Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

czemu niektórzy mężczyźni jak dostają kosza

Polecane posty

?czemu niektórzy mężczyźni jak dostają kosza to rozpowiadają wszystkim znajomym, że spali z jakąś dziewczyna/kobietą? Czego to ma dowieść?" a jak myślisz ? za zemste!

czemu niektórzy mężczyźni jak dostają kosza to rozpowiadają wszystkim znajomym, że spali z jakąś dziewczyna/kobietą? x Czemu? To proste to dzieciaki którzy z prawdziwą męskością mają tyle wspólnego co Kaczyński z polityką czyli nic

To oczywiste, że jest to niedojrzałe, nie zdziwiłabym się gdyby to był 19-latek, ale mężczyzna około 30-stki to już chyba powinien mieć bardziej poukładane w głowie. No nic podjęłam decyzję, że odpuszczę, nie będę się bawić w przepychanki.

Gość psichol
woman in the fog. Ogień zwalczaj ogniem. Puść wśród kloeżanek plotę, że mu zupełnie nie wyszedł seks, bo walory miał nikłe.

A niektóre kobiety rozpowiadają, że zostały rzucone bo zaciążyły :o

Purga Przecież dużo kobiet, zostaje rzuconych w momencie pojawienia się ciąży, więc nie rozumiem :) Twój wpis, jest o sytuacji, która miała miejsce, natomiast mój o bezczelnym kłamstwie.

Gość kwadratowytrójkąt
''Może i głupie, jednak bardziej mi chodziło o radę jak zmusić takiego delikwenta do odwołania'' ale co ci da odwoływanie?najlepszym wyjsciem jest brak reakcji na takie ploty,lub ząb za ząb ,czyli rozsiewanie plotek o facecie :P dlaczego tak postępują? zranione EGO,niedojrzałość,chęć zemsty itd,itp.

Gość baragosas
To proste. Żyjemy w czasach gdzie faceci się chwalą z kim sypiają itp. Ma to na celu chyba zaimponowaniu swoim znajomym i pokazania im jacy to nowelasy z nas. http://www.rockshock.pl/

woman - żarty (o małych penisach i 1-minutowym stosunku :P) żartami, ale jedynym sensownym wyjściem z sytuacji jest po prostu olanie tych plotek, a najlepsza byłaby konfrontacja przy znajomych i zapytanie go w większej grupie, dlaczego opowiada na twój temat tak idiotyczne rzeczy. ­ przy okazji - zawsze możesz go oskarżyć o naruszenie twojego dobrego imienia etc. oczywiście nie ma sensu bujać się z tym kretynem po sądach, ale możesz go tym postraszyć. niech się przyzna do kłamstwa i skompromituje wśród znajomych. ­ zresztą, być może jest już znany z takich akcji i wszyscy biorą na to poprawkę.

@Żaba owszem nikt mu nie uwierzył, dlatego odpuszczę, nie będę się zniżać do jego poziomu i handryczyć niepotrzebnie :) @Purga w takim razie nie wiem, czemu tak kłamią, osobiście nie znam takiego przypadku.

Gość pchamposssta
xxx

Gość kgfdhjkkjhg
a

Gość popycham posty
k

@Woman: powinnas olac sprawe, bo na chwile obecna tanczysz tak jak on Ci zagra. On chcial wlasnie osiagnac taki efekt, zebys sie tlumaczyla itd. A wiadomo, kto sie tlumaczy;) To jest jak z trollami, ich celem jest reacja i sprowokowanie drugiej strony. I im wieksza i czestsza jest ta reakcja, tym troll bardziej aktywny i zadowolony. Calkowity brak, powtarzam - calkowity brak reakcji i konsekwentny na trolla - powoduje jego znikniecie.

Gość pusssshhhhhhhhh
a

Maciek: nie tańczę, bo nikomu się nie tłumaczyłam. Dlatego Was zapytałam i dzięki za rady, odpuszczę. Owszem na początku byłam wściekłą i to normalne, jednak luz, wyżyłam się w grze :P

Ale jakies dyskretne plotki o nim niby "przy okazji" mozesz rozpuszcac od czasu do czasu, dla poprawy humoru;)

Gość jak znajomi nie
uwierzyli to po co kruszysz kopie? Nic nie zrobisz , to niue dzieciak ze pojdziesz naskarzyc jego mamie :O🖐️