Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

czemu niektórzy mężczyźni jak dostają kosza

Polecane posty

Gość zmień dietę
pytasz teoretycznie?

Czy to ważne czy teoretycznie? Pytam i licze na odpowiedź od panów, którzy tak robią, może być pod pomarańczowymi nickami :)

Gość Rafert
może chcą poprawic swe ego?

Gość psycholog Anita D.
zaby sie podbudowac i zainponować

Gość .juracie
A czemu kobieta mówi, że nie spała z tyloma facetami ile spała? Bo kobiety lubią takich zdobywców z duża liczba nagród A faceci cenią i lubią szanujące się kobiety

Gość nienienienie
dostali kosza..czyli nie byli i nigdy nie beda z ta kobieta..wiec jak mowia ze z nia spali to tak jakby juz spelnilo sie ich marzenie ze z nia byli. takie klamstwo

Gość zmień dietę
czyli nawet nie wiesz czy takie przypadki istnieją

ehh ok nie teoretycznie, więc wiem, że istnieją. Miałam taki przypadek i ostatnio się o tym dowiedziałam, że taka plotka poszła.

Gość No to ladnie
heh

Hmm ok w takim razie co zrobić, jak już taki fakt się zdarzy? Jeżeli plotka poszła nie tylko wśród osób, które wiedzą jak jest na prawdę?

Po pierwsze jesli juz sie mowi, to raczej w gronie kolegow, a tam wiadomo mniej wiecej jaka dana laska ma opinie. Po drugie nie wiem w jaki sposob mialo by to popsuc opinie kobiecie, o ktorej wiadomo, ze jest dosyc dostepna, np. w akademiku, czy w pracy na wyjazdach integracyjnych. Takie rzeczy wie kazdy i nie trzeba o tym mowic.

Gość zmień dietę
no to zrób tak. Przyznaj, że co prawda spaliście, ale jego 3 cm penis był zbyt miękki żeby traktować to poważnie

Gość zmień dietę
1

zmień dietę Nie przyznam czegoś takiego, skoro nic takiego nie miało miejsca, za dużą wagę przywiązuję do tych spraw, aby takie coś zrobić.Nikt ze znajomych w to nie uwierzył, ale wkurza mnie sam fakt powiedzenia czegoś takiego. Najbardziej to bym chciała znaleźć sposób aby sam to musiał odszczekać i zrobić z siebie idiotę.

@Woman: ale w co ma nie uwierzyc? Jesli facet zaliczyl Ize z HR na wyjezdzie integracyjnym i chwali sie tym kolegom, to jest to raczej powszechne zjawisko.