Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

czemu niektórzy mężczyźni jak dostają kosza

Polecane posty

Gość Facet z zepsutą opinią
A czemu niektóre laski, które dostały kosza na drugim spotkaniu opowiadają koleżankom, że były w związku z facetem przez DWA lata? Historia autentyczna, dowiedziałem się od dziewczyny kolegi z liceum, która znała się pobieżnie z tamtą - przez całe dwa lata uchodziłem w ich wspólnym towarzystwie za faceta tego paszteta. ;) Spotkałem kiedyś przypadkiem tego kolegę i jego ówczesną partnerkę i usłyszałem m.in. pytanie: ,,a co tam u K.?''. Z początku nie wiedziałem nawet o kogo chodzi, potem się wszystko wyjaśniło. ;) Laska była sama, ale przez cały ten czas utrzymywała przed nimi, że ma kogoś, a tym kimś jestem ja. :)

Gość a ja mam pytanie czemu
często wieszają psy na tej kobiecie i prezentują innym jakby zabawiła się nimi, chamsko ich potraktowała bo jest pustą panienką. tak ciężko jest przyjąć po prostu odmowę, trzeba kłamać by w oczach innych wypaść lepiej?

Maciek. Żaden wyjazd integracyjny, nawet nie było sytuacji abyśmy byli sami. Zaproponował spotkanie, a ja odmówiłam. Teraz się dowiedziałam, że taką plotę puścił, chodzi mi o to aby to odszczekał, czego oczywiście nie chce zrobić. Zachowanie bardzo szczeniackie, i nie sądziłam, że dorosły mężczyzna może takie rzeczy robić.

Gość Wielmożny Pan
A nie lepiej powiedzieć otwarcie jej koleżankom "dała mi kosza bo za bardzo wlepiałem gały w jej przyjaciółki" :-)

A to nie wiem, nie spotkalem sie z czyms takim. Myslalem, ze piszesz ogolnie. A w Twoim przypadku, to pewnie dlatego, zeby sie podbudowac na zasadzie: nie wyszlo mi z nia, ale przynajmniej ja zaliczylem.

Gość Wielmożny Pan
A nie lepiej powiedzieć jej koleżankom "dała mi kosza bo za bardzo wlepiałem gały w jej przyjaciółki" :-)

Gość kobieta z innego świata
jeśli facet chwali się swoimi podbojami to tylko dowód na jego niedojrzałość

Teraz jest pytanie co takiego osobnika skłoni do odszczekania tego, chcę aby miał nauczkę, że takich rzeczy się nie robi.

Mozesz zrobic tak jak mowi zaba na odwyku, ale skroc dlugosc stosunku do 1 minuty, bo u niektorych 2 min to moze byc norma;)

kobiety nie, dziewczyny tak, różnica jest też w tym że kobiety używają innych słów, mniej wulgarnych a i nie zdradzają szczegółów

women odpuść sobie palanta

Nie uwierzyli mu, na szczęście mam normalnych znajomych, którzy mnie znają. Dziwi mnie tylko w ogóle po co to zrobił, nikt nawet nie wiedział, że dostał kosza, bo nie mam w zwyczaju chwalić się takimi rzeczami.

@zaba: nie obrazaj mnie. @kobieta: dla mnie to zadna roznica, jesli chodzi tylko o uzywanie innego slownictwa. Kobiety takze, albo moze nawet przede wszystkim - rozmawiaja z kolezankami o roznych szczegolach ze swoich zwiazkow.

Gość nie widać
...

a ja ci powtarzam, że nie kobiety