko do 3 roku życia nic sie nie płaci :) W wakacje była fajna promocja bo sie płacilo tylko 9 zl za 75 minut :)

jak się zrobi cieplej to napewno się wybierzemy na basen:) teżmama-Marcel zasypia od razu po kąpieli czyli ok. 20.30 i budzi się ok. 6.30.

no właśnie widzę że chodzicie do spa orkana na basen, podpowiedzcie mi jak tam jest i czy czysto?

justek! jest czysto :) masz przewijaki dla dzieci i ciagle chodzi Pani ze ścierką i sprząta. Ja zawsze na basenie u siebie w szkole łapałam kurzajki a tam w spa przyznam że nie boje sie puszczać Błażeja jak sie przebieram :)

hey:) jak po weekendzie? Jak dzieciaczki? Marcel zdrowy tylko znowu atakują go zęby i jest strasznie marudny. Co robicie jutro na obiad? Bo ja nie mam pomysłu:(

Witam sie i ja:) Weekend minął szybko.Mój mąż miał wolne i spedzilismy sobote na sprzataniu i zakupach a niedziele rozmawialism na skypie z rodzina i leniliśmy się:P Dzis zupe z makaronem robiłam tak na szybko a jutro piersi z kurczaka w sosie pieczarkowym i ziemniaczki.. No i pewnie zupa z dzis zostanie:) Dziewczyny kiedy obcinałyście włosy swoim dzieciom? bo mój ma długie kręcone loczki i kazdy mowi ze to taka słodka dziewczynka;/

heja:) ja dusiłam miesko z warzywami i wyszlo pycha :) ja póki co swojemu Błażejowi jeszcze nie obcinałam włosów bo nie są takie długie :) jutro planuje z Błażejem isć na basen aby sie zrelaksować:) macie konta na fb ? bo tak pomyslałam ze tez czasem tam mozna pisać :)

ja dziś robiłam naleśniki ze szpinakiem i sosem czosnkowym.. i rosołek :) jutro nie wiem jeszcze, rano mam załatwienia i do tego czasu cos pomyślę bede wracała to zakupki zrobię :) mam zepsuty piekarnik i jestem ograniczona z pomysłami :( dziewczynki jak u Wsa jest z kąpaniem dzieciaków?? codziennie kąpiecie?? mój badylek tak kocha się kąpac ze juz wie ze jak ciemno to myj myj krzyczy zeby robić.. i nie ma wyjscia :)

Hej! U nas bez zmian - praca, weekend minal tak szyblo, ze nie wiem kiedy i znow praca. Nie obcinalam Natalce wlosow bo jeszcze nie ma co obcinac ;-) Fb niestety nie mam, istnieje tylko na NK. A Wy macie konta na nk? Co do obiadu to u mnie byla fasolka i tez brakuje mi pomyslow. Najgorsze jest to, ze mam na cos ochote, ale sama nie wiem na co. Mmmm.....zjadlabym jakas pyszna salatke. Moja Malutka 3 tydzien chodzi do Zlobka, na szczescie nie chorowala, ale dzis wieczorem miala lekko podwyzszona temp. Nie kaszle, humor jej dopisywal, zasnela po 20h i spi spokojnie, ale juz sie martwie. Zobaczymy co bedzie rano. Dobranoc ;-)

Ja mam konto na fb i nk :) moglybysmy sie zobaczyc:) U nas kapiel jest codziennie. Musze sie przyznac.ze jak Patryk mial zapalenie pluc to przemywalam go szybko zwilzonym recznikiem i dlugo nie kapalam. ale nie pytajcie ile bo i tak sie nie powiem;) Maly nie naciska na kapiel.ale lubi sie pchlapac. tylko mycie wloskow jest malym problemem ale radzimy sobie:) Przepraszam za bledy.literowki i brak polskich znakow.ale czasem pisze z tableta i nie chce mi sie bawic. Dobranoc.

co do mycia to ja małego codziennie kąpie.Przyzwyczailam go tak od malego ze mycie jest po 18 pozniej jedzenie a na końcu spanie po 19 :)

Witam z rana Moja Nutka uwielbia pluskanie i kapie ja kazdego dnia. Jak juz slyszy, ze idziemy sie kapac to pokazuje paluszkiem na recznik i wedruje do lazienki ;-) Od piatku wspina sie na lozka (wczesniej jakos ja to nie interesowalo,a teraz robi to non stop i ma wielka radoche). Ach Ci faceci.... Ja tez mialam ze swoim M.ciche dni przed Walentynkami. Milego dnia Maya - mozemy sie zobaczyc na nk

Witam :) Marcel nie miał jescze obcinanych włosów i narazie nie planuje bo podobają mi sie u małych chłopców troszke dłuższe :) Kąpiel jest codziennie tylko co drugi dzień myjemy głowe, Mały tez lubli się pluskac i zaraz po kąpieli zasypia. Ja na obecne relacje z mężem nie narzekam, od kilku tygodni jest między nami idealnie :) ja mam konto na nk i fb.

Hej:P Mamabłazeja wysłałam Ci zaproszenie na fb. Dziewczyny potem jak maz pojdzie do pracy i bede miala wiecej czasu to podam maila i jakos sie znajdziemy:)

hej mamuśki :) młodzież w żłobku a ja chora w domu leżakuję. jakiś wirus mnie dopadł. oby do wiosny :)

Musi byc:) jeszcze sprawdze ,ale jestem pewna ze wysyłałam. Zaraz na nk Cie poszukam:)

Jeszcze raz na fb wysłałam. A na nk wpisuje Cie mamobłazeja i mi wyskakuje ze nie ma takiej osoby...