Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edycja sądowa

Czemu nie lubicie zamożnych?

Polecane posty

Gość edycja sądowa

jw

Gość edycja sądowa
nie spotkałaś się? Poczytaj to forum :)

Gość ale autorko o co ci chodzi?
piszesz w ogole nie na temat i chyba nie czytasz tego forum!!! Tutaj są same zamożne co topik to one zarabiają 7 tysięcy a mąż 10 tyś! Nie lubi się tylko biednych co proszą o darmowe ciuchy i pomoc!

Gość edycja sądowa
Jaaaaaasne :) To skąd ciągle narzekania, ze na pieluchy nie starcza?

Gość jak można.........
prosić kogoś o darmowe ciuchy?! Ktoś na to ciężko pracował a jakieś nieroby chcą za darmo...masakra co się na tym świecie porobiło:/

Gość pot
jedna tu prosiła o jedzenie dla dzieci to ją wyzwali,że szok! A druga odeszła od męza miała wszystko, do roboty nie chciała chodzic mąz się znudził to ludzie sami jej proponowali pomoc finansową, Dziwne to naprawde

Gość edycja sądowa
Forum się zepsuło.

Gość mój zimą mial 6-9mcy
Podczytuję to forum od 2lat i jakoś się z czymś takim dotąd nie spotkałam. jedynie dziunia tutaj twierdzi,że nikt jej nie lubi bo jest bogata,ale antypatia do niej ma inne podłoże :D

Gość do edycja sądowa
Słuchaj sama nie należę ani do biednych ani bogatych i jestem bezstronna natomiast wiele razy czytałam posty typu "jak się nie ma kasy to się nie rozkłada nóg" "po co ci ten bachor bido jedna, już lepiej było abortować niż żebrać" " mnie przynajmniej stac na markowe Pampersy a nie jakieś pseudopieluchy i warzywa a bidronki" i wiele wiele innych komentarzy kobiet które pastwią się nad biedniejszymi. Wydaje mi się że ci którzy mają więcej gardzą tymi którzy "nie rorastają" im do pięt i najlepiej jakb się wogóle nie rozmnażali bo bieda tworzy biedę co równa się patologii. Jak się jakaś dziewczyna odezwie czy warto kupić taki wózek (tu cena wózka 750 zł) to zaraz zaczynają się komentarze typu "wiesz, jak nie stać cię na lepszy to w tej cenie lepiej kupić taki a taki " " Ja by takiego syfu własnemu dziecu nie kupiła , sama wydałam 2000 złotych za taki - tu pokazany link" Autorko wybacz ale na tym forum nienawidzi się biedniejszych a ci to czują.

Gość Nasturtka ihihi
musiałabym męża nie lubić....tyle w temacie :-D

Forum się nie zepsuło-serwer dogorywa. powinni go całkiem położyć,zrobić update i wystartować na nowo. oczywiście wcześniej kopię bazy żeby całość nie poszła w kosmos. ale pewnie im się nie chce, ostatnio mam wrażenie,że nikt tu nie administruje.

Dokładnie-nad biednymi się tu pastwią. I to często gęsto.

Dokładnie-nad biednymi się tu pastwią. I to często gęsto.

Gość oj tammmm
to pewnie dziunia założyła ten temat heheh